slot-4

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord"

Van de redactie

Arne Slot ziet nog geen aanleiding om komende zomer Feyenoord te verlaten voor een andere club. De trainer van Feyenoord geeft in gesprek met Voetbal International aan nog altijd tevreden te zijn met zijn werk bij de Rotterdamse club. "Ja, ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord", geeft Slot aan. 

"Pas wanneer je als trainer echt het gevoel krijg dat de mensen het minder beginnen te vinden, moet je je consequenties trekken", vindt Slot. Dat punt is nog lang niet bereikt. "Denk ik. Ik heb het nog heel goed naar mijn zin bij Feyenoord en haal nog steeds voldoening uit de uitdagingen die we hier hebben en het ontwikkelen van spelers en het team. Na iedere thuiswedstrijd, als ik vanuit de trainerskamer de supporters blij de trappen af hoor lopen, omdat ze weer vermaakt zijn, krijg ik die bevestiging."

Afgelopen zomer was de interesse van Tottenham groot. Toch verlengde Slot uiteindelijk zijn contract met een jaar tot de zomer van 2026 en bleef in Rotterdam. Op dit moment speelt er niets rondom de trainer. "Ik heb nu geen enkele aanleiding te denken dat mijn toekomst er anders uit komt te zien. Er speelt niks, er is geen belangstelling en ik ben bezig met Feyenoord." Ook vanuit zijn spelersgroep en mensen binnen de club waar hij mee werkt, ontvangt Slot geen negatieve signalen. "Ik snap dat mensen denken dat ik hier nu zo lang zit en dat ik veeleisend ben. Dus moet ik wel blijven aanvoelen of spelers het leuk vinden en ze erachter staan. Ik heb het gevoel dat ze dat doen, krijg geen andere signalen. De reacties van spelers die laten weten graag onder me te werken, die houden van het voetbal dat we spelen, geeft mij juist heel veel energie."

Een langer verblijf in Rotterdam is dan ook zeker niet uitgesloten. "Ja, ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord, al zie je dat tegenwoordig niet veel meer. Diego Simeone is een uitzondering op de regel. Als je daar in Madrid het stadion binnenloopt, zie je van hem een borstbeeld. Dit jaar is het dus voor het eerst dat ik twee wedstrijden op rij verloren heb, Atlético Madrid en PSV. Dat is voor de rest toch best veel winnen, maar dan nog hoorde ik dat het sentiment een beetje begon te draaien. Dat kun je ook als een compliment zien. Het is een gevolg van wat we de afgelopen jaren samen al hebben bereikt hier bij Feyenoord", sluit Slot af.

Delen

Reacties

@Beardguy wat loop je nou te lullen slot heeft al weer een prijs gepakt 😂

Arne Slot, Marino Pusic, John de Wolf en Sipke Hulshoff hebben de Rotterdamse prijs 'De Gouden Mossel' in ontvangst mogen nemen.
@Beardguy … nog eentje…

Arne Slot is de Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2023

En zoals jij al zei het gaat om prijzen pakken!
Mooie uitspraak, ik zou zomaar een Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord, dag siert jou Arne Slot en getuigd van compassie richting Feyenoord.
Dank je wel, op onze beurt hopen we écht dat je blijft.

Je kan niet meer stuk, maar als je toch blijft, probeer dan ook de ploeg zo goed als bij elkaar te houden. Dan kunnen we doorbouwen waar Feyenoord hoort te staan. Echt weer bij de Top!

Succes master!
Ooww nee, niet de Arsene Wenger van Feyenoord. Die won 3 titels in 23 jaar.
Liever dat ie zich spiegelt aan Guardiola, die won er 11 in 15 jaar.
Ow ja, ik hoop uiteraard dat hij blijft natuurlijk. Geweldige trainer!
De Alex Ferguson van Feyenoord dan.

Wat mij betreft blijft hij uiteindelijk net zo lang bij Feyenoord als Guy Roux deed bij Auxerre.
Wat mij betreft prima. Ik zie liever het soort voetbal dat hij predikt, dan het soort voetbal waar ik jarenlang naar heb moeten gluren in het verleden.
Don't feed the trolls. Beardguy is hier alleen om te stoken, that's it.

