Bevestigd
malacia-4

Transfers

Manchester United kaapt Malacia deal

FeyenoordTM

Het leek een uitgemaakte zaak: Tyrell Malacia zou al persoonlijk rond zijn met Olympique Lyon, ook waren de clubs in de afrondende fase. En toen was daar Manchester United. 

23:51 • Tyrell Malacia heeft volgens L'Equipe Olympique Lyon bedankt. Manchester United lijkt nu echt zijn volgende bestemming te gaan worden.

17:51 • Transferexpert David Ornstein weet toe te voegen dat Feyenoord ook een doorverkooppercentage heeft afgedwongen in de deal met Manchester United.

17:44 • Ook West Ham United meldde zich voor Malacia, zo meldt Fabrizio Romano. Ingewijden melden aan 1908.nl dat The Hammers zich zaterdagavond hebben gemeld voor Malacia. De linksback gaat echter zijn keuze laten vallen tussen Olympique Lyon en Manchester United. 

17:27 • Ingewijden weten aan 1908.nl te melden dat de deal er alsvolgt uitziet: Een bedrag van €15m vast aan Feyenoord, uitgesmeerd over 3 jaar, met eventueel €2m er bovenop aan bonussen.

17:08 • Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt aan 1908.nl het volgende: ‘Het akkoord is daar. Wij wachten nu op Tyrell. Zegt hij ja, dan is een transfer naar Manchester United aanstaande’. 
Over een bedrag wordt niets medegedeeld, maar lijkt vooralsnog niet op een uitgaand transferrecord. 

16:21 • VI journalist Martijn Krabbendam meldt op Twitter een akkoord tussen Feyenoord en Manchester United. Gisterenavond zou het al zo ver zijn gekomen.

16:11 • Transferexpert Fabrizio Romano onthult dinsdagmiddag dat The Red Devils de deal van Olympique Lyon willen kapen: Feyenoord en Manchester United zijn in gesprek om een deal rond te krijgen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dit is een heerlijk benchmark: De eerste verkoop van de zomer waarin clubs gelijk al tegen elkaar gaan opbieden. Top.