Sturm Graz Feyenoord

Europees

Noorse arbitrage bij Sturm Graz - Feyenoord

Van de redactie

Aanstaande donderdag trappen Sturm Graz en Feyenoord om 21:00 uur af in het vijfde groepsduel van de UEFA Europa League. Zojuist is bekend geworden welke arbitrage er door de UEFA op gezet is voor de wedstrijd in Oostenrijk.

De scheidsrechter is de Noor, Espen Eskås. Hij wordt bijgestaan door assistent-scheidsrechters Jan Erik Engan en Isaak Elias Bashevkin. 

De VAR van dienst is de Duitser Harm Osmers. Hij wordt bijgestaan door assistent-VAR Katrin Rafalski, eveneens uit Duitsland. De Noor Kristoffer Hagenes is de vierde official.

Eskås floot vorig seizoen ook de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Drita in de voorrondes van de UEFA Conference League.

Delen

Reacties

@FTM is reiss nelson een optie voor aankomend jaar? Is dan toch transfer vrij?
Op dit moment geen optie, denk dat hij wel een andere stap zal gaan maken
Bedoel je naar een andere club in Nederland??
Je hebt in ieder geval 1 voordeel, dat je de uitslag van Lazio tegen Midtyllland weet.
Zal in ieder geval minimaal een gelijkspel moeten worden tegen graz, behalve als die Denen winnen zal je zelf ook moeten winnen om nog 1e te kunnen worden. want ik zie die Denen dan de laatste thuiswedstrijd wel winnen.
Thuis tegen Lazio moet je sowieso winnen en als Lazio donderdag wint zal je met minimaal 2 doelpunten verschil van Lazio moeten winnen.
Zal nog lastig genoeg worden daar tegen graz, gelijkspel lijkt me prima en Lazio winnen van die Denen en dan thuis afmaken.
das juist het probleem feyenoord laat het altijd liggen en maakt niks af.ik denk dat feyenoord 2x gaat verliezen
Maar als Lazio en Midtjylland nou gelijk spelen en Feyenoord weer dik over Sturm Graz heen wandelen. Dan hebben we toch aan gelijkspel tegen Lazio ook genoeg?? Kunnen alleen de Denen nog gelijk komen maar wij hebben beter doelsaldo