gimenez-feyenoord

Transfers

'Santiago Giménez wil naar Feyenoord'

Dennis

Vandaag presenteerde Feyenoord de Poolse-international Sebastian Szymanski als nieuwkomer. Als het aan de Rotterdammers ligt wordt er spoedig weer een presentatie gepland. Terwijl de fotoshoot van Szymanski in volle gang is, wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan de komst van Santiago Giménez.

Aan de Mexicaanse spits van Cruz Azul hangt een miljoenenprijskaartje. Cruz Azul schermt met meerdere geinteresseerde clubs, maar De Telegraaf zegt te weten dat Giménez zijn zinnen heeft gezet op een overgang naar Feyenoord. 

De voorkeur van Giménez valt niet los te zien van de herwonnen statuur van Feyenoord. De Telegraaf meldt dat het bereiken van de Conference League finale indruk heeft gemaakt in Zuid-Amerika en Mexico. Ook zijn de grote transfers van Luis Sinisterra en Tyrell Malacia niet ontgaan. Voor Giménez een bevestiging dat Feyenoord een springplank kan zijn naar een grote Europese competitie. Bovendien is Marcos Senesi vol lof over de club waar vanuit hij Argentijns international is geworden.   

De krant verwacht dat Dennis te Kloese van doorslaggevende waarde kan zijn bij de transfer. De algemeen directeur werkte zelf jarenlang in de top van het Mexicaanse voetbal en zal zijn ervaring en netwerk inzetten om de spits binnen de halen. 

Een eerste bod zou zijn afgeslagen door Cruz Azul, met de toevoeging dat het wel voldoende perspectief ziet om verder te onderhandelen. 

Delen

Reacties

ik zag net op de twitter van cruz azul dat hij niet bij de selectie zat volgens mij!
Was volgens mij de onder 20/18.
Is dit een snelle spits of zo een als Jorgensen die altijd weet waar hij moet staan. Zie graag een snelle dribbelende spits met goeie techniek. Ook eens iets nieuws.
Nou maak dit maar in orde en dan Boetius vastleggen. Dat duurt zeker nu te lang.
Hij wil naar Feyenoord kan in de voorhoede en op het middenveld.
Hallo, Nederlandse vrienden.
Een Cruz Azul-fan in Mexico deelt met je dat het moeilijk kan zijn om met ons team te onderhandelen, omdat de managers de spelers vaak erg duur willen verkopen, dat is waarom Mexico een beetje stagneert, we laten jonge spelers niet uit met goede aanbiedingen, voor het egoïsme om te denken dat de club noodzakelijkerwijs veel moet winnen met spelers uit de basismacht. Ik hoop echt dat Gimenez erin slaagt om naar zijn team te gaan, vooral gezien het feit dat ze de Europe League zullen spelen, waar hij zichzelf kan laten zien en zich met jou kan ontwikkelen, als hij genoeg minuten heeft. Weliswaar heeft hij nog een jaar contract, maar de verlenging naar twee extra's heeft hij al op tafel liggen, en een vrij forse salarisverhoging, Ik hoop dat ze zijn droom om naar Europa te gaan niet afsnijden en laten zien dat Mexicanen kunnen blijven opvallen.
Denk wel dat dit echt een topspitsie gaat worden, als je dan fans en media hoort dan wordt je daar echt spontaan blij van
Its happening, dit gaat niet heel lang meer op zich laten wachten hoor !!!
Paixao de nieuwe linksbuiten?

