michael-mols

Feyenoord.nl

Nieuws

Michael Mols geopereerd aan hersentumor

Stan

Michael Mols is in het UMC in Amsterdam succesvol geopereerd aan een tumor in zijn hersenen. Dat laat de oud-Feyenoorder vrijdag weten via Instagram. 

Mols post een foto van hemzelf in het ziekenhuisbed met daarbij de volgende boodschap: "Hersentumoroperatie, gelukt! Volgende stap: herstellen, 100% geven, positief blijven! Voor iedereen die voor me gezorgd heeft of op me gelet heeft van het Amsterdam UMC, bedankt!"

In zijn carrière als profvoetballer kwam Mols ondere andere uit voor FC Twente, Rangers en FC Utrecht, voordat de spits in 2007 terechtkwam bij Feyenoord. In totaal speelde hij 55 duels voor de Rotterdammers, waarin hij zeven keer tot scoren kwam. Ook won hij in 2008 de KNVB Beker met de Stadionclub. In 2009 beeïndigde de zesvoudig international zijn profcarrière bij Feyenoord. Sinds de zomer van 2022 is Mols actief als assistent-trainer van Jong FC Utrecht. 

1908.nl wenst Michael en zijn familie veel sterkte en kracht toe bij zijn herstel!

michael-mols-ziekenhuis

Delen

Reacties

Leuke gozer(t). Wens hem een voorspoedig herstel toe!
Heel veel sterkte Micheal, beterschap het ga je goed!
Voor als je het leest: sterkte en hopelijk een voorspoedig herstel!
Heb nog voor je staan juichen met m'n zoontje op m'n nek toen je de bevrijdende 2-2 scoorde tegen Heerenveen, in de kuip....
Sterkte vent.