slot

Nieuws

Slot: "Dit is een belangrijke wedstrijd voor ons"

Van de redactie

Stadion Gelredome in Arnhem moet het decor worden van Feyenoords eerste overwinning van het nieuwe jaar. Het uitduel met Vitesse staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Trainer Arne Slot sprak voorafgaand aan het duel met ESPN.

De trainer van Feyenoord was afgelopen week ziek, maar is fit genoeg om er in Arnhem tegen Vitesse weer bij te zijn. "Als trainer doe je er alles aan om geen minuut te missen, totdat de dokter zegt 'Nu moet je echt weggaan want dit is niet meer goed voor jezelf en de mensen om je heen'. Gelukkig was dat aan het begin van de week en was ik er vrijdag en zaterdag weer bij. Ik heb de bespreking net kunnen doen zoals je hoort", begint Slot lachend tegenover ESPN.

"We hebben gelijkgespeeld tegen NEC. Dit is een belangrijke wedstrijd voor ons. We moeten een reactie geven op het resultaat. Niet op het spel, maar op het resultaat." De basiself wijzigt niet ten opzichte van het duel tegen de Nijmegenaren. "We speelden zestig minuten heel goed, dus ik hoef daarom niet te wisselen", aldus Slot. 

Feyenoord is nog niet zeker van versterkingen dit transferwindow. "Dennis is wel op de achtergrond met wat dingen bezig, maar die lijken niet echt doorgang te vinden. Het transferwindow is nog tien dagen, dus er kan nog van alles gebeuren, maar sommige jongens staan er niet top voor in de toernooien, dus wie weet kunnen we daarvandaan weer snel versterking verwachten", sluit Slot af.

Delen