yv180422-1531

VK Sportphoto

Nieuws

Oud-Feyenoorder Brad Jones kondigt einde van profcarrière aan

Twan1908

Brad Jones beeïndigt per direct zijn profcarrière als doelman. De oud-Feyenoorder kondigde dit vandaag aan via zijn sociale media kanalen. De sluitpost stond nog onder contract bij het Australische Perth Glory, maar kampte het afgelopen jaar lange tijd met een blessure. Dit deed hem beslissen om op 41-jarige leeftijd zijn handschoenen aan de wilgen te hangen.

Feyenoord pikte de Australische doelman in de zomer van 2016 transfervrij op bij NEC. De Australiër was een belangrijke factor in zijn eerste seizoen bij Feyenoord, waarin hij gelijk kampioen werd. Ook het seizoen erop stond de sluitpost steevast onder de lat. Na twee seizoenen en 84 wedstrijden vertrok de doelman in de zomer van 2018 transfervrij naar het Saudi-Arabische Al-Nassr FC. 

De ex-international van Australië won met Feyenoord naast het kampioenschap in 2016/2017 ook de Johan Cruijff Schaal en de KNVB-beker in 2017/2018. Na Al-Nassr FC (109 wedstrijden) was Jones namens Feyenoord het vaakst actief onder de lat. Namens Feyenoord hield de keeper 34 keer de nul.

Delen

Reacties

Gooi nieuws over slot
Als deze man uit zijn doel kwam bij hoge ballen, dan had hij hem 19 van de 20 keer!
Mooie herinneringen!