yv2023108yv2023108a1a02153

VK Sportphoto

Nieuws

PEC Zwolle - Feyenoord • 0 - 2 [FT]

Ference

In speelronde 8 van de eredivisie kende Feyenoord een vrij probleemloze middag in Zwolle. Hoewel het spel niet groots was, is de ploeg van trainer Arne Slot niet of nauwelijks in de problemen gekomen. Twee goals van eredivisie-topscorer Santiago Gimenez zorgden ervoor dat Feyenoord met drie punten op zak huiswaarts kon keren. 

PEC Zwolle 0 - 2 Feyenoord 

21' 0-1 Gimenez
54' 0-2 Gimenez

Opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Reijnders, Kersten, Lam, McNulty (84' Van der Haar); Namli (C), Buurmeester, Huiberts (69' Fontana), Van den Berg, Velanas (84' Serrano); Velios. 

Wissels: Vermeer, Hauptmeijer, Görlich, El Azzouzi, Bobson, Fontana, Serrano, Van der Haar, Fichtinger, Oukhattou.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop (76' Beelen), Geertruida (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Timber (85' Lingr), Stengs (76' Jahanbakhsh); Minteh (63' Zerrouki), Gimenez, Paixão (77' Sauer).

Wissels: Van Sas, Lamprou, Beelen, Lopez, Zerrouki, Milambo, Van Den Belt, Lingr, Dilrosun, Jahanbakhsh, Sauer, Ueda.

Scheidsrechter: Sander van der Eijk

Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Wat wordt volgens jou de uitslag in Zwolle? Laat het weten in de reacties! 

Delen

Reacties

Wordt een heel zwaar jaar dit.. AZ en Twente en ik verwacht ook psv, blijven maar winnen. De start van dit seizoen kostte ons 4 dure punten, die niet zomaar zijn ingehaald. Voetbal is verder wel leuk om naar te kijken, ok, afgelopen woensdag dan..
Twente neem ik niet serieus voor de titel
Maar psv en az is wel lastig zo idd maar we krijgen ze allebei nog thuis voor de kerst dus die moet je gewoon 2 x pakken en dan ziet het er al weer een stuk beter uit
Tevreden over:
- de winst en de daarbij behorende 3 punten
- de dodelijke effectiviteit van Santi. Toch geeft dit ook aanleiding tot zorgen, want als hij zo doorgaat komt in januari waarschijnlijk al een bod dat niet kan worden geweigerd. Het is ook nooit goed.....

- Hartman. Wat een geweldenaar.

Ontevreden over het optreden van de arbitrage en VAR tijdens het penaltie-moment aan het begin van de wedstrijd. Weliswaar was sprake van een lichte overtreding, maar als deze niet had plaatsgevonden zou de spits een 100% kans hebben gekregen.

Opmerking: Het gezeik van Perez over Wieffer ergert mij echt. Toch is Wieffer volgens mij nog niet de speler van vorig jaar.
Wieffer speelde goed! Stond overal, onderschepte super veel en was in de combinatie gewoon prima! Paar keer balverlies maar dat hoort erbij.
Perez moet gewoon een Mute knop krijgen, irritante vent
Wieffer heel matig (weer). Hij zou zijn energie moeten gebruiken voor het voetbal in plaats van voor het uiten van ergernissen.
Verder niet gaan pingelen op het middenveld, maar snel afgeven aan een vrij speler ipv proberen te winnen van drie tegenstanders.
Alles wat telt is de winst, was niet super, maar na zware wedstrijd is dit gewoon echt prima.
Die Jahanbakhsh loopt best te klooien. Gimenez die de bal vraagt en kan krijgen, en Alireza draait zich om en speelt terug. Wel een lastige muur tegen PEC Zwolle. Sauer vandaag ook niet echt een goeie dag met invalbeurt. Kan gebeuren.
Stengs op de flanken. Dat kan echttt niet. Wie gaat slot daarop aanspreken
Slot kom in actie. Minteh schreeuwt om een wissel.
Zou toch Minteh nog even laten staan, dat zijn van die spelers die er ineens 1 in knallen.
Hartman weer zo goed vandaag en verder is Wieffer ook niet zo goed vandaag.
Minteh mag er nu wel even uit, óf Sauer op links en Paixao op rechts óf Zerrouki er in en dan Stengs naar rechtsbuiten. Nieuwkoop blijft toch wel komen.
Verder is het lastig wat te doen met Wieffer. Ging een heel groot deel redelijk tot goed, maar net voor rust ff allemaal niet zo handig...
Even een signaal afgeven aan Minteh, ff wisselen jongen
Beelen erin voor Nieuwkoop (Geert dan braad rechts)Zerrouki erin voor Wieffer en Lingr voor Minteh (Stengs dan naar rechtsvoor). Het loopt namelijk voor geen meter
Veel dreiging Minteh maar goeiendag even wat een alleenspeler.
Komt puur omdat er vreemd genoeg alleen over rechts wordt gespeeld, waardoor Minteh heel veel aan de bal komt. Van mij mag die gewisseld worden voor Sauer bv, Paixão kan ook op rechts
Behoorlijk bedenkelijk niveau. Minteh, Wieffer eruit. Zerrouki, Lingr erin?.
Ik vind Minteh echt een prima talent hoor, maar krijg vandaag Dilsorun-vibes van hem. Nul overzicht en alles zelf doen. Nieuwkoop valt ook erg tegen, lijkt moeite te hebben met het technische positiespel. Verder weinig aan de hand, 2e helft even vol gas en hopelijk snel op 2-0.
Minteh hopeloos figuur. Wisselen die handel.
Ik vind het allemaal nog een beetje eng...
By far de slechtste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Zonder de 2-0 ben ik er niet zeker op.
Trauner is op zn retour. Nog steeds een prinma speler maar het zal alleen maar minder worden vanwege de leeftijd. Wordt tijd voor een jonge opvolger
Die opvolger is Beelen net daarachter Tsongui die bij Dordt is gestald
Hey minteh, hoe heet dat feest met die eieren?
Gemakzucht is aanwezig. Gevaarlijk in het voetbal
Egoïstische actie van minteh zeg
Willen Minteh en Paxiao even de bal naar de juiste kleur spelen… hij mag ook in het doel, top!
Ik was zo aan het zeiken na donderdag thuis dat ik het nu maar even hier doe. Snorrie!
1-5, 2 goals gimenez, 1 zonde tegengoal in de blessuretijd.
Neem aan dat Luka ook niet gaat afreizen richting Kroatië voor interlands.
Kan maar 1 helft zien vandaag. Hoop dat het na 45 min. 0-2 staat. Eindstand 0-4.
2x gimenez, paixao en Geertruida de doelpuntenmakers.
Geen Trauner :/

Hopelijk niks ernstigs
Kameraden! Wat zijn leuke plekken in de buurt van de coolsingel om de wedstrijd te kijken?