Primeur Bevestigd
robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

Jeugd

Robin van Persie gaat Feyenoord volgend seizoen Feyenoord O18 trainen

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord-icoon Robin van Persie, momenteel de trainer van Feyenoord o16, gaat komend seizoen de stap maken naar Feyenoord O18. Dat maakt hij bekend in de Joe Cole Cast.

Feyenoord Youth Watcher maakt melding van het nieuws. Van Persie is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Feyenoord O16 en dat bevalt de voormalig topspits erg goed, zo vertelt hij. De komende jaren wil hij zich verder ontwikkelen als coach. Samen met O21-coach Melvin Boel werd hij onlangs toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding voor seizoen 2023-2024.

Het boegbeeld van Feyenoord Academy ziet een toekomst als hoofdcoach ook voor zich, zo vertelt hij in de podcast. Een termijn waarin die wens in vervulling moet gaan heeft Van Persie nog niet. Afgelopen dinsdag won de ploeg van Van Persie met 1-3 bij Ajax in Amsterdam. Zijn zoon Shaqueel van Persie scoorde diezelfde avond uit een vrije trap voor Nederland O17 Futures.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Blij dat Robin rustig zich kan ontwikkelen en niet als blaaskaak Kuijt zo in de media tevoorschijn komt.
Tijd zal het leren maar zou een mooi uithangbord als manager/trainer kunnen worden.
Hoe zit het met de huidige trainer van de 0-18? Die is afgelopen jaar toch gehaald van Zwolle? Vertrekt hij dan na dit seizoen of krijgt hij een ander team?
Mooi boegbeeld van de club! Dit is een icoon waar ik 100% achter kan staan, in tegenstelling tot Kuyt. Op het veld waren ze beide erg belangrijk voor Feyenoord, maar na hun carriére hebben ze zich toch echt anders opgesteld. Sinds 2017 is Kuyt eigenlijk altijd wel in het nieuws geweest: Over dat hij zijn rol tijdens het kampioenschap groter maakte dan die was, die documentaire en zijn boek, dat het jeugdelftal niet kon trainen als hij weer een andere afspraak had, de botox en het gokschandaal (dat ie zn zak gewonnen geld steeds wel kon ophalen 's nachts achter de benzinepomp).

En tegelijkertijd is Van Persie altijd rustig gebleven. Hij heeft goed nagedacht over wat bij hem zou passen, en heeft zich op de achtergrond ontwikkeld. Op wat voor manier hij Feyenoord kan helpen is voor hem een prioriteit, wat dat betreft doet hij me enorm denken aan Gio. De club zou altijd op nummer 1 moeten staan, en bij Kuyt is dat gewoon niet zo.
mee eens , die kuyt is een eng mannetje , laten we blij zijn dat hij en die andere slapjanus sjaak troost niet de kans grepen om pastoor kuyt hoofdtrainer te maken