Primeur Onbevestigd
slot

VK Sportphoto

Nieuws

Selectie Feyenoord krijgt week vrijaf

FeyenoordTM

Feyenoord won donderdagavond met 1-3 van Go Ahead Eagles. Dankzij de zege is plek twee in de Eredivisie definitief veilig gesteld en kunnen de Rotterdammers zich opnieuw opmaken voor een avontuur in de groepsfase van de Champions League. De selectie geniet nu een groot aantal vrije dagen: iets wat voor stafleden die concrete belangstelling genieten van Liverpool érg gelegen uitkomt.

De eerstvolgende groepstraining staat waarschijnlijk pas aanstaande donderdag op de planning van Feyenoord. Het gegeven biedt Arne Slot alle ruimte om zijn transfer naar Liverpool af te ronden. Op persoonlijk vlak is de oefenmeester er al grotendeels uit met de Premier League club, terwijl de Rotterdamse club in afwachting is van een tweede formele aanbieding.

De interne verwachting is momenteel dat Slot een transfer van ongeveer twaalf á dertien miljoen euro gaat maken. Omdat er ook enkele stafleden, zoals Sipke Hulshoff en Ruben Peeters, meegenomen worden in de onderhandelingen, biedt het aantal vrije dagen bij Feyenoord alle gelegenheid voor de stafleden om hun overgang naar Liverpool te beklinken. Ook is er lichte beweging rond Etienne Reijnen.

Vrijdag lopen de selectiespelers nog uit, waarna donderdag pas weer de eerstvolgende groepstraining op het programma staat. De spelers blijven ondertussen onder andere fit met voedingsschema’s en thuisprogramma’s. Zij kunnen zich nog wel individueel melden op de club voor overige oefeningen en programma’s. Het eerstvolgende duel van Feyenoord staat op zondag 5 mei om 20:00 op het programma. De Rotterdammers nemen het die dag in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Shirt ziet er bijna prima uit: De zwarte rand om de nek had voor mij niet absoluut gehoeven. Is Sipke echt niet te behouden?
18 miljoen is een mooi bedrag voor slot alleen , voor 1 staflid zal ook nog betaald moeten worden rest blijft hoop dat Dtk daar voor gaat liggen de ware aard van arne komt hier wederom naar boven
Kan nog wel even duren. Slot presenteert het als voldongen feit om de druk op te voeren. Strategie van Liverpool is hetzelfde, gezien wat er gelekt wordt.

Maar Te Kloese zal er niet van onder de indruk zijn.
Slot is trainer. Deze spelletjes zijn verwerpelijk!
@FeyenoordTM is bij de gevraagde 15 mln van Feyenoord, de stafleden die Slot mee wilt nemen inbegrepen?
Trouwens ..... gezien de verhogingen mbt sponsoren en tv gelden is het mogelijk een vergelijkingslijst te maken mbt de inkomsten in 2021 en in 2024/2025 ?
Het is aardig stil rond van Persie en Heerenveen na de Slot aankondiging
Misschien blijft hij wel als assistent.
Laat het vandaag rondkomen zodat we door kunnen. Geen zin in een week of langer van dit gezeik. Wat is nu 5 miljoen erbij voor Liverpool als ze hem echt zo graag willen.

Of Slot dan voor 10 laten gaan maar Hancko voor 50 miljoen. Ook goed.
Goed idee! Hancko is vrees ik toch niet te behouden.
Logisch Liverpool biedt gelijk het maximum omdat jij geen zin hebt om een week te wachten 😂
Kunnen wok Klopp dan niet overnemen, het is hier een stuk relaxter dan in het vk..
Ik weet niet of Klopp van wokken houdt 🤔
Ik vind 12-13 miljoen voor 3, misschien wel 4 stafleden ook wel aan de karige kant.
Alleen Slot moet al 12-15 opleveren, naar mijn bescheiden mening.
Totaalpakket voor 4 man mag echt wel tussen 15-20 miljoen liggen.
Duurste trainer ooit in NL. Valt wel mee toch met die karige kant.
Jij bent dan ook een persoon die zijn voetbal kennis blijkbaar voornamelijk uit computer spelletjes haalt met je karig. 12m euro is boven gemiddeld als afkoop som van een trainer. Slot is ook weer geen trainer die 3x de champions league heeft gewonnen....
Knap dat je dat van achter je scherm/schermpje kunt ophalen? Laatste keer computerspelletje voor mij is ruim 10 jaar geleden, ter info. Maar wellicht heb jij een alwetend antwoord op de vraag hoeveel hij zou moeten opleveren, je hebt blijkbaar alle wijsheid in pacht?
Jaaaaa baardmans en zijn computerspelletjesopmerking!

