Bevestigd
paixao-van-haaren

1908.nl

Nieuws

Paixão vliegt dinsdag terug in afwachting visum

FeyenoordTM

Igor Paixão, zijn management en Feyenoord hebben vandaag de laatste plooien gladgestreken in Rotterdam: De rappe Braziliaanse vleugelaanvaller is hiermee definitief de nieuwste aanwinst van Feyenoord.

De presentatie van de 22-jarige rechtspoot laat (om onbekende redenen) nog even op zich wachten. De beelden zijn dit weekend geschoten; Feyenoord is druk bezig om alles in elkaar te zetten. Aannemelijk is dat dit, vanwege het tijdverschil met Brazilië, morgen eind van de middag of in de loop van de avond wereldkundig gemaakt wordt.

Dinsdag om 10:20 wordt deze vlucht teruggepakt naar Brazilië, in afwachting van Paixão's visum. Zodra de werkvergunning op zak is, pakt de aanvaller weer de eerste beste vlucht terug naar Nederland. Meespelen tegen RKC Waalwijk (a.s. zondag, 16:45) zit er nog niet in. De eerste minuten kunnen naar verwachting gemaakt worden tegen FC Emmen op zaterdag 27 augustus (20:00).

De vaste transferfee die Feyenoord aan Coritiba Foot Ball Club betaalt valt net iets lager uit dan geschreven in verschillende media. Daarover later meer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Weten we zeker dat alles in orde is?
Ik kan haast niet wachten heb echt een gevoel dat hij een grote sensatie gaat worden in de kuip .
Ik begin het stilletjes aan maar lang duren in vergelijking met andere spelers ..
Wachten ze niet met de presentatie tot de bekendmaking van het uitshirt? Dat ze het combineren? Oftewel dat Paixao gepresenteerd wordt in het uittenue?
Nou, die wordt vandaag niet meer gepresenteerd hoor. Ik weet niet waarom ze daar zolang mee wachten, maar dat wordt wel morgen of zelfs overmorgen.
Komt gauw genoeg goed alles is verder afgerond. FTM gaf geloof ik ook al aan dat alles gefilmd is en er foto's gemaakt zijn maar ja het zou gek zijn als we die nu Igor in Brazilië is hier gaan zeggen hij is er.

Verwachting was uitgesproken dat hij tegen FC Emmen inzetbaar zou zijn dus ook alle papieren rond zijn. Dan kan het weleens in de nacht voor de wedstrijd gaan worden dat de presentatie van Paixão een feit gaat zijn. En ja in de nacht omdat er iets met tijdsverschil tussen hier en Brazilië lijkt te zijn.

