hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Linksbacks nog twijfelachtig voor Klassieker; rest is fit

Moreno

Feyenoord werkt vandaag en morgen naar De Klassieker van zondag toe. Dat deed het elftal van Arne slot vandaag nog zonder de beide linksbacks Marcos López en Quilindschy Hartman. De rest van de groep, op de langdurig geblesseerden na, is fit.

De Peruviaanse linksback van Feyenoord viel tijdens het treffen met Shakhtar Donetsk van gisteren na een klein uur geblesseerd uit. Vandaag deed hij dan ook nog niet met de uitlooptraining mee. “Ik ga er wel vanuit dat hij morgen weer een stukje verder op weg is”, aldus Slot.

Ook voor Hartman, die de afgelopen periode eerste keus is op de linksbackpositie maar de wedstrijd van gisteren in verband met ziekte aan zich voorbij moest laten gaan, is Slot positief gestemd. “De verwachting is wel dat hij morgen weer op het trainingsveld zal staan. Al kun je dat niet helemaal voorspellen met een griepje, of een verkoudheid.”

De rest van de spelers die er de voorbije wedstrijden al bij waren, zijn allemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Nog altijd zijn Justin Bijlow, Patrik Wålemark en Quinten Timber niet van de partij.

Delen

Reacties

Nog geen reacties