Bevestigd
thumbs-c69753289a898af244d6587095701866-2000-2000

Nieuws

Officieel: Neraysho Kasanwirjo is speler van Feyenoord

FeyenoordTM

Neraysho Kasanwirjo is vanaf maandag officieel Feyenoorder. De club neemt de 20-jarige voetballer over van FC Groningen. In het bijzijn van familie zette hij zijn handtekening onder een verbintenis tot 2027 in De Kuip.

‘Ik ben heel blij en trots dat ik mezelf nu Feyenoorder kan noemen’, sprak Kasanwirjo na de contractondertekening. ‘De interesse van Feyenoord was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu aan mij om deze lijn vast te houden om hier te kunnen slagen.’

Kasanwirjo, die op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan, maakte in 2021 zijn debuut als profvoetballer in het shirt van FC Groningen. De meervoudig Nederlands jeugdinternational kwam het afgelopen anderhalve seizoen voornamelijk als verdediger in actie.

Bij Feyenoord gaat Kasanwirjo spelen met rugnummer 28. Als alle formaliteiten met de KNVB zijn afgewikkeld, zou Kasanwirjo woensdag al bij de selectie kunnen zitten voor het duel met N.E.C.

kasanwirjo-feyenoordweb

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM Heb jij iets vernomen over de interesse van Ajax in hilgers?
En gaan er nog een paar namen gedropt worden voor mogelijke versterkingen in de aanval?
Wij weten niets van Ajax en Hilgers.
Kasanwirjo had zijn debuut als profvoetballer al gemaakt in de KKD bij jong ajax. Jammer maar waar.
Goede multifunctionele verdediger voor een zacht prijsje met voldoende potentie om naar de basis toe te groeien. Logische aankoop in mijn ogen. Zeker met het idee dat hij rustig kan wennen aan het niveau en achter Pedersen en/of Geertruida kan opdraven.
Juist mooi dat hij als tiener ook al meer dan een jaar KKD ervaring heeft opgedaan. Maakt niks uit waar, hij is nu van ons.
Die teksten zijn bij iedere transfer het zelfde hahahaha.
@FTM is Mannsverk helemaal van de baan nu?
Club is nooit concreet geworden voor hem
@FTM hoor jij interessante namen voor de aanvalslinie of wordt je niet echt vrolijk van de namen? En hoe zit het met de mysterieuze donkere jongen? Nog steeds een optie?
Ik denk dat er helemaal nog geen namen vallen.