wieffer-veerman

VK Sportphoto

Nieuws

PSV zonder Veerman, Saibari en Bella-Kotchap tegen Feyenoord

Moreno

PSV moet het tegen Feyenoord doen zonder Joey Veerman, Ismael Saibari en Armel Bella-Kotchap. Dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink via X.

PSV-coach Peter Bosz had nog enige hoop op het meespelen van sterkhouder Joey Veerman, maar zijn kuitblessure is niet op tijd hersteld voor de wedstrijd die morgenavond om 20:00 wordt afgetrapt. 

Ook Saibari en Bella-Kotchap missen de wedstrijd, al was dat bij hen al bekend. Saibari speelt met Marokko om de Afrika Cup en verdediger Bella-Kotchap is al maanden uitgeschakeld met een hardnekkige schouderblessure. 

Vleugelaanvaller Yorbe Vertessen, die de afgelopen weken vaak belangrijk was voor de Eindhovenaren, is nog wel van de partij. Hij heeft van PSV groen licht gekregen om de overstap naar Union Berlin te maken, maar pas na het bekerduel met Feyenoord.

Met name op het middenveld zal het puzzelen worden voor Bosz. Vaak zette hij controleur Jerdy Schouten centraal achterin in grote wedstrijden, maar de vraag is of dat nu haalbaar is gezien de afwezigheid van twee belangrijke middenvelders. 

Delen

Reacties

Het zou wel een fantastische opsteker zijn om het sentiment wat er heerst een halt doen toeroepen. We pakken die Lampjes, we pakken Twente & Roma. Come on gasten wees positief. Law of attraction 😉
Yorbe Vertessen zou ook leuk voor ons zijn ?
Ja, dat zou echt een aanwinst zijn voor ons
Gezien de moeite met scoren die we de laatste tijd hebben vrees ik het ergste. Wordt een zware week, met ook nog Twente op het programma.
Qua spelbeeld en huidige vorm zie ik weinig redenen om optimistisch te zijn over deze pot. Maar goed, een avondwedstrijd in de Kuip, wellicht gaat het weer eens spoken. Het zal afhangen van de eerste tien minuten. Als psv gaat tikken en Feyenoord komt er niet aan te pas dan valt het snel stil.
Alsof PSV hun wil kan opleggen met hun veldspel.. dat lukte ze ook niet in de Eredivisie dus gaat nu ook niet gebeuren. Wij moeten gewoon kansen creeeren en scoren.
Vorige keer misten ze Lozano en Lang en alsnog konden we ze niet verslaan in eigen huis nota bene. Verwacht er niet veel meer van dit keer
Feyenoord TM is die Zeefuik geen optie voor Feyenoord?
19 jaar berensterk technisch snel balvast kopsterk en legt ze der makkelijk in
Ik zou het wel weten
Is toch geen Feyenoord niveau man, kom nou.
Zou maar eens beelden van Zeefuik gaan bekijken
Is echt top talent en pas 19 jaar
Niet naar de tegenstander kijken maar naar jezelf. Her gaat verre van een lijen dakje de laatste maanden.

Als ik heel eerlijk ben heb ik er een hard hoofd in.
Ik was al heel blij om te zien dat Paixao een paar keer de 1 op 1 aanging. Dat is het enige wat dit elftal mist en het afjagen gaat niet vlekkeloos. Maar ik heb vertrouwen in dat de stijgende lijn ingezet gaat worden, of dat tegen PSV al gebeurd moeten we gaan zien.
Mensen reken zich al rijk met de afwezigen bij psv , maar het gaat sowieso een smadelijke nederlaag worden voor ons....
Als de spelers zo'n instelling hebben wel ja. Volgens mij hebben we vorige 2 keer ondanks de nederlagen gewoon een redelijk gelijkwaardige wedstrijd gespeeld. Zonder Veerman en Saibari kan hij misschien wel onze kant opvallen.
Geen Veerman is wel echt heel erg mooi.
Saibari overigens ook, maar die wisten we al.