Komen nu berichten door vanuit brazilie
Hoop het niet! Vind hem niet heel bijzonder overkomen in de filmpjes!
Dit was het verhaal met Sini ook toen hij kwam. Nu is het onze belangrijkste speler geweest.
https://twitter.com/fer_esquivel22/status/1550605371340996611?s=21&t=QgO0fH_7al6wZGssWf82Bw

Wordt wel steeds gekker met de prijzen
Een linksback zou ook wel handig zijn ....
Pedersen op links kan altijd, een spits hebben we écht nodig, zie eerlijk gezegd danilo liever als 2e spits. Ik denk dat Giménez perfect in het spel van Slot past!
Pedersen is op rechts al moeizaam, laat staan op links.
Ik heb sterk het gevoel dat deze jongen volgende week gepresenteerd zal worden. Ben heel benieuwd naar hem, in Mexico zijn ze in ieder geval heel positief over hem.
"wil naar Feyenoord" koop je helaas niet zoveel voor als hij een doorlopend contract heeft. Maar fijn dat het contract er goed uitziet mochten de clubs eruit komen.
Hoe anders dan eerst; ik heb echt het gevoel, die gaat echt wel komen. 1 seizoen onder Slot en Feyenoord straalt gelijk iets uit waar spelers onderdeel van willen zijn. Bovendien hebben we nu iets meer de middelen om dit soort spelers te halen. Vreemde gewaarwording als feyenoorder :)
Is het vreemd, ja heel vreemd. Zijn we er blij mee? JAZEKER❤🇳🇬
Vreemd is het zeker. Maar Feyenoord hoort zo.
Ergens doet Feyenoord iets heel erg goed lijkt het, na Gnonto zegt ook Giménez nu alleen naar Feyenoord te willen. Wat is afgelopen seizoen toch ontzettend belangrijk en goede reclame geweest voor de club. Met dank aan Slot!
Gnonto schijnt alleen naar de eredivisie te willen
Voor Sinisterra kun je Gnonto kopen, maar het zal wel lastig worden om malacia 1 op 1 te vervangen. Ik denk zelf dat Hancko meer de opvolger is van Senesi.
Gaat nog een hoop gebeuren, ben echt benieuwd hoe we er na 1 september uit gaan zien als team.
Zal nu heel hard gaan, zowel inkomend als uitgaande
Hahaha Mexicaanse fans en media op twitter zetten hem nog net niet persoonlijk op het vliegtuig maar Feyenoord 😂😂😂
Zo blij dat hij weg gaat? Klinkt niet best
Nee dat hij bij een grote club als Feyenoord kan spelen en zich kan laten zien in Europa!
Ze willen dat hij naar Europa gaat om een grote carrière te hebben en belangrijk te zijn voor het nationale team. Geen negatieve berichten
Dat! Maar zo leuk om die berichten te lezen, leeft heel erg bij hun
Oh jongens, er komt toch een verschrikkelijk lekker team aan volgend jaar. Een team die wij in jaren niet gehad hebben besef dat even :)
Ligt eraan, als gnonto en aouachie (sorry ken zijn naam nog niet goed) komen heb je echt een droom elftal
Nou droom? Zou wel graag een LB willen.
Hancko zie ik wel rondkomen, hopelijk behouden we senesi gewoon
Een droomelftal word het als er nog een linksback en cv bijkomt het liefst 2 linksbacks
Eens. Je zult toch minstens 18 prima spelers moet hebben wil je hoger eindigen dan plek 3. Als aursnes, senesi en kokcu weggaan heb je wel een probleem. Als je acht nieuwelingen moet inpassen dan ga je veel punten verliezen in het begin. Maar toch, je voelt aan alles dat er sinds komst arnesen, slot en vernieuwende scouting eindelijk echt goed beleid wordt gevoerd bij Feyenoord. Geeft hoop voor de toekomst.
@Damaschin

Je hebt dan nog steeds geen probleem want in principe komen er kwalitatief betere spelers dan vorig seizoen. Vorig seizoen wordt achteraf enorm geromantiseerd omdat we de finale van de Conference League hebben gehaald maar als we puur naar kwaliteit kijken dan stelde het niet mega veel voor.

