Bevestigd
gimenez-feyenoordweb-v2

Foto: @KayneKVisuals

Transfers

SANTIAGO GIMÉNEZ • IT’S HAPPENING!

FeyenoordTM

Santiago Giménez wordt de nieuwe spits van Feyenoord. Bronnen melden aan 1908.nl dat de deal helemaal afgerond is. De Mexicaan komt over van Cruz Azul en vliegt deze werkweek nog naar Nederland.

Alleen de medische keuring en een krabbel onder het contract staan de presentatie nog in de weg. Update: Giménez tekent voor vier seizoenen bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

zou vina en die 2 belgen en die fransman ook nog komen? we moeten wel opschieten moeten ook een werkvergunning hebben
GIMME GIMME GIMME GIMME GIII MII NEZZ, Julululululululu!
GIMME GIMME GIMME GII MII NEZZ FROM CRUZ, KOMT DOOR HET MIDDEN EN SCOORT WEER EEN GOAL
Hij landt vandaag om 14:23 op schiphol. Deelde een instastory met aankomsttijd en alles.
Veel succes voor Santi in deze nieuwe fase, hij zal gemist worden bij Cruz Azul, maar het is tijd om deze grote stap in zijn carrière te zetten. Hopelijk mogen jullie genieten van veel goals van hem, vrienden van Feyenoord. Met vriendelijke groet, een Cruz Azul-fan en een nieuwe Feyenoord-fan
Bienvenido a Feyenoord, MiguelRdz1810!
Als ik zo de reacties lees hier gaan we 1 of andere geweldenaar binnen halen met indrukwekkende statistieken als het gaat om doelpunten. Sorry maar de werkelijkheid is toch echt anders. Verre van bijzondere statistieken en ook voetballend als aanspeelpunt ziet het er niet echt bijzonder uit op Wyscout.

Ik laat me graag verrassen en geef hem uiteraard het voordeel vd twijfel maar laten we aub wel een beetje realistisch blijven en de druk op die jongen niet bizar hoog maken.
Denk voornamelijk dat iedereen gewoon heel enthousiast is dat we eindelijk na jaren weer eens een echt leuke transferwindow hebben met in en uitgaande transfer records, spelers waar we nooit voor in aanmerking zouden komen die dit jaar niet alleen valse hoop blijken te zijn!

Denk dat niemand verwacht dat dit de nieuwe Lewandoski is maar hopelijk wel een spits met een groot potentieel, die zijn draai helemaal gaat vinden in het voetbal van Slot!
Deze jongen begon net wat fatsoenlijke speeltijd te krijgen bovendien als je ziet wat hij aan assists en goals maakt zie je duidelijk dat hij op voetballen zit en dat hij een goede kopbal ik huis heeft wacht gewoon af komt goed !
Ben niet 110% op de hoogte van hoe alles loopt, maar denk dat we langzamerhand toch wel een shout out mogen doen aan Dennis te Kloese. Ik was blij toen hij kwam, maar volgens mij heeft hij (voor mij soms iets te langzaam 😊) de boel aardig op de rit! 👏👏👏
Dit seizoen gaan wij psv op vele vlakken voorbij, en binnen enkele jaren staan wij dichtbij 020. God wat is Feyenoord goed bezig.
Helemaal mee eens. Heb een zeer goed gevoel met de manier waarop Feyenoord bezig is. Eindelijk na jaren maak ik mij geen zorgen en heb het gevoel dat het goed komt.
Door de uitgaande transfers naar grote clubs en bedragen zien nu veel talenten Feyenoord als een goede stap. Beleid begint zijn vruchten af te werpen. Snap echt niet hoe we jaren lang met een .. scouting hebben kunnen werken.
Sterke dagen van feyenoord, dat zo toch wel even een flinke inhaalslag maakt met szymanski, idrissi en gimenez flink wat kwaliteit binnenhaalt. Timber is ook al gespot op 1908, dat nog even vrijdag rond maken en we hebben een monster week achter de rug. Zal zeker nog wat bij moeten maar vorig jaar op deze dag moesten aursnes, dessers en nelson ook nog binnen komen en was trauner er net een dag. Heb er vertrouwen in dat we weer gelijk een goede start kunnen maken, ondanks dat feyenoord al weer een crisis en een strijd voor de 5e plek werd aan gepraat, omdat in de 2e week van juli het team nog niet compleet was.
Maar wat is die taabouni goed zeg, hoezo liet AZ hem amper basis spelen? Echt bizar haha.
Dat krijg je met die jansen aan het roer, het lijkt allemaal wel een beetje op slot maar het beste ontbreekt. Een soort Slot Light of Slot 0,0 zeg maar.
Zürich UITGESCHAKELD!!!!!!

