shiloh-t-zand

VK Sportphoto

Nieuws

Shiloh 't Zand wint KKD Beste Talent schild van de derde periode

Van de redactie

Shiloh 't Zand mag zich Beste Talent van de derde periode noemen in de Keuken Kampioen Divisie, zo laat de KKD vrijdag weten. De 20-jarige Feyenoord-huurling draait een uitstekend seizoen en staat met zijn FC Dordrecht op een mooie vijfde plek. Door zijn goede prestaties bij FC Dordrecht werd ‘t Zand donderdag al opgeroepen voor de voorselectie van Suriname.

Het Bronzen Kampioensschild voor Beste Speler van de derde periode gaat naar Henk Veerman van ADO Den Haag. FC Groningen is met twee winnaars de hofleverancier deze periode. Hidde Jurjus (Beste Keeper) & Dick Lukkien (Beste Trainer) mogen beide een schild in ontvangst nemen. 

De Bronzen Kampioensschilden worden bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Groningen, FC Dordrecht & ADO Den Haag aan de winnaars uitgereikt. Het Bronzen Kampioensschild voor de ‘Topscorer’ wordt op een later moment uitgereikt vanwege het inhaalduel FC Emmen – FC Groningen.

Delen

Reacties

Wacht eerst maar eens af op welk niveau Excelsior volgend jaar speelt.
@FeyenoordTM vraagje, is het uitgesloten dat een van de Dordt huurlingen naar Feyenoord wordt gehaald volgend seizoen? Wellicht omdat bij een directe verkoop deze zomer Dordt wat overhoudt en zo de samenwerking meteen een goeie boost krijgt?

Of is het wel mogelijk en zou Dordt bij een toekomstige transfer voor X % meeprofiteren van de verkoop/krijgen ze een vaste fee per speler van Feyenoord?

Geen idee of dit überhaupt duidelijk is maar erg benieuwd naar.
Is in de Squad Depth uitgebreid behandeld
Is er iets bekend of feyenoord deze jongen een nieuw contract aan gaat bieden?