Europees

Slot: "Ik zie Szymański ook als een echte buitenspeler"

Ference

In aanloop naar het duel van morgenavond tegen Sturm Graz wordt er veel gespeculeerd over de mogelijke opstelling van de Rotterdammers. Zo speelt Sebastian Szymański de ene wedstrijd op '10' en de andere wedstrijd als buitenspeler. Trainer Arne Slot liet zich op de persconferentie uit over de positie van de Pool. 

Volgens RTV Rijnmond journalist Dennis van Eersel gaf Slot aan dat hij Szymański als een 'echte buitenspeler' ziet. Of hij morgenavond ook daadwerkelijk aan de buitenkant zal starten, net als bij het Poolse nationale elftal, is nog onduidelijk. Wel lijkt de oefenmeester van de Rotterdammers hierop te hinten. Afgelopen zaterdag (tegen Fortuna) begon Szymański als linksbuiten, echter maakte hij de wedstrijd af op het middenveld.

Delen

Reacties

Pffff Slot, het begint er nu echt op te lijken dat er wat mis gaat, Szymanski een "echte buitenspeler"? Net als dat Berghuis en Toornstra "echte" buitenspelers waren zeker. Je hebt spelers nodig die met een actie een speler kunnen uitspelen, zoals Sini dat kon, dát is een echte buitenspeler.....wat mij betreft