Ben erg benieuwd alleen of en wanneer we iets gaan horen over Hancko en Bullaude heeft gisteravond weer lekker gespeeld. Er werd in het verslag wederom aangegeven dat dit mogelijk laatste wedstrijd is voor Godoy Cruz. Dat we als Feyenoord heel dichtbij deal zijn
Wanneer is de presentatie van deze man wasrom duurt het zo lang.
Welcome Igor Paixão to Feyenoord Rotterdam.
Kolere, ff heen en weer naar Brazilië. Dat moet toch handiger kunnen.
Ik hoop dat hij een sensatie gaat worden! In de Kein Geloel podcast werd vermeld dat hij al getekend heeft (de podcast is trouwens een aanrader).
Brazilië is pas wakker als het in NL rond de late middag/avond is. En die willen ze meepakken met de socials. Dus nog even wachten
Maar dan hadden ze toch ook zondagavond of maandagavond officieel kunnen presenteren?
Dan hebben ze de hele dag siësta
Late middag/avond. Of bedoel je eind middag begin avond want het staat een beetje gek.... Verder logisch verhaal.
Juist wanneer presentatie en waar blijft die hancko en baluade hoor je niks meer van
Is het mogelijk om mijn gebruikersnaam te wijzigen of mijn account te verwijderen?
ja het leek me toen nog een leuke woordgrap,
is het nog steeds wel maar nu hij toch niet komt heb ik liever iets anders
Ff op het poppetje rechts boven klikken
Hahaha ik moest lachen. Anderzijds heb je als het account paar jaar oud is wel een iconische naam. Op fr12 zit ook nog een guidetti haha
Die van mij gaat nog honderden jaren mee… 😎
Deze terugreis ga ik dan maar niet volgen…. Vermelden jullie het wel als hij deze kant weer opgaat…. ? 🤗
Lees nu dat onder de 18 naar Mexico vliegt voor een toernooi. Wat ik mij af vraag, is een samenwerkingsverbamd met een Mexicaanse club iets war bij Feyenoord speelt of kan gaan spelen? Gezien de connecties van DtK zou ik dat niet eens zo raar vinden.
Zou mij niks verbazen als er nog een andere club gaat komen voor Aursnes. Zijn zeker nog heel veel clubs in Engeland op zoek naar spelers.
Feyenoord zal zelf denk ik wel op zoek zijn naar alternatief voor die Hancko.
Dat deze Braziliaan er binnenkort bij is prima.
Ik denk eigenlijk dat Hancko gewoon komt loopt nu nog beetje stroef de onderhandelingen maar als speler graag wil ga je hem niet tegenhouden werkt alleen maar in je nadeel.
Die Fransman zie ik graag komen maar die Argentijn is ook okidoki. En kokcu, aursness, bijlow ook ff verkopen. Dat geld is deels voor een nieuwe Kuip.
Dit is echter wel het ideale moment om Adil binnen te slepen. Klein blessuretje, speler wil en St Etienne staat laatste in de Ligue 2.
Dan is de hamvraag zijn er nog mensen bij de club geïnteresseerd in hem of is ie al vergeten net zoals met Gnonto nu.
hoe zit het marcos Lopez mag die nu wel al mee voetballen
Leuk over 4 weken inzetbaar ongelooflijk dan heb je al in het slechtste geval meer punten verspeeld. Hanko, ballaudde????????? Niks meer van gehoord. Man man Wat een bende.
Allemaal leuk die nieuwe spelers maar waarom moeten ze nu in een keer allemaal uit zuid Amerika komen. Te kloese zal de reden zijn
Liever wachten op de papierwinkel en dat ze daarna gelijk inzetbaar zijn...
Dan dat ze nog half geblesseerd of niet fit zijn en je zo een half jaar verder bent
Belachelijke reactie. Maar ik begrijp dat jij alle transfers direct bij het begin van de voorbereiding al achter de rug zou hebben.
Weet het niet hoor maar gaat denk ik ook een beetje om het verschil in kwaliteit. Hier geen slechte spelers,

