kuip-gimenez

VK Sportphoto

Europees

Losse kaartverkoop FC Midtjylland-thuis van start

Van de redactie

Feyenoord start vandaag (dinsdag 4 oktober) met de losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland in de groepsfase van de Europa League. Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf 18:00 uur per seizoenkaart of lidmaatschap twee kaarten (bij)bestellen voor het duel met FC Midtjylland. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop. 

Start verkoop
Kaarten aanschaffen kan vanaf dinsdag 4 oktober 18:00 uur via deze link. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap twee kaarten te kunnen kopen loopt tot en met woensdag 5 oktober 17:59 uur. Vanaf 18:00 uur hebben alle overige supporters de mogelijkheid om maximaal twee kaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid. 

Stadionindeling
De tweede ring van de Willem van Hanegem Tribune wordt tijdens de Europese thuisduels ingericht als uitvak. Ook zijn enkele stoelen op de vakken M, N en NN opgeëist door de UEFA. Goed om te weten: evenals bij de vorige Europese thuiswedstrijden hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes, met uitzondering van de Olympiazijde. 

Overige informatie
Supporters hebben enkel toegang tot de Europese thuisduels in de groepsfase met een passe-partout of losse kaart, niet met een reguliere seizoenkaart.

Delen

Reacties

Weet iemand welke vakken nog beschikbaar zijn?
Kan je gwn zelf opzoeken typ op internet kaartverkoop Feyenoord midtjylland dan op Feyenoord tickets klikken en dan zie je de beschikbare plekken in de kuip, ik heb dit keer even voor je gekeken en het is al uitverkocht
Is nog niet uitverkocht hoor. Koop net 2 kaarten. Nog bijna de hele gele zijde nog kaarten
Op dit moment nog beschikbaar: Alle vakken op de complete gele zijde (!) + J, JJ, E, EE, D, C, CC, BB, NN, O, en OO.
Keuze genoeg.