Pusic

VK Sportphoto

Nieuws

Marino Pusic reageert op uitlatingen uitvak

FeyenoordTM

Asisstent-trainer Marino Pusic heeft gereageerd op enige uitlatingen van Feyenoordsupporters in het uitvak na NEC - Feyenoord. De eredivisiewedstrijd eindigde afgelopen zondag in een 1-1 gelijkspel.

Volgens enige aanwezigen reageerde het staflid van Feyenoord 'bijdehand' en 'tof'. Het leidde tot enige gebaren over en weer na afloop van het gelijkspel in De Goffert. Tegenover Twitteraar joerieth doet Pusic zijn zegje over het voorval.

⹂Ik was niet zo zeer boos, maar ik vind dat de selectie na afloop altijd naar het uitvak moet om supporters te bedanken. Dat deden ze ook. Wanneer je dan de volle laag krijgt, moet je niet te snel afdruipen. Je moet de uitingen met elkaar als mannen ontvangen. De spelers moeten langer bij het vak blijven staan om de supporters te bedanken voor de steun, ook al is het niet prettig wanneer ze kritiek krijgen. Ik wilde de selectie een hart onder de riem steken. Het is een vrij jonge selectie. Deze jongens hebben vertrouwen nodig. Ze werken immers hard met elkaar, het zijn goede gasten. We spelen veel wedstrijden in een korte periode. Onze spelers hebben het vertrouwen de komende wedstijd hard nodig. Kritiek hoort erbij, maar samen zijn we sterker. Verder geniet ik van de support en de onvoorwaardelijke liefde van Feyenoorders voor hun club. Met volle kracht vooruit en hopelijk een goede wedstrijd aanstaande donderdag” (tegen FC Midtjylland in de UEFA Europa League, red.).

img-3122

Foto: Jim Breeman Sports Photography

Filmpje:

Delen

Reacties

Prima reactie, leuk ook dat hij dat geeft aan een supporter die om opheldering vraagt :-)
Volledig eens, het is nooit leuk om kritiek te krijgen maar volgende week staan diezelfde gasten weer in het vak. Bedanken voor de komst en met de kop omhoog naar de volgende wedstijd