Bevestigd
feyrom-web

Edit 1908.nl

Europees

José María Sánchez fluit kwartfinale tegen AS Roma

FeyenoordTM

Het eerste duel in de kwartfinale van de UEFA Europa League tussen Feyenoord en AS Roma staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter José María Sánchez. Dat heeft de UEFA dinsdagochtend bekend gemaakt. Het duel staat donderdag om 18:45 op het programma in een uitverkochte Kuip.

Op voorhand een heet affiche. De Romeinse formatie van trainer José Mourinho heeft zich bewezen als een ploeg die zijn duels op het scherpst van de snede speelt, terwijl het publiek in Rotterdam voor een kolkende amibance zal zorgen. Er zullen donderdag vanwege veiligheidsoverwegingen géén Romeinse uitsupporters aanwezig zijn.

De arbiter zal ondersteuning krijgen van de assistenten Raúl Cabañero en Iñigo Prieto. De vierde official is Cesar Soto Grado. In de knockout-fase van de UEFA Europa League wordt er gebruik gemaakt van het VAR-systeem, waarvoor Juan Martínez Munuera en assistent Guillermo Cuadra zijn aangesteld. Eerder dit seizoen had José María Sánchez de leiding over Ajax - Liverpool in de UEFA Champions League.

De return bij AS Roma staat donderdag 20 april (21:00) op het programma. De wedstrijd wordt afgewerkt in een uitverkocht Stadio Olimpico zonder de steun van Nederlandse uitsupporters. Mocht Feyenoord uiteindelijk doorgaan, speelt het in de halve finale van het Europese toernooi tegen de winnaar van Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als het simpele volk maar beseft dat wat 020 allemaal deed hier kinderspel is bij de zuigerij die Mourinho tot kunst verheven heeft.

Ow ja en geen fakkels, vuurwerk of andere shit, kost niet alleen geld maar gaat gevolgen hebben voor een eventuele halve finale of de CL volgend jaar.
Ah fijn, een Spaanse scheids. Die fluiten af voor elk toneelstukje dat opgevoerd wordt. Ik voorspel 45 minuten effectieve speeltijd……
Dit schijnt, in tegenstelling tot dhr Lahoz, geen mugfgenzifter te zijn. Maar iemand die een wedstrijd aanvoeld. Een hele goede scheids, dat mag ook weleens.