1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

Eigen foto 1908.nl

Nieuws

Seizoen 2023/24 van start voor Feyenoord 1

Moreno

De selectie van Feyenoord is vanmorgen tijdens een besloten training weer begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Arne Slot start vanaf vandaag aan de voorbereiding op het eredivisieseizoen 2023/24.

Dat doet de succestrainer van Feyenoord nog altijd zonder zijn internationals. Mats Wieffer, Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Alireza Jahanbakhsh, Quilindschy Hartman, Quinten Timber, Marcos López en Ramiz Zerrouki sluiten aanstaande zaterdag weer aan. Santiago Gimenez sluit nog later aan, afhankelijk van de prestaties van Mexico op de Gold Cup. Dat betekent dat er deze week een jeugdig gezelschap op het veld staat op 1908.

Ook is een lading verhuurde spelers teruggekeerd. Onder andere spelers als Lennard Hartjes, Naoufal Bannis, Francesco Antonucci, Thijs Jansen, Ramon Hendriks en Denzel Hall stonden op het trainingsveld, waar zij werden vergezeld door aanwinsten Thomas van den Belt en Yankuba Minteh.

De eerste oefenwedstrijd staat aanstaande zaterdag al op de rol. Dan is PEC Zwolle de tegenstander. Voor het eerste officiële duel moeten we nog een maand wachten: op 4 augustus wordt PSV in De Kuip ontvangen  in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De competitie begint ruim een week later. 

Delen

Reacties

Is er een lijst met spelers die nu meetrainen? Ben wel benieuwd.
@FTM wat opvalt dat er geen of weinig exotische namen vallen dit jaar. Daarmee bedoel ik spelers waar niemand hier nog van gehoord had. We krijgen vooral veel namen van clubs die subtop zijn of spelers waarvan je weet dat ze weg moeten of willen bij hun club te lezen. Is de manier van scouten veranderd? Of weten ze namen beter bij zich te houden?
In de podcast had ****** het nog wel over een Zuid-Amerikaanse linksbuiten.
Die Japanner en die speler van Toulouse zijn toch wel namen die ik zelf niet zo één-twee-drie bedacht zou hebben.
Mats Wieffer, Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Alireza Jahanbakhsh, Quilindschy Hartman, Quinten Timber, Marcos López en Ramiz Zerrouki sluiten aanstaande zaterdag weer aan. + Santi?
Zolang mexico nog in de goldcup zit komt santi niet terug jd
Benieuwd of er wellicht een verassing in de terugkomende/ nieuwe jonge aanwinsten zit voor Arne
Vast niet. Ze verdienen genoeg, hoeven geen bijbaantje in het crematorium