bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

'Medisch team werkt hard aan rentree Bijlow na interlandperiode'

Twan

Feyenoord hoopt eind maart weer te kunnen beschikken over Justin Bijlow. Tot dusver was er veel onduidelijkheid over de terugkeer van de doelman, die een polsbreuk opliep. Het Algemeen Dagblad meldt dat Bijlow naar waarschijnlijkheid weer aan zal sluiten na de interlandperiode.

Justin Bijlow kijkt tijdens wedstrijden inmiddels al wekenlang toe vanwege zijn blessure. Zijn laatste wedstrijd speelde hij op 29 januari bij FC Twente. De verwachting is dat Bijlow bij het uitduel tegen Sparta Rotterdam op 2 april voor het eerst weer onderdeel uitmaakt van de selectie.

De eerste doelman mist daarmee nog wel de belangrijke wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Ajax. Doelman Timon Wellenreuther zal dan nog onder de lat staan. Wellenreuther wil met zijn als reservekeeper belangrijk voor zijn club.

Tot dusver ging dat niet vlekkeloos, maar de Duitse doelman geeft aan dat het vervangen van de eerste keus niet makkelijk is. "Als je een paar maanden niet speelt, is het niet zo makkelijk om er meteen te staan. Dan heb je wat tijd nodig om het juiste gevoel terug te krijgen. Ik heb dat in mijn carrière nog niet eerder gehad, zo lang niet spelen.''

Delen

Reacties

Zou fijn zijn als Bijlow weer snel terugkeert
Hopelijk kan hij in de Beker tegen Ajax weer keepen en wie weet ook de volgende EL ronde
Dat staat er volgens mij duidelijk, deze wedstrijden gaat hij missen. 2 April begint hij op zijn vroegst.
Hij heeft het ook niet over de wedstrijd van zondag, maar die in de halve finale van de BEKER... Je leest zelf niet goed ;-)
Graag gedaan ;-) Eindelijk eens iemand die normaal en beleefd reageert als je iemand probeert op een foutje te wijzen... Andere droeftoeters hier vallen je dan gelijk persoonlijk aan...
Ik heb het over de 1/2 finale Beker tegen Ajax en de VOLGENDE EL ronde, dus als we Shakhtar Donetsk hebben verslagen.
Sorry, lezen is ook een vak. My Bad :/
'Justin Bijlow staat inmiddels al wekenlang langs de zijlijn met de blessure.'

Dit klopt dus niet, want hij traint wel gewoon mee, maar niet het handwerk, maar nu in sommige stukken van de training met de pass-partijtjes.
Hij kan toch niet keepen en zit op de tribune?