supporters-met-sjaaltjes

VK Sportphoto

Nieuws

Seizoenkaarten 2024/2025 uitverkocht

Karst

Feyenoord heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor het seizoen 2024/25 verkocht. Zaterdagochtend gingen de overgebleven seizoenkaarten in de verkoop voor leden van Het Legioen Junioren Kameraadjes. Binnen twintig minuten zaten alle resterende seizoenkaarten in winkelmandjes en daarmee werd de voorspelde enorme vraag bevestigd.

Na een succesvolle verlengingscampagne onder huidige seizoenkaarthouders besloot Feyenoord om ook de Legioen- en Kameraadjes leden de kans te bieden om één seizoenkaart per lidmaatschap te kopen vanaf 09:00 uur. Huidige seizoenkaarthouders kregen geen kans op het bijkopen van een seizoenkaart. Omstreeks 09:45 uur kwam het bericht dat alle beschikbaar gestelde seizoenkaarten zijn verkocht.

Later meer...

Delen

Reacties

Mevr. De Leeuw moet eerst eens met de gemeente gaan praten waarom Feyenoord niet die 5.000 kaarten extra mag verkopen!
Een paar weken geleden werd gemeld dat dit met de veiligheid te maken heeft.
Complete onzin natuurlijk; vroeger zaten er 63.000.
5.000 kaarten X 17 wedstrijden voor een gemiddelde prijs eur. 40,- is een hoop geld Mevr. De Leeuw!
En dat terwijl het vroeger niet uitverkocht raakte.
Volgend jaar kun je te kust en te keur. Wacht maar af.
Jaren 80 zaten er soms maar 5.000 man. Zelfs tegen Psv een keer krap 20.000 toen het flink regende, zat iedereen onder de 2e ring of op de overdekte eretribune.
Was dat ie wedstrijd met die wolkbreuk vlak voor de wedstrijd, waarbij de dug-outs vol water stonden en de wedstrijd werd afgelast?
https://twitter.com/camerarotterdam/status/1352326551749197825
Nee, die niet, was begin jaren 80. Wel een wolkbreuk maar niet afgelast.
Idd ben nu de samenvattingen uit het kampioensjaar 93 aan het kijken en je ziet idd niemand op de tweede ring en een half vol vak W. Nu moet je blij zijn als je een kaartje of SK hebt.
Veld 2 meter verlagen en fatsoenlijke tribunes erlangs en je creëert zo 10.000 extra plaatsen en 5-8 miljoen extra inkomsten.
En een zweven dak zodat iedereen droog zit.
Kan dus makkelijk nog een ring boven op de huidige Kuip..
Is niet zo makkelijk. Waar gaat Feyenoord zijn wedstrijden spelen dan?
Als er geen nieuw stadion komt zal er sowieso verbouwd / gerenoveerd moeten worden..

Waar gaan ze dan spelen?
Niet want je mag Europees niet in een stadion spelen wat verbouwd wordt
Grotere stadion capaciteit is heel dringend nodig.Dus geen woorden maar daden en of de Kuip renoveren en vergroten of een nieuw stadion bouwen. Als we niet zo lang hadden lopen discussiëren had één van beide opties al gerealiseerd geweest voor de helft van het geld wat het nu gaat kosten.
Ze moeten echt serieus gaan nadenken over een nieuw stadion bouwen natuurlijk in Rotterdam of heel dichtbij zeker nu er huizen bij het stadion komen dan worden ze nog meer tegengewerkt door de gemeente.
Het is zo lastig om een seizoenkaart te bemachtigen
Gewoon doen….wie het eerst komt het eerst maalt. Kans is groot geweest dat iemand die om bijvoorbeeld 8.15 in de wachtrij stond eerder aan de beurt was dan iemand die om 7.30 in de rij stond.
Ik ken iemand die al om **:00
In de pre- que zat en die heeft ook geen kaart kunnen scoren.
Zou wel willen weten hoeveel er in de rij stonden :)
Vooral stadion niet uitbreiden of vernieuwen
Zeker De Kuip renoveren en kijken hoe er plaatsen bij te bouwen zijn.
Had al jaren geleden gedaan moeten zijn, of er had een nieuw stadion moeten staan. Hoe dan ook is het nu te weinig en te laat
Nu de Uefa ook statribunes niet meer verbied is er helemaal geen reden meer om niet iig de y en x vakken sta te maken en zo capaciteit al iets te verhogen.
Er was ooit een plan om twee ringen te creëren door en het veld naar beneden te brengen en er een ring bovenop te bouwen. Je zou dat in tweeen kunnen doen in plaats van in een grote aanpassing. On the other hand … hoe wordt dan het zich op het veld voor de bestaande ringen. Als iedereen nou een schep meeneemt …