Dessers was subtop niveau
Til tweemaal gefaald in het buitenland
Linssen speelde heel z'n carrière in de KKD & subtop Eredivisie
Nelson te weinig rendement
Pedersen een blinde draver

Toch werd de finale van de Conference League behaald door Slot en de speelwijze. Dat moet komend seizoen weer gebeuren maar dan met meer kwaliteit. Malacia en Sinisterra kunnen we eenmaal niet evenaren, laat staan verbeteren maar de posities hierboven wel.

Szymański > Til
Giménez > Linssen
Dilrosun > Nelson
Ben bang dat ze beiden te duur zijn
Dat kan echt wat jij nu schetst, maar er moeten nog wel een paar stappen gezet worden. Ze zijn zeker op de goede weg en er passeren opvallende namen. Ook namen die onmogelijk leken, maar zo langzamerhand binnen handbereik lijken.
Marcel vd kraan schrijft bij de Telegraaf ook al zoiets. Ze strijken dus nu de laatste plooien glad. En nu door in dit tempo. Naar de volgende om vast te leggen.
Ik denk dat de verwijzingen in de tekst naar de Telegraaf daar ook over gaan.
Er moet nu eenmaal gewoon kwaliteit bij en dus geld uitgegeven worden. Graag nog een goede spits, twee linksbacks, een buitenspeler en het liefst nog een middenvelder. Allemaal zo snel mogelijk, van goede kwaliteit en weinig geld. Opdracht van jewelste.. en de competitie begint vrij snel
Centrale verdediger is ook nodig
Die vergeet ik voor het gemak nog even, dank. Al met al dus wel wat gasten nodig
Klopt maar als Giménez komt dan heb je voor de Eredivisie een prima elftal.

Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Kleijn; Aursnes, Kökçü, Szymański; Wålemark, Giménez, Dilrosun.

Ik hoop daarom dat Feyenoord rustig de tijd neemt als dat inhoudt dat er kwalitatief sterkere spelers komen.
Vind het wel nobel dat je Kökcü en Aursnes en Senesi nog in je basis zet. Maar ik verwacht dat minimaal 2 van die 3 niet meer bij ons onder contract staat aan het einde van de transferperiode.
Die kans is groot maar dan zullen er weer andere spelers staan. Ik maak me er totaal niet druk om. Vorig seizoen speelden we met oa Dessers (niet geslaagd bij Utreg), Linssen (heel z'n carrière KKD & Eredivisie gespeeld) en Til (2x buitenland gefaald) en zie wat Feyenoord met dit soort spelers kon doen. Nu halen we een topper als Szymański. Misschien nog meer toptalenten zoals Aouchiche en Gnonto. Zij zijn nu al beter dan de 3 genoemde spelers maar hun lat ligt nog véle malen hoger.
Dan heb je idd een meer dan prima eerste elftal staan waarschijnlijk, maar alsnog heb je dan wat gasten nodig, voor de breedte maar ook serieuze concurrentie en de nodige opvang. Daarbij komt nog idd dat een Aursnes gewoon vertrekt als een Benfica komt met 15, waardoor je opnieuw vervanging nodig hebt.
Klopt maar dat is toch geen probleem? We hebben een goede scouting.
Nou, geen probleem.. Hoewel de scouting vorig jaar zeker top spelers heeft gevonden en dit jaar toch wel een aantal goede spelers heeft aangedragen heb je vooralsnog zeer weinig. Ik ben opzich met je eens dat het geen groot probleem zou zijn, maar de realiteit lijkt aan te geven dat het toch moeilijker is dan wij denken.. (
@ftm hoeveel spelers denk jij dat Feyenoord volgende week gaat contracteren ?
1 Ik denk die linksbuiten uit brazilie ik ben helaas niet ftm
Dus hij gaat tekenen?? En heeft cruz azyl 2e bod afgeslagen?
Las dat er 50% transferrechten bij cruz azul blijven, klopt dat?
Goed verhaal, maar het zegt precies niks
Zegt best veel, wens speler kan doorslaggevend zijn voor deze deal