feyenoord-o18-psv-o18-1-0jim-breeman-sports-photography-4

Jeugd

Overzicht Academy: O18 gelijk in doelpuntrijke stadsderby

Feyenoord Onder 18 hield zaterdagmiddag een punt over aan de stadsderby met Sparta Rotterdam Onder 18. Op Varkenoord eindigde het treffen in een doelpuntrijk 3-3 gelijkspel. Onder 17 moest haar meerdere in FC Utrecht erkennen. De wedstrijden van Onder 15, Onder 14 en Onder 13 werden afgelast. De verslagen lees je hieronder.

Onder 21 met ruime cijfers langs NAC Breda
Feyenoord Onder 21 heeft de goede lijn in de voorjaarscompetitie doorgetrokken. Zaterdagmiddag wonnen de beloften met 0-3 van NAC Breda Onder 21. In de tweede helft trok de ploeg van trainer Melvin Boel de wedstrijd naar zich toe door drie keer te scoren. De goals van de Onder 21 kwamen van de voeten van Mimeirhel Benita, Leo Sauer en Jaden Slory.

NAC Breda Onder 21 - Feyenoord Onder 21 0-3 (0-0)
Scoreverloop:
48’ 0-1 Benita
72’ 0-2 Sauer
89’ 0-3 Slory

Opstelling Feyenoord Onder 21
Troost, Benita, Valk, Van der Zeeuw, Kleijn (83’ Candelaria), Milambo (71’ Zechiël), Karim, Van der Heijden (83’ Amyn), Slory, El Moussaoui (71’ Groen), Sauer.

Doelpuntrijk gelijkspel Onder 18 tegen Sparta Rotterdam
Feyenoord Onder 18 heeft zaterdag genoegen moeten nemen met een puntendeling tegen Sparta Rotterdam Onder 18. Na een 0-1 achterstand lukte het de formatie van trainer Henk Brugge om terug in de wedstrijd te komen en keek het na vijftig minuten spelen tegen een riante 3-1 voorsprong aan. In de laatste twintig minuten ging het echter toch nog mis en eindigde de derby in een 3-3 gelijkspel.

Feyenoord Onder 18 - Sparta Rotterdam Onder 18 3-3 (2-1)
33’ 0-1 Bal
36’ 1-1 Smith
45’ 2-1 Rais
50’ 3-1 Sliti
69’ 3-2 Bal
78’ 3-3 Bal

Opstelling Feyenoord Onder 18
Haksteeg, Arnaud, Elmensdorp, Van Tol, De Blok, Giersthove (60’ Pusic), Smith, Plug, Van Persie, Rais (72’ Ezeb), Sliti.

Onder 17 hard onderuit tegen FC Utrecht
Na de midweekse overwinning op De Graafschap (1-3) is Feyenoord Onder 17 dit weekend in eigen huis tegen een grote nederlaag aangelopen tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Na een doelpuntloze eerste helft wisten de bezoekers rond het uur twee maal tot scoren te komen. Waar de ploeg van trainer Davey van den Berg op zoek ging naar de aansluitingstreffer viel de beslissing in de laatste minuut aan de overkant: 0-3.

Feyenoord Onder 17- FC Utrecht Onder 17 0-3 (0-0)