berger-bron-feyenoordnl

Foto: Feyenoord.nl

Jeugd

'Eerste profcontract voor Mannou Berger'

Van de redactie

Feyenoord beloont doelman Mannou Berger (17) met zijn eerste profcontract, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op zijn Twitterpagina. Berger trainde vandaag al mee met het nieuwe Feyenoord Onder 21. 

Afgelopen februari werd al bekend dat er scouts van AC Milan voor de getalenteerde keeper (toen nog in Feyenoord O18) op de tribune zaten. Het is nog niet bekend wanneer de 17-jarige keeper zijn contract gaat ondertekenen.

Delen

Reacties

Hopelijk eindelijk een potentiële goalie, want die Jansen, Remie en Troost ga je de oorlog niet mee winnen
Ik dacht dat Troost wel potentie had toch, of was het juist Janssen? Van een van die was de stad eet gecharmeerd las ik laatst. Maar met Bijlow als keeper uit de jeugd mogen wij onze handen dichtknijpen als. Ten Hove was uiteindelijk niks en ook die ene die daar weer onder zat (ben zijn naam kwijt, die erg klein was) heeft het uiteindelijk niet waar gemaakt terwijl hij alles voor de jeugd elftallen van oranje keepte
*was de staf erg gecharmeerd...

Editen zou de eerste functie moeten zijn die wordt toegevoegd
Jansen heeft de voorkeur van de staf, keepte beide oefenwedstrijden de 2de helft en vorig jaar ook merendeel van de wedstrijden van 021. Troost was altijd degene die een hoger potentieel toegedicht kreeg. Zat vaak bij de jeugdteams van Oranje, maar Jansen is hem voorbij.
Ik dacht al, wat wil je eten.. 🥳
Die ja! Uiteindelijk ook niet gered, mede (of vooral) door ziin lengte