Hoe kan een mens de dag door komen zonder!?
Ik verdenk hem er van zelf stiekem veel computer spelletjes te spelen….
Kijk waarmee Liverpool komt; € 15 miljoen is het minimum. Hoewel Slot zich nog bij een premier-league ploeg moet bewijzen, geldt wat mij betreft geen maximum aan de prijs (hoe meer. hoe beter).
Als je voor slot 12-13 miljoen krijgt wordt hij de 3e duurste trainer aller tijden, ik vind het nog al een prestatie hoor!
Maar het zegt nou net niks. Het is geen wedstrijd ‘wie is de duurste’
Volgens mij was Ronald Koeman naar de PL de duurste Nederlandse coach met 5 miljoen.

Dus wat nou karig?
En als je echt denkt dat die assisten miljoenen extra gaan opleveren dan ben je echt alle realiteitszin kwijt.
Is nog maar de vraag of die ook een contract hebben dat afgekocht moet worden of dat ze gewoon als elke werknemer een opzegtermijn hebben in hun contract.
Het is juist erg veel geld dat we voor Slot lijken te krijgen. De record afkoopsom voor een trainer uit de eredivisie staat op 2 miljoen. Ene E. van H. die naar Manchester United vertrok. Van 2 naar pakweg 12 miljoen afkoopsom voor een trainer is een onvoorstelbare stap!
Het gaat om een hoog bedrag. Maar ook om de waarde die hij voor Feijenoord vertegenwoordigt. Dus Feijenoord mag dat bepalen. Verder niemand
Oei, wat een aanvallende reacties direct, na het ventileren van een mening. Het feit dat hij als duurste NL trainer de deur uit gaat, staat inmiddels als een paal boven water. Maar dat is hij met 6 miljoen dus kennelijk ook, aan de reacties hier? Het feit dat hij als duurste trainer wordt verkocht is dan niet automatisch dan direct ook maar het bedrag waarvoor je akkoord moet gaan, toch? Want dan moeten we een tegenbod met 5,1 miljoen doen en 4 stafleden gratis meesturen. Is het nog steeds de duurste uitgaande NL trainer.

Mag ik van mening zijn dat we met alleen voor Slot en 1 assistent 12-15 miljoen mogen kunnen vragen? En als daar meer stafleden bij komen, dat er dan wederom een compensatie mag komen voor die extra stafleden?
Ik vind Slot belangrijker dan onze beste speler. Dus 50 zou ik normaal vinden. Ik heb liever dat Slot zou blijven ipv Hancko. (vlg mij onze beste speler) Maar dat is mijn bescheiden mening.
50 vind ik overdreven, maar ik snap je punt. Ik denk dat voor de lange termijn Slot ook meer waard zal zijn dan onze spelers. Daarentegen worden voor trainers natuurlijk in essentie lagere bedragen betaalt dan voor spelers.
Hoho: Slot zet alles neer, maar hij voetbalt niet mee.
Helemaal met je eens slot, assistent, performance coach en rhijnen dan is 15, miljoen karig voor rhijnen is gewoon gekd betaald en je moe ze allemaal Vervangen
Die assistenten deels meenemen is toch vrijwel standaard? Bovendien is hun openingsbod van 9M echt al idioot hoog voor een Nederlandse trainer. Voor trainers wordt niet veel betaald. Eigenlijk gek maar het is wel zo.
Over die assistenten maak ik me geen zorgen, dat is bijna een gegeven dat trainer staf meeneemt.
Hulshoff heeft het goed gedaan, Rijnen is er net.
In Dordrecht zit nu een assistent die het uitstekend doet die mag van mij zo komen.
En er zullen meer goede kandidaten zijn.
Laat deze deal met slot maar snel rondkomen dan kan je zelf ook weer verder.
Bosschaart is misschien niet zo gek voor O21
Tussen de 12 en 13 miljoen is gewoon een mooi bedrag hoor. Jammer dat arend vertrekt , maar gun hem deze mooie stap in zijn trainers loopbaan wel. Nu alleen hopen , dat ze een trainer gaan aantrekken die kan voortborduren op de speelwijze en intensiteit zoals slot en spelers beter maakt en geen trainer zoals gio bijvoorbeeld. Met alle respect. Maar dan zou je echt wat je hebt opgebouwd meteen teniet doen.
Ander idee: kunnen we de inkomsten uit de transfer van Slot & co niet gebruiken om eigenaar te worden van de Kuip? De huidige schuld van het stadion bedraagt €15 miljoen toch?
Heb je nu helaas niets meer aan na de afspraken met de gemeente, kun je nog beter gaan "sparen" voor een nieuw stadion.
Slot gaat niet alleen maar onderhand de hele staf incl. Head of performance gaat mee
Het is logisch in deze voetbalwereld maar hopelijk kan Feyenoord deze leegloop goed opvangen.
Alle vertrouwen in DtK
Hij doet het echt meer dan behoorlijk, maar voor Aursnes en Kopcu heeft hij te weinig gevangen.
@FeyenoordTM vertrouwen in dat er een geschikte opvolger met zelfde speelstijl en intensiteit komt? Met ook een geschikte staf die spelers ook zo fit weet te maken als nu?

