legioen

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Seizoenkaarten 2023-2024 uitverkocht

Van de redactie

Feyenoord heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor seizoen 2023-2024 verkocht. De verkooplimiet van 33.000 werd zaterdagochtend bereikt.

Afgelopen week kwam de teller van het aantal verlengde seizoenkaarten door huidige seizoenkaarthouders al op ruim 32.000. Feyenoord besloot daarom het eerder gestelde maximum van 31.000 te verruimen naar 33.000 seizoenkaarten. Op deze manier bood het leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes een kans om, vanaf zaterdagochtend 09:00 uur, een seizoenkaart te bestellen. De enorme vraag werd bevestigd: binnen een razend tempo werden de laatste beschikbare plekken in het stadion bezet.

De club bedankt de supporters en is zeer verheugd om ook aankomend seizoen weer te mogen rekenen op de steun van zoveel seizoenkaarthouders. Op naar weer een prachtig seizoen, op naar het maken van nieuwe herinneringen in De Kuip!

Delen

Reacties

Nummer 737 in de wachtrij voor een seizoenkaart. De illusie werd je gegeven. Twee kaarten gereserveerd. Gedrukt op bestelling afronden. Vervolgens werd je de illusie direct weer ontnomen. Het vak is uitverkocht. En dat gebeurde telkens weer. Traumatische ervaring.