rick-adjei-via-x-fc-dordrecht-1

Foto via X: @fcdordrechtnl

Nieuws

Rick Adjei gaat technische staf FC Dordrecht versterken

Karst

Na het contracteren van Melvin Boel als hoofdtrainer voegt nu ook Rick Adjei zich bij de technische staf van de Schapekoppen. De 40-jarige oefenmeester komt over van SteDoCo en zal de functie van assistent-trainer gaan vervullen.

Adjei wordt in het kader van de samenwerking door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht en zal zich het komende seizoen volledig inzetten voor de club. Adjei kijkt al erg uit naar zijn nieuwe klus. "Er liggen bij FC Dordrecht heel mooie uitdagingen klaar en ik wil graag mijn steentje bijdragen in het bewerkstelligen hiervan. Daarnaast verheug ik me op de samenwerking met hoofdtrainer Melvin Boel, de rest van staf en uiteraard de spelersgroep."

"Ondanks zijn nog jonge leeftijd is Rick reeds gepokt en gemazeld in de top van het amateurvoetbal en maakt hij nu de stap naar het betaald voetbal", aldus Mark Ruijl, Head of Global Football van Feyenoord. "Wij denken dat hij in zijn rol als assistent van Melvin van grote waarde kan zijn door zijn frisse kijk op voetbal, welke gepaard gaat met enorm veel energie en ambitie."

Delen