supporters-met-sjaaltjes

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Losse kaartverkoop Feyenoord - Celtic zaterdag van start

Van de redactie

Feyenoord start zaterdag 16 september met de losse kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Celtic. Feyenoord kiest ervoor om seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes die nog geen passe-partout hebben gekocht als eerste de kans te geven op het bestellen van een los ticket. Zij kunnen vanaf zaterdag om 09:00 uur per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bestellen. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Start verkoop 
Kaarten bestellen kan vanaf zaterdag 16 september 09:00 uur via deze link. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap (alleen wanneer je nog geen passe-partout hebt) één ticket te kunnen kopen loopt tot maandag 18 september 09:30 uur. Vanaf 10:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes (ook die al een passe-partout hebben gekocht) de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen op basis van beschikbaarheid.  

Ticket Exchange
Zodra alle beschikbare kaarten voor deze wedstrijd zijn verkocht gaat de Ticket Exchange live. Aandeelhouders V, supporters met een passe-partout (via 'MIJN PASSE-PARTOUTS') of losse dagkaartkopers kunnen hier dan hun kaart te koop aanbieden. Supporters met een passe-partout ontvangen 1/3 van de prijs van de passe-partout terug na verkoop van de kaart. De vakken Q, R, S, T, U en X1-4 zijn vanwege veiligheidsoverwegingen uitgesloten van de Ticket Exchange.  

Overige informatie 
Supporters hebben enkel toegang tot de Europese thuisduels in de groepsfase met een passe-partout of losse kaart, niet met een reguliere seizoenkaart.  

Zwarthandel  
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden. 

Delen

Reacties

Oké dus, Feyenoord kan niet op magische wijze nieuwe zitplekken erbij hebben getoverd. Oftewel, bij de pass partouts hebben ze niet alle plekken in de verkoop gegooid? Hoeveel plekken zijn er dan nu nog over voor de losse verkoop? En waarom hebben ze dit niet van te voren gemeld?
Goed gedaan, kunnen andere mensen die mss niet het geld hebben om alledrie te kopen, ook nog een wedstrijd meepakken.
Hoeveel plaatsen komen er beschikbaar?
Belachelijk dat de gele zijde is uitgesloten voor de ticket exchange dat geeft criminele alleen maar meer kans via marktplaats. Of mensen die geld willen verdienen aan mede kameraden.
Ik ben lid van het legioen maar geen passe partout hvl kaarten kan ik nou kopen? Ff duidelijk?
** zooi me maatje heeft geen legioenslid
Waarom moet hij dan zo nodig bij deze wedstrijd zijn?
Als hij zich vandaag aanmeld kan hij prima een poging voor een kaart doen morgen.
1tje. Anders kopen mensen er 100 en word t weer doorverkocht