Gnonto nieuws incoming!!!!!
Hoe zeker weet je dat? Dan zouden we 3 spitsen hebben...
Ik hoop het is een talentvolle speler die echt haalbaar. Nationaal elftal van Italië is niet niks. Italianen zijn al helemaal niet geniegd om jonge gasten erin te zetten. Dus deze man moet echt Iets kunnen.
Italië roept altijd 50 spelers op ofzo, dus zoveel zegt het nou ook weer niet
Beste een belangrijke voor Te Kloese. Zijn naam wordt direct genoemd waarbij wordt aangegeven dat Te Kloese hem al een tijden volgt, zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=pgEHYk4UrLg&ab_channel=ESPNFC
Te Kloese kent hem nog uit de jeugd zegt hij in een interview
Dan max 15 doelpunten, hoop op meer😋
Ohhh kameraden wat een prachtige transfer! Hoop dat we hier een hele hoop plezier aan gaan beleven. De voortekenen zijn goed! Arend, doe je kunstje🙌🏻
Tijd voor een broodje mexicano om het te vieren
Kijk, dat is nog eens goed nieuws. Gaat een leuk team worden als alles fot blijft. Bank blijft een zorgenkindje. Hoop stiekem ook nog op, ja ik ga zijn naam neerzetten, Gnonto.
Zullen we een Dybala presentatie bij het stadhuis voor hem aanvragen? Oprecht nog nooit zoiets bizars gezien, gekke Italianen 😂
Olifant ipv muis, dus ja wij moeten het gewoon beter gaan doen!
Dan zeg ik in het leeuwenreservaat bij Blijdorp!!
5 jarig contract gaat ie tekenen volgen Telegraaf
FTM is feyenoord überhaupt nog bezig met Gnonto??
Niet. Of Alireza moet nog vertrekken. Maar er is maar een hier die dat weet.
Op en lager pitje maar is duidelijk tot gnonto een operatie is voor de maand augustus
Ik wordt gek als hij ook nog eens komt hoor. Knetter gek!!!!
Mag ik even dromen....

GK: Bijlow, Marciano, Jansen, Troost

RB: Geertruida, Pedersen, Benita
RCV: Trauner, Valk
LCV: Senesi, Hanco
LB: Vina, Murkin

CVM: Timber, Wieffer, Hartjes
CM: Kocku, Toornstra, Dermane
CAM: Szymanski, Aouchiche, Basset

RW: Dilrosun, Walemark, Jahanbakhsh
ST: Gimenez, Danilo
LW: Idrissi, Gnonto, Taabouni

30 spelers
Ja durf te dromen. Al zou ik liever zien dat Dermane, Hartjes en Valk een mooie uitleenbeurt krijgen (lees je mee Kuyt?). Benita niet, die zit er héél dicht tegenaan en hij kan ook altijd nog als rechtsbuiten. Dan kan Jahanbakhsh ook weg.
Eigenlijk moeten we Pedersen nog verpatsen voor 7-8 miljoen, die gaan we niet missen.
Die gasten moeten O21 helpen promoveren en wellicht af en toe invallen bij het eerste.
Dromen en dan hiermee aankomen? Denk dat het sterker kan.
Sowieso Pedersen verkopen en een rechtsbenige centrale verdediger halen. Valk is er nog niet klaar voor, dat liet ie zelfs tegen de jeugd van NAC vandaag zien. Een goede CVM is eigenlijk ook noodzakelijk aangezien ik denk dat het voor Wieffer te vroeg komt. Daarnaast Jahanbakhsh verkopen of Walemark proberen te verhuren zodat je nog een rechtsbuiten kan halen.
Zie ook graag meer van Hartman de komende tijd
Vond hem wat te tam, Kleijn had veel meer lef aan de bal.
Komt die via de maasvlakte of zestienhoven. Ik zeg dat we het vliegveld vol moeten krijgen voor santiago
Santiago Gimenez vertrekt 21.05 plaatselijke tijd met KLM vlucht KL 686 vanuit Mexico naar Schiphol. Geplande landing is donderdag om 14.40 Nederlandse tijd.
Dit is eerlijk de GOAT website op internet.
Nu duimen dat ie geen Lazofiets wordt.
Feyenoord hun selectie begint met de dag beter der uit te zien, Szymanski, Timber, Gimenez zijn versterkingen die je basis echt sterker maken, van Idrissi, Dilrosun moeten we afwachten hoe ze gaan presteren. Nu nog 2 linksbacks en de selectie is zo goed als rond.
Blijft wel weer erg smal. De basis is goed. Toornstra zal weer het kind van de rekening worden. Maar je houd je hart vast als bv Senesi Geertruida en Kokcu geblesseerd zijn...
De rest aanvullen met jeugd, helaas is het potje van Feyenoord nog niet groot genoeg om ook en sterke bank te hebben. Als je 16 waardige spelers hebt dan is dat voor nu prima voor Feyenoord.
Website gaat lekker op deze transfer zeg, de pleeeurissss
Hahaha de site ligt plat, Slot zal wel weer aan het F5-en zijn ;)
@FTM betekent de uitschakeling van Zurich meer kans op Gnonto?