Maar net effe ander niveau en ja Lopez komt via MLS laat het maar zien nu je in Europa bent is mijn reactie
Over wie gaat dat? Over 4 weken inzetbaar, over Igor Paixao schrijft men duidelijk inzetbaar tegen Emmen, dat is voor zover ik het programma ken over 2 weken/wedstrijden
In dit digitale tijdperk moeten we nog steeds lang wachten op zijn visum + werkvergunning....
De ambtelijke molen! En we hebben hem hard nodig.
Ik hoorde van een vriendin uit Brazilië dat Ronaldinho al zijn tricks van deze legende heeft geleerd. Deze gozer gaat 5 balon d’ors winnen in z’n tijdperk bij ons!
Schijnt dat hij Usain Bolt ook heeft leren hardlopen!
Las hieronder dag Bullaude dichterbij is, maar betekent dat dat Hancko verweg is of dus helemaal niet reëel. Of zijn ze beide dichtbij alleen is Bullaude iets dichterbij
Heeft FTM misschien een update over Aursnes? Raken we die nog kwijt voor eind augustus??
Sinds de interesse van Benfica heb ik geroepen dat hij gewoon zal gaan, die twijfel is alleen door AD de wereld ingeroepen.
Ze gaan hem toch niet wegdoen voor 13 miljoen,feyenoord liet toch doorschemeren Day ze meer dan 15 miljoen willen
Helder. Die is dus weg. Ben echt wel benieuwd wie ze daarvoor terug halen. Zouden ze echt voor die van Twente gaan??
@ ftm hoe staat het met de transfer van Lucas bergvall?
Gaat ook de goede kant op, maar alles wat ik hier over hoor pass ik door aan Feyenoord Youth Watcher
Zeer tof dat je dit doet. Zo hou je iedereen in zijn waarde en wordt, oa. Door zijn input deze site veel informatiever en interessanter. Naast het feit dat jullie en wij 1 Feyenoord zijn.
Hallo FTM, heb jij al meer info over de vermeende transfer van Aursnes? En die 13 mln die Romano oppert is toch veel te weinig voor onze beste speler, ongeacht het bedrag waar we hem voor gekocht hebben? En heb je al iets gehoord over vervangers?
Hieronder wordt de vraag ook al gesteld maar zie geen duidelijk antwoord of uitleg, wat is precies een 'project signing'? Een enorm talent die nog moet rijpen in O21 of wat precies?
Wss een talent zoals sini destijds, een jongen die je een paar jaar de tijd geeft om vanuit de jeugd (wss 021) te laten rijpen, om vervolgens (hopelijk) een belangrijke speler van het eerste te worden!
Ja zoiets denk ik ook, maar dat is een aanname. Misschien dan wel die Lucas Bergvall. Schijnt een enorm talent te zijn.
Wss een talent zoals sini destijds, een jongen die je een paar jaar de tijd geeft om vanuit de jeugd (wss 021) te laten rijpen, om vervolgens (hopelijk) een belangrijke speler van het eerste te worden!
Zonder gein, zijn zoon is mag van mij ook wel de Feyenoord jeugd in.
@ftm lijkt jerdy schouten een serieuze optie? Lijkt me namelijk perfecte oplossing voor verkoop aursnes maarja dan moet je wel weer je transferrecord breken..
@ftm

Ik weet dat jij niet over de transfers gaat, maar verwacht jij dat Hancko gaat komen? En op wat voor termijn zou hij dan komen?

En in de podcast had je het over een anderen naam. Is die de back-up voor als Hancko onhaalbaar is?
@ftm

Gnonto nog een optie nu vraagprijs lager uitvalt dan we geboden hebben?
Mooi een duidelijk antwoord om discussie Gnonto mee af te sluiten komt niet..

Simpel presteert zelfs niet in Zwitserland het hele team daar faalt 1 doelpunt voor en 10 tegen geloof als het er geen 11 zijn. Stijf onderaan
@FTM
Dank voor de update!
Stel dat men er niet in slaagt om (bijvoorbeeld) Hancko of die Argentijn (ff z’n naam kwijt :) te kopen…
Bestaat er dan nog een kans dat Feyenoord komend seizoen toch een jeugdspeler voor een bepaalde positie als backup gaat gebruiken ipv een aankoop?
Onmogelijk, bijna.. Ik hoor ook al een naam voor een U21 versterking
Edouard Michut dan maar weghalen bij PSG
Wrm zou psg die verkopen? Is een 19 jarige groot talent
Denk dat wij verrassingen krijgen betreft LCV en vervanger Aursnes. Aursnes gaat verkocht worden, die deal komt wel rond
Persoonlijk zou ik voor Jerdy Schouten gaan. Is geen info, is gewoon een loze take.
Ik ook. Maar niet haalbaar denk ik. Denk dat je bij hem serieus naar de 14/15 mil gaat..
Slot heeft al aangegeven hem rustig te brengen. Toch een groot verschil tussen de MLS en de Eredivisie.
Heeft hij zijn werkvergunning al? Daar doel ik op😃
Wat een gelul van slot als of ze on Peru met kokosnoten voetballen wat goed is rendeert Meteen als die no ngen niet goed genoeg is waarom haal je hem dan ik vind dat zo een slap gezever. Als of de eredivisie zo een geweldige competitie is.
Gelukkig konden we even bijkomen van alle transfers.

