Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Overzicht Academy: vier uit vier voor Feyenoord jeugd

Stan

Het programma van Feyenoord Academy-teams bestond dit weekend uit vier wedstrijden, die alle vier werden gewonnen. De verslagen lees je hieronder.

Opnieuw winst voor Onder 21
Feyenoord Onder 21 heeft ook het duel met PEC Zwolle Onder 21 aan de zegereeks toegevoegd. Lees hier meer.

Feyenoord Onder 21 – PEC Zwolle Onder 21 3-1 (1-0)
Scoreverloop:
26’ 1-0 Van der Sluijs
67’ 2-0 Arnaud
68’ 2-1 Prijor
85’ 3-1 Slory

Opstelling Feyenoord Onder 21
Van Sas, Read (46’ Arnaud), Valk, De Blok (46’ Netten), Candelaria, Zaal, Kleijn, Van der Sluijs, Slory (88’ Alemayehu), Groen (88’ Rais), Sauer (62’ Rust).

Onder 15 pakt winst tegen Go Ahead Eagles
Feyenoord Onder 15 heeft na de eerste helft Go Ahead Eagles opzij gezet. Na een doelpuntloze eerste helft kwam het team van trainer David Toxopeus na de hervatting al snel op stoom. Binnen vier minuten stond er dankzij treffers van Musa Kargbo en Gian-Luca Aserie een 2-0 voorsprong op het scorebord. Toen Kargbo na bijna een uur zijn tweede van de middag maakte was de wedstrijd gespeeld. In de blessuretijd redde de ploeg uit Deventer nog wel de eer.

Feyenoord Onder 15 – Go Ahead Eagles Onder 15 3-1 (0-0)
43’ 1-0 Kargbo
44’ 2-0 Aserie
56’ 3-0 Kargbo
80+2 3-1 Latul

Opstelling Feyenoord Onder 15
Huizer, Silva Dias, Pieterse (41’ Ramos), Plantinga (68’ Damen), Baks, Faik, Aserie, Hornstra (68’ Hornstra), Kargbo, Puati (62’ Dos Santos), Wilbrenninck-van Cuilenborg.

Vrouwenvoetbal:

Jong Feyenoord (v) verslaat FC Twente
Jong Feyenoord (v) heeft met 1-0 gewonnen van Jong FC Twente (v). Lange tijd leek het duel in een doelpuntloos gelijkspel te eindigen, maar vlak voor tijd was het Imara Schutte die de winnende treffer binnenschoot.

Jong Feyenoord (v) – Jong FC Twente (v) 1-0 (0-0)
87’ 1-0 Schutte

Opstelling Jong Feyenoord (v)
Frankena, Nguyen (89’ Korteweg-Maris), Heijblom, Heshof, Mulder, Pijnenburg, Van Erkel (75’ Vrij), Balkhir (82’ De Punder), Cherif, Braun (75’ Tiemersma), De Punder (60’ Oudejans).

MO16 ruim langs Spijkenisse

Feyenoord MO16 begon sterk aan de wedstrijd tegen Spijkenisse. Halverwege de eerste helft kwam het dan ook terecht op voorsprong via Otylia Belati. Na rust bouwde het team van trainer Lyanca Verrijp de score verder uit. Eerst scoorde Belati haar tweede van de middag, waarna even later Isa Korteweg-Maris nog de 3-0 maakte.

Feyenoord MO16 – Spijkenisse O15 3-0 (1-0)
19’ 1-0 Belati
43’ 2-0 Belati
45’ 3-0 Korteweg-Maris