highlights

Vrouwen

Highlights · Feyenoord V1 - Ajax V1 (0-1)

Stan

De Feyenoord Vrouwen zijn zondag wederom tegen een verliespartij aangelopen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Tijdens De Klassieker, die op Varkenoord gespeeld werd, was Ajax met 0-1 te sterk. Na vier speelrondes en nul behaalde punten vindt de ploeg van Jessica Torny zich daardoor terug op de laatste plaats in de competitie. 

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel Feyenoord V1 - Ajax V1:

Delen

Reacties

Liever niet op deze site
Geef ze lekker een eigen forum
Dit interesseert bijna niemand 🤗
Geef het een paar jaar. In heel veel teamsporten blinken Nederlandse vrouwenteams uit. Als we op deze plaats niet net zo willen klagen over gemiste kansen als bij Jong Feyenoord dan is aandacht best nodig. De helft van 's werelds reclame uitgaven is gericht op vrouwen
De vrouwen hebben nog steeds geen spits die echt goals maakt. Was vorig seizoen al zichtbaar
Ik heb bijna de hele wedstrijd gezien maar het niveau van de wedstrijd was ontzettend laag. Wat vooral opviel is hoe slecht er overgespeeld wordt en hoe weinig er wordt bewogen. Ik heb geen statistieken gezien maar het percentage geslaagde passes kan nooit boven de 50% gelegen hebben. Het vreemde is dat de duels wel "goed" uitgevochten werden. Als Feyenoord een hogere intensiteit zou halen en de speelsters veel meer zouden "scannen" zou het niveau van de ploeg mijns inziens omhoog schieten. Dat lijkt me toch te trainen?