staff-slot

VK Sportphoto | Tekst: onsoranje.nl

Nieuws

Sipke Hulshoff na WK assistent bij Oranje

FeyenoordTM

Sipke Hulshoff (47) is vanaf 1 januari 2023 assistent van Ronald Koeman, die na het aanstaande WK het bondscoachschap overneemt van Louis van Gaal. De ervaren Fries wordt door zijn huidige werkgever Feyenoord aan de KNVB gedetacheerd. Zijn contract met de KNVB loopt – afhankelijk van kwalificatie – tot en met deelname aan het EK in 2024.

Koeman had eerder al twee plekken in 'zijn' technische staf ingevuld met Erwin Koeman en Patrick Lodewijks en kijkt uit naar de samenwerking met Hulshoff. "Sipke is een innovatieve veldtrainer, die onze technische staf goed aanvult. In mijn staf probeer ik altijd mensen samen te brengen die elkaar versterken. Ik denk dat dit is gelukt."

Hulshoff was jeugdtrainer bij onder meer SC Cambuur en FC Groningen en assistent bij SC Cambuur, FC Volendam en Feyenoord. Sinds 2015 is hij in het bezit van het UEFA Pro-diploma.

Delen

Reacties

Win-win-win. Leuke uitdaging voor hem. Grotere kans om opgeroepen te worden voor de kandidaat internationals . En direct inzicht in de fysieke data van wereldtop spelers voor een Feyenoord assistent trainer - kan je de Feyenoord selectie goed benchmarken.
Mooi voor die man, staat er goed op bij diverse clubs.
Rotterdam revolutie bij Oranje . Nu nog Lodewijks als keepers trainer bij Oranje 😀
Koeman had eerder al twee plekken in 'zijn' technische staf ingevuld met Erwin Koeman en Patrick Lodewijks 👍🏻
Ja, hij wordt gedetacheerd, of, zoals je ook kan zeggen uitgeleend door Feyenoord
als ik de betekenis van detacheren goed begrijp dan wel