mitchell-feyenoord-presentatie-1

Feyenoord.nl

Nieuws

Mitchell: "Ik wil de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen"

Stan

Jeyland Mitchell is een Feyenoorder. De 19-jarige talentvolle verdediger, die overkomt van LD Alajuelense uit zijn thuisland Costa Rica, heeft in De Kuip een contract getekend voor vijf jaar, tot medio 2029.

"Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben," vertelt een trotse Mitchell. "Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in."

De in Puerto Limón geboren Mitchell begon zijn voetbalcarrière bij het lokale Limón FC. Via Asociación Deportiva Guanacasteca en Municipal Liberia kwam hij terecht bij LD Alajuelense, een van de voornaamste clubs in de Costa Ricaanse profcompetitie.

Mitchell werd begin dit kalenderjaar voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Costa Rica. De fysiek sterke verdediger mocht in februari gelijk zijn debuut maken in de met 2-0 gewonnen oefeninterland tegen El Salvador. In juni werd hij opgenomen in de definitieve selectie van Costa Rica voor de Copa América, waar hij vervolgens in alledrie de groepswedstrijden als basisspeler actief was.

Delen

Reacties

Zit een goeie kop op!

Blij met de weg die volgen op dit moment, jonge grote talenten aantrekken die op termijn veel meer geld waard worden, Wieffer tot nu toe de enige sterkhouder die is vertrokken, intern opvangen van Wieffer zou ik zeker toejuichen met Zechiel en Milambo.

Weet iemand of deze Mitchell een rechts of een linkspoot is?
Dankje! Aan 1 kant jammer gezien we meer rechtspoten al hebben, en buiten Hancko geen linkspoten. Hancko zou ideaal op links kunnen spelen tot Hartman fit is, meest ideaal zou zijn om nog een linksbenige speler voor het centrum te halen.
Ik zou graag zien dat ze alvast Eerdhuijzen van Sparta binnen halen als vervangervan Hancko.
Kan zowel links en rechts spelen..
Ideale speler voor 343 systeem
Chapeau aan de PR-afdeling met al die filmpjes …wat een stappen hebben jullie ook gemaakt 👍👍❤️
Rutger zei dat het standaard filmpjes waren. Al Nasr gebruikt deze filmpjes ook.
Heeft iemand van het mediateam op gereageerd dat zij wel degelijk dat zelf hebben gemaakt en het gewoon gestolen is door die club uit SA
Wat een tof presentatie filmpje van de Media afdeling van de club!!!