t-zand

Nieuws

Shiloh 't Zand verkozen tot beste talent van de Keuken Kampioen Divisie

Van de redactie

De door Feyenoord verhuurde speler Shiloh 't Zand is woensdag verkozen tot beste talent in de Keuken Kampioen Divisie van het seizoen 2023-2024. De 21-jarige middenvelder was het afgelopen seizoen een van de uitblinkers bij FC Dordrecht, welke knap op een vierde plaats eindigde en doen daardoor mee aan de nacompetitie voor promotie naar de Eredivisie. 't Zand kreeg de award uitgereikt van bondscoach Ronald Koeman op het jaarlijkse 'Kampioenendiner', zo meldt ESPN.

Dat het beste talent van het afgelopen seizoen in de KKD de award kreeg uitgereikt van de bondscoach was voor de 21-jarige middenvelder een bijzonder moment. "Het is natuurlijk een bijzonder moment. Ik had het zelf niet verwacht. Dat ik het van de bondscoach overhandigd krijg is een speciaal moment, ja", sprak 't Zand op het podium.  Zijn 11 doelpunten en 4 assists hielpen de Schapenkoppen uiteindelijk aan de knappe vierde plaats. 

Shiloh 't Zand heeft een duidelijk doel. "Ik ben een jongen van Zuid, dus ik denk dat iedereen wel snapt dat ik De Kuip wil halen", aldus de jongeling. Toen 't Zand afgelopen zomer werd verhuurd aan FC Dordrecht stond hij niet direct in de basis. "Het begin was een beetje moeilijk. Uiteindelijk heb ik toch de kans gekregen en heb ik die gepakt. Met Dordrecht willen we nu promoveren en naar de Eredivisie."

Delen

Reacties

Tegen Willem II en Emmen een aantal keer vreselijk in de fout met terugspeelballen. Bij Willem II een bal terug op de keeper die opgepikt werd door de spits van willem II en tegen Emmen exact hetzelfde waardoor Emmen scoorde. In de wedstrijd tegen Willem II 4x de bal verspelen in 4 minuten. Twijfelachtig of het echt een talent is
Apart jij kijkt blijkbaar 2 wedstrijden en gaat dan je mening geven? Gelukkig zijn er mensen die er verstand van hebben want,hij krijgt niet voor niks deze prijs en wordt zn contract alweer opengebroken
Twee fouten gemaakt daar praat je over, maar over de 20 dingen die die goed doet horen we je niet. Komop deze jongen heeft echt talent, maar dat moet die in de voorbereiding laten zien!
dit word de vervanger van timber , behoorde in de jeugd al bij de grote talenten
Vd belt was vorig jaar beste speler kkd. En we hebben het nu over het beste talent.

Stap naar top eredivisie is veel te groot.
Zie hen liever eerst nog ff bij een middenmotor uit de eredivisie schitteren. Misschien iets voor vPersie.
Wieffer en Beelen direct van KKD naar Eredivisie/Champions League het kan gewoon.
Leuk voor die jongen ,hebben we de beste van vorig jaar niet ook bij ons spelen?
Ik dacht het ook maar hier zit wel meer potentie in denk ik
vd Belt was de beste speler volgens mij en dit het beste talent.
Van den Belt was inderdaad beste speler. Had als nummer 6/8 ook bizar veel goals. De voorbereiding moet blijken hoe ver een Shiloh echt is, maar de potentie zie ik zeker in hem. Ik had dit van Shiloh ook niet meer zien aankomen, kon het fysiek gewoon niet bijbenen. Nooit echt mee mogen trainen onder Slot. Dus voor hem is dit wel heel mooi. Ook omdat hij bij Dordrecht gewoon op de bank begon en soms mocht invallen. Vooral laatste halfjaar bizar ontwikkelt.
De pass en inzicht van Wieffer en het wegdraaien van Timber. Dordrecht is sowieso leuk om te kijken.
mee eens maar kwam vooral ook door blessureleed dus ben ook benieuwd naar hoe hij het verder gaat doen we zullen zien in de voorbereiding