thumb-1280x720-neijenhuis-ouraghi-170323

Foto en Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Principeakkoord met jeugdspelers Kelvin Neijenhuis en Ayoub Ouarghi

Van de redactie

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met zowel Kelvin Neijenhuis als Ayoub Ouarghi. De 15-jarige spelers van de Feyenoord Academy zullen binnenkort een handtekening zetten onder een driejarig contract, waarmee de overeenstemming wordt bekrachtigd. Dat zal hen tot medio 2026 aan Feyenoord verbinden.

Neijenhuis maakte in de zomer van 2015 de overstap van amateurvereniging MZC’11 uit zijn woonplaats Zierikzee naar Feyenoord Academy. Daar speelt hij momenteel in het Onder 16-team dat onder leiding staat van trainers Brian Pinas en Robin van Persie. Inmiddels heeft de makkelijk scorende centrumspits ook al enkele wedstrijden in Feyenoord Onder 17 gespeeld en is hij tevens actief bij Oranje Onder 15.

Net als Neijenhuis komt ook Ouarghi dit seizoen uit voor Feyenoord Onder 16. De aanvallende middenvelder speelt sinds het seizoen 2016-2017 in Feyenoord Academy en voetbalde daarvoor bij amateurclub Zeeburgia. Ook Ouarghi heeft zijn debuut al in Feyenoord Onder 17 mogen maken en behoort ook tot de nationale selectie van Oranje Onder 15.

Delen

Reacties

Geweldig dat tegenwoordig de grootste talenten worden vastgelegd. Juist de toppers moet je behouden.