Ben benieuwd of er nog meer (jeugd) spelers uitgeleend gaan worden maakt die wedstrijden waarin ze spelen toch net wat interessanter.
@FTM heb je nog nieuwe targets voorbij horen komen ? Bijvoorbeeld vervanger Aursnes ?
Geen nieuwe namen. Maar wel die project signing. Mij is gevraagd om er nog niets mee te doen, dus dan doe ik dat ook niet. Vergelijkbare club als Feyenoord zit namelijk ook op het vinkentouw voor hem.
Wat is een project signing? Een o21 speler die pas later in het eerste moet komen?
Een speler die op het punt staat om definitief te worden vastgelegd als ik het goed heb? Maar FTM is dus gevraagd hier nog even niets over te melden...
Oké bedankt man top hoe je je inzet. Ik hoop persoonlijk wel dat Feyenoord uiteindelijk toch een andere speler dan Zerrouki wilt halen wanneer Aursnes vertrekt. Een fysiek sterk type als matusiwa spreekt mij meer aan.
Update Hancko en vervanging aursnes?
Oprecht niets noemenswaardigs rond die twee; Bullaude lijkt dichterbij dan Hancko
Die LVC is zo bizar hard nodig, Rasmussen en Pedersen op links gaat je punten kosten..
Betekent dit dat Hancko ver weg is? Of Buallaude superdichtbij? ;)
Geweldig ‘werk’ wat je doet, echt top!

Even benieuwd welke gedachte er is omtrent Bullaude en niet (nog) een lb of alternatief voor Hancko. Middenvelders lijken we genoeg te hebben.
Hoeft van mij niet meer perse hoor als die Argentijn ook nog komt. In de meest ideale scenario hoop je gewoon iemand uit je eigen jeugd ook de kans te kunnen geven. Dat blijft uiteindelijk het mooiste.
Echt, deze window. Krankzinnig af en toe.

Eerste week juli: 'WAAR BLIJVE DIE NAME!!'
Derde week juli: 'JA VEEL TE VEEL NAME KOME TOG NIE'
Halverwege augustus: 'JA BOEIT NIE DAT PAIXAO KOMT WE HEBBE LCV NODIG'
Blijf het wel leuk vinden hoor, zit hier ook maar te lachen 😘
Echt waar respect voor hoe je het doet, met tegenwoordig ook de ‘haters’ omdat je er een keer naast zat.. gwn door blijven gaan met je ding!
HAHAHAHA goed werk lever je👊❤🤍
Ik ook, bizarre transferperiode. De vraag die ik heb, krijgen we nog een knallend einde?
Over LVC gesproken, zijn ze in Praag al de koffers in aan het pakken?
Haha ik geloof dat Hancko z'n koffers al sinds de winter klaarstaan, zo lang had ik die naam iig al..
En die koffers hebben al die dezelfde eindbestemming gehad?? Maar hoe lang nog contract kunnen we hem volgend jaar gratis ophalen??
Als Hancko definitief afhaakt, ligt er dan een plan B klaar waar je van weet? Namen noemen hoeft natuurlijk niet, maar ik begin me wat nerveus te maken…..
Vgl met Bullaude hebben gewoon veel meer een lcv nodig, die rasmussen heeft het nivo niet en zorgt voor onrust en kansen voor de tegenstander….
En de doldwaze gekke 2 weken zijn aangebroken….succes alvast…heerlijk!!!
Maakt niet uit wanneer hij gepresenteerd wordt. Hij komt toch wel. Gaat me nu meer linker centrale verdediger
Nog een centrale verdediger en linksbuiten (middenvelder en linksbuiten zijn zo goed als rondt) en je bent gewoon klaar. Je moet ook jeugdspelers als hokke slory kleijn straks de kans kunnen geven
Linksbuiten moet linksback zijn, excuses.
Met Hancko ben je gewoon in 1 keer klaar
Welkom! Maar iets anders, hoe leuk zou het zijn om zulke spelers echt te presenteren in het bijzijn van supporters zoals je bij clubs als barca ziet? Dat moet toch een extra boost geven voor spelers
Nee, gewoon normaal doen. Dat doen ze maar bij neppe clubs
Kun je wel extra inkomsten uit halen. En de media ook veel meer.