knvb-makkelie3-0

VK Sportphoto

Nieuws

Makkelie fluit topper tegen PSV

StanV1908

Danny Makkelie zal zondagmiddag de arbiter zijn als Feyenoord het opneemt tegen PSV. De 40-jarige scheidsrechter is door de KNVB aangesteld om het topduel met de Eindhovenaren in goede banen te leiden.

In de 20e speelronde van de Eredivisie staat voor Feyenoord de confrontatie met de ploeg van Ruud van Nistelrooij op het programma. Zowel voor de Rotterdammers als voor PSV, dat slechts 4 punten achter de lijstaanvoerder staat, zal er veel aan gelegen zijn zondagmiddag een resultaat te behalen. Vanwege de kleine verschillen in de ranglijst en de bijbehorende belangen van deze topper zal er dan ook veel druk op deze wedstrijd staan.

Aan Makkelie de taak om de wedstrijd onder deze druk eerlijk te laten verlopen. Hij wordt hierbij ondersteunt door assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij zal in De Kuip de 4e man zijn. Ook vanuit Zeist is er ondersteuning: Dennis Higler (VAR) en Nils van Kampen (AVAR) vormen het VAR-team.

               

Delen

Reacties

Feyenoordmuntendam
Jammer dat feyenoord moeite moet doen om zelfs n speler van n kkd club tekrijgen psv hazard gaat halen
Nou poeh poeh fucking hazard. Waterdrager van Dortmund...
Zit ook op de bank daar anders laten ze hem niet weg gaan daar
Feyenoordmuntendam
Nee die vanden belt uit de kkd .liever 1 speler als hazard dan 1 speler uit de kkd.Heb zwolle bekeken maar hij heeft een goal gemaakt verder niet gezien.Ook geen speler van het niveau waar je naar toe wil..Denk dat feyenoord gewoon 3e of 4e gaat worden.psv 1 en az 2
Prima! Hij weet tenminste wat hands is
Ook een K U T SCHEIDSRECHTER
Goeie scheidsrechter, zelfs in Zeist zijn ze er achter gekomen dat je in topwedstrijden, zoals gisteren, niet een of andere jodoko kan laten fluiten.

Dus, zin an, zondag
Maar wel *** dat we higler als var hebben.
Op dit moment is Makkelie de beste Nederlandse scheidsrechter.
Minste van stuk of 40 kwaden..