Eindelijk tegenvallend dat Slot zoveel staf mee wil nemen?
Zeker, maar gaat er uiteindelijk om wat Te Kloese er mee doet. We zien het wel vaker: we scouten echt wereldtoppers die haalbaar zijn, maar kiezen anders. We gaan het zien, we gaan het meemaken.
12/13 miljoen is echt te weinig. Snap niet dat zoveel het een mooi bedrag vinden
Wat verwacht je dan? Voor trainers gelden niet dezelfde bedragen als voor spelers. De duurste trainer ooit is weggeplukt voor 25 miljoen
Dan ben je totaal niet realistisch als je dat voor een trainer te weinig vind.
Met een transfersom van 15 miljoen euro val je in de top 5 van hoogste transfersommen voor een voetbaltrainer aller tijden
Precies dan staat ie gedeeld 2e duurste ooit
18 miljoen is een mooi bedrag voor slot alleen , voor 1 staflid zal ook nog betaald moeten worden rest blijft hoop dat Dtk daar voor gaat liggen de ware aard van arne komt hier wederom naar boven
Omdat je geen idee hebt wat 'normaal' is om voor een trainer te betalen?
Hoe Slot gisteren communiceerde zit me toch wat dwars. Natuurlijk heeft hij het geweldig gedaan en is de transfer hem gegund, maar hij moet er geen druk op gaan zetten. Liverpool moet gewoon betalen en de vraagprijs is 15 mil
Nooit over spelers willen praten die (nog) niet van ons zijn, maar wel hier op ingaan terwijl hij (nog) niet van Liverpool is🙄
In tegenstelling tot de meeste ben ik juist blij over de openheid.

Dit geeft de club de tijd om een vervanger te zoeken. Het seizoen is gespeeld, er staat niets meer op het spel en de ogen moeten al naar volgend seizoen.

Snel afhandelen en met de 12-15 Mil die we voor Arne kunnen vangen, een vervanger halen.
Ik zie Jakob Neestrup en Francesco Farioli als de twee beste opties. Maakt mij geen hol uit dat het geen Nederlanders zijn (want als we eerlijk zijn, 85% van onze Nederlandse trainers zijn ook gefaald bij ons).

Het is niet fijn om Slot te zien vertrekken maar we moeten vooral blij zijn met de 3 heerlijke seizoenen die we gehad hebben en daar op blijven bouwen.
Eens, ik hoop ook dat het snel afgerond wordt. Alleen de druk die Slot op Feyenoord legt door te zeggen dat hij verwacht dat de clubs er snel uitkomen, terwijl er nog een behoorlijk gat tussen vraag en aanbod is, vind ik niet netjes.
Daar geef ik je gelijk in. Aan de andere kant lijkt het mij dat er voorafgaand aan dit seizoen ook al wel besprekingen geweest zijn tussen DtK en Slot.

Feyenoord zit gewoon (terecht) hoog in de boom. Zoals altijd met onderhandelingen, zal het ergens tussenin eindigen met een 12tal miljoen. 12 miljoen voor een trainer is een heeeel mooi bedrag
Hoe is het met Wieffer?
Zou MRI hebben toch?
Vroeg ik me ook al af, misschien vandaag pas mri?
Hoor veel geluiden over Oosting? Gaat Feyenoord dan toch niet voor buitenlandse trainer? @FeyenoordTM of heeft buitenlandse trainer voorkeur
Het is gewoon de Nederlandse media die een Nederlandse naam horen en dat helemaal uitmelken. Zeker Twente heeft daar een handje van (Zie de Zerrouki soap). Zolang er niks concreet is, moet je het eigenlijk links laten liggen.
Het is eind april en nu gaat alles om de onderhandelingen met Liverpool. Feyenoord heeft ruim de tijd om een nieuwe trainer aan de haak te slaan, maar er zal ongetwijfeld een shortlist zijn.