Ben heel heel benieuwd.
Whooo Willy gnontoooo (van Persie song)
De kans is dan inderdaad iets groter
@FTM betekent de uitschakeling van Zurich meer kans op Gnonto?

Ben heel heel benieuwd.
Als je zó benieuwd bent kun je het ook nog wel een derde keer plaatsen… 😎
Wat een top dag met al die nieuwtjes!😁

Complimenten ook aan het team van 1908.nl en met name Rutger!! Al die primeurs kloppen bijna allemaal! De andere media/podcasten die zeiken over het geklaag van namedropping... Kijk en volg dan niet.
Persoonlijk geniet ik er echt van om het te volgen en uitkijken naar nieuwe primeurs.

Ga zo door! 👌👏
Heb er een goed gevoel over. Dit zou weleens wat kunnen worden mijn mede 1908-ers. Naast Szymanski, Dilrosun en nu ook Gimenez hebben we ongelofelijk goed toegeslagen op de transfermarkt. Tel hier straks Timber erbij op. Tot nu toe voornamelijk begin 20-ers binnengehaald.

Ik sta nergens meer van te kijken, who’s next?
Kan je verklappen dat we héél dichtbij nóg een transfer zijn…clubs zijn al akkoord. Zullen we binnen een week ook wel horen.
Top! Dankjewel Frank. Gaat het weer een beetje met je? 😂
Ja beetje grote knie maar heb weer een grote glimlach op mijn gezicht!

En laten we zeggen dat de nieuwe transfer ons goede tips zal kunnen geven richting de eerste wedstrijd…
Zal Rutger wel SMS’en als het zover is.
Gaat dit om een linksback? Matías Viña? Of stiekem toch Wittek?
Wel opvallend dat het alleen maar 4 jarige contracten zijn steeds
Mooie dag met iig 2 goede transfers
Heel mooi, wat een mooie dag om voor Feyenoord te zijn! Mooie foto edits ook steeds bij de artikelen, zit vast veel tijd in!

@FTM zou het kunnen dat de transfer van Gnonto nu een stapje dichterbij is omdat Zurich uit de CL geknikkerd is? Misschien hebben ze het geld daarom wel meer nodig nu
Lekker hoor! De selectie krijgt steeds meer vorm. Nu twee linksbacks en nog een linksbenige CV. En hopelijk wordt Senesi nog verkocht, gezien zijn één jaar doorlopende contract.
Komt Gnonto nu ook, aangezien Zurich is uitgeschakeld voor CL?
Hij heeft het live bevestigd op Mexicaanse tv, geweldig!
Geen stress jongens, alles komt goed! Vertrouwen in de mensen die nu bepalen.
PODVERDOMME WE KRIJGEN EEN TEAM JONGENS
Geen stress jongens, alles komt goed! Vertrouwen in de mensen die nu bepalen.
Mag hopen dat ie beter is dan Danilo...
Mag hopen dat hij beter bediend wordt dan Danilo. Ook Danilo is in potentie een prima spits. Ander type. Fysiek minder, technisch beter. Jammer dat Slot Szymanski en Danilo vandaag niet liet samen spelen. Die zet hem gegarandeerd zo een paar keer vrij voor de keeper.
Mag hopen dat ie beter is dan Danilo...