Transfers

Levchenko spreekt beweringen AD en VI tegen: 'Matvienko en Feyenoord? Het is niet waar'

FeyenoordTM

Yevgen Levchenko heeft zich tegenover Fanday uitgelaten over de beweringen van het AD en VI omtrent Feyenoord en Mykola Matvienko. De Oekraïense voorzitter van de Vereniging van Contractspelers (VVCS) heeft volgens het artikel hoogstpersoonlijk gesproken met hoofdtrainer Arne Slot.

"Ik weet niet waar de informatie over Feyenoord vandaan komt, maar het is niet waar. Ik sprak vandaag met de hoofdtrainer van Feyenoord. Het is gewoon onjuist". Enkele minuten na het kennelijk onjuiste gerucht wist 1908.nl ook te melden dat Feyenoord totaal niet concreet was voor de linksbenige verdediger.

 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voor de breedte prima. Is geen koekebakker en in een lang seizoen zou je hem best nodig kunnen hebben
Heb eigenlijk echt een rotgevoel bij alle media-aandacht die Boëtius van Feyenoord krijgt. Ze doen net alsof dit een verloren zoon á la Karsdorp/Vilhena/Kongolo is maar deze speler is gewoon meerdere keren door de achterdeur vertrokken. Als hij komt hoop ik dat Feyenoord daar wel aandacht aan besteedt, want hij is zeker niet op een leuke manier weggegaan..
Ook niet op een verschrikkelijke manier. Had ruzie met Gio maar dat is ook gewoon weer bijgelegd, mocht ook langskomen in de kleedkamer toen ie al weg was.
In 2015 is hij met de staart tussen de benen vertrokken toen duidelijk werd dat hij door de komst van Elia eindelijk een beetje concurrentie kreeg op de linkerflank. Die heeft toen echt een transfer lopen forceren naar Basel. En in 2018 is hij gewoon verbannen door vBronckhorst vanwege zijn onprofessionele gedrag (letterlijk weigeren om te trainen) en die ongelofelijk domme rode kaart tegen De Graafschap. Hoop dat de meesten dit niet vergeten zijn..
Mocht JPB tekenen heeft dat dan gevolgen voor onze interesse in Aouchiche ?@ftm
Lijkt me niet, Slot wil ook een bredere selectie hebben en daarnaast is Aouchiche ook een multifunctionele speler, net als JPB zelf eigenlijk
Denkt niet dat ze voor Boetius, Aouchiche en Gnonto gaan
@FTM er is zoveel aandacht op social media van Feyenoord zeg voor JPB. Weet jij meer? boetius de nieuwe 10?
Hahahaha Gouka en Krabbendam zijn slechts pionnen in hun spel. Fijn dat 1908.nl het hoofd wel koel weet te houden, klasse, jullie hadden wederom gelijk :D
Gaan we nog wat fatsoenlijks halen. Waar blijft die Gnonto?
Riqui Puig Van fc Barcelona lijkt mij ook wel een leuke speler voor Feyenoord
Niet haalbaal joh, is echt een meganaam
Barca is echt uitverkoop. Transferwaarde 6.5 mil, speelt niet, dus zal waarschijnlijk voor het minimum gaan

Volgens mij verdiend ie ook weinig per jaar. Hij is wel echt ontzettend goed. Barca zal wss een doorverkooppercentage inlichten
Dat zou een mooie aanwinst zijn hahaha
Hoe gaat het met gnonto op een schaal van 1/10
(Als je dat mag zeggen)
Eigenlijk ook gewoon niet doen, al die geruchten de wereld in slingeren. Melden als iets rond is en verder de club lekker ongestoord zijn gang laten gaan. Delen van wensenlijstjes wordt de club niet beter van en geeft ons alleen maar valse hoop (of irritatie).
Ja inderdaad, ik word helemaal gek van al die namen die aan Feyenoord gelinkt worden. Dikgedrukte letters willen we zien
Er is niets mis met interesse melden. Moet het alleen wel kloppen. DAAR zit het probleem. Het AD roept iets waarvan ze eigenlijk al kunnen weten dat het financieel niet haalbaar is. Iets dat ook al kort daarna op deze site gemeld werd.
Zelfs als het klopt doe je de club er geen dienst mee om de wereld in te slingeren dat er interesse is. Wat bereik je er in het beste geval mee? Dat je kan laten zien dat je iets als eerste weet. In het slechtste geval? Dat je bestuurders van andere clubs wakker maakt dat ze in actie moeten komen, onrust onder de supporters van de verkopende club, onrust onder onze supporters waardoor de speler zich niet meer welkom voelt, of legio aan andere redenen waardoor de transfer bemoeilijkt wordt.
Te vroeg naar buiten brengen van dit soort informatie kan de club alleen maar schaden, het lijkt me dat wij Feyenoorders best geduld kunnen hebben met onze interesse als dat het beste voor de club is.
Kunnen we op korte termijn een spits verwachten? hoor je niks over maar als je naar de selectie kijkt is deze positie ook redelijk zorgwekkend
@ftm ziet Feyenoord naast Timber ook Evander van Midtyland als opvolger van Orrie ?
Krabbendam en Gouka worden gewoon voor de gek gehouden door hun jarenlange trouwe bronnen.

Ommekeer in De Kuip! Clubwatchers worden opzij gezet! ;)
Of door die zaakwaarnemer :-D
Haha ja maar ze moeten het toch checken bij de club?

Ik kan me niet voorstellen dat ze het niet bij de club gecheckt hebben. Ik denk (en hoop stiekem) dat ze voor de gek worden gehouden intern bij Feyenoord. ;)
Misschien moeten ze het 1908.nl medaille-systeem maar overnemen op hun websites ;-)
Zie maar weinig goeie clubwatchers hoor, zie liever bij iedere club iemand als FTM.
Misschien niet heel relevant aan het gesprek, maar zo denk ik er over.
Ik ook, oprecht.

Heb al eerder gemeld op deze site: een enthousiaste clubwatcher met betrouwbaar nieuws dat op het juiste moment wordt gebracht is echt belangrijker dan men denkt.

Gouka en Krabbendam vissen zo vaak langs het net, verpesten transfers en brengen vaak een negatieve/taaie stemming.
Wordt Feyenoord hier misbruikt om de prijs omhoog te krijgen?
Ja. Opzich wel geinig, want Ajax mag dan meer gaan betalen.
Dat is dan wel weer mooi natuurlijk haha. En hoe verlopen de onderhandelingen tussen Feyenoord en Zürich?