Wat het nieuwtje betreft: Wat mij aangaat mag Arne graag nog jaren hier blijven. Nog nooit zo vaak genoten als Feyenoord-supporter als de laatste 2,5 jaar.
Top Arne wat je ons al gegeven hebt. Een kampioenschap om nooit te vergeten en leuke wedstrijden. Iedere echte Feyenoorder loopt met de borst vooruit. Ieder jaar kampioen kan niet. Maar 2e dit jaar is ook goed voor CL. En veel geld. Als je blijft kan er weer meer uitgegeven worden. Ik geniet van je interviews. Je bent een zeer sympathiek persoon. Ik hoop dat je nog heel lang blijft.
Top! Prettig om te lezen! Laten we hopen dat hij hier voorlopig nog wel blijft!! Als we op deze voet doorgaan komen we wel in de buurt van ajax en psv.
Meteen contract met 4 jaar verlengen 🤗
Mooi, maar was men bij AZ dan wel op hem uitgekeken? Of was Feyenoord gewoon een stap omhoog en mooie nieuwe uitdaging? Lijkt me beter om weg te gaan wanneer men je nog niet aan het wegkijken is. Hij zal genoeg mooie nieuwe uitdagingen krijgen. Hopelijk in een mooie competitie waar hij de tijd krijgt om de boel naar zijn hand te zetten. Premier League is wel echt een gekkenhuis. Misschien Duitsland? En hopen dat wij een geschikte opvolger krijgen als trainer...
Slot wilde een verlenging voor twee jaar, waar AZ hem alleen voor één jaar een contract wilde geven. Daar zijn ze toen niet uitgekomen en daarom is hij met Feyenoord gaan praten.
Volgens mij duurde het erg lang eer er vanuit AZ een nieuw contract werd aangeboden en toen Feyenoord op de deur klopte was het pech AZ en geluk voor ons.
Onzin voetbal is uitgevonden om te spelen. Profvoetbal om te vermaken. Prijzen winnen doe je hooguit in de laatste paar wedstrijden van iedere competitie. Ik betaal entree om iedere week vermaakt te worden door het spel van Feyenoord. Ik ga met een veeeeel beter gevoel naar huis als er gewonnen is maar als het voetbal niet om aan te gluren is dan speel ik liever een potje Wordfeud.

Sinds de oefenwedstrijd tegen Atletico Madrid heb ik me overigens niet meer verveeld in de Kuip.

Daarbij verdient Feyenoord pas echt geld met transfers door na de winterstop ook nog actief te zijn. En als je dat als norm aanhoudt kun je niet om de resultaten heen. Daar trek je overigens ook makkelijker spelers mee aan, lees de commentaren van de nieuwe spelers maar (de coach, Europees voetbal en de sfeer in de Kuip)

Ieder jaar meedoen na de winterstop staat bij mij overigens hoger op de lijst dan een KNVB beker of de Nederlandse super cup. Mijn voorkeurslijst is ongeveer:

Champions League winnen (nog niet reeel, maar goed)
Europa League winnen
Kampioen worden
Overwinteren in CL of EL
Beker winnen, Conference League winnen
Nog een slot feit, er is geen trainer geweest in de club geschiedenis die zoveel geld heeft kunnen uit geven aan nieuwe spelers 69m en daarmee zo weinig succes mee heeft behaald, slechts 1 prijs in 2,5 seizoenen.
Geld dat met het ontwikkelen van spelers door aantrekkelijk en aanvallend voetbal "zelf" verdiend is.
Het gaat erom dat hij hier puur is om te provoceren, lees zn eerdere comments maar eens terug. Irritant voor mensen die wel normale discussies willen op een forum.
Wat ontzettend jammer dat hier geen bans worden uitgedeeld. Jij zou met afstand op nummer 1 staan.
Dat is nou jammer, je hoeft het niet met hem eens te zijn maar hij reageert in normale Nederlandse zinnen zonder te schelden. Om dat nu al te verbannen lijkt met een beetje te gevoelig.
Wat een volledige onzin kraam je uit hier op 1908 .
Je vergeet een heel groot gedeelte om je gelijk maar te halen .
Slot is nog niet zo heel lang trainer en dus ook eigenlijk nog kort bij een club waar een prijs mogelijk is .
Verder heeft slot al vaak aangegeven dat hij goed voetbal belangerijk vind,omdat dat de basis is op een goed resultaat .
Goed voetbal is niet altijd vermaak.
En slot baalt als we goed spelen en niet winnen .
Verder vergeet je fff waar Feyenoord voor slot stond ,en dat je een gat te dichten heeft.
Dankzij slot /te kloese kunnen we dus nu dus ook meer uitgeven .
En is er onder slot idd meer gegeven .
Als je naar psv kijkt is dat ook nodig om bij te blijven .
Slot is dus 2,5 jaar trainer bij een club die geen waarde had en niks kon .
In 2,5 jaar tijd dus een conf league finale ,kampioen,en nu gewoon netjes 2e met meer punten dan vorig jaar .
En een selectie die veel meer waard is .
We mogen onze handjes dicht knijpen met de mensen die er nu zitten .
Ze zullen soms best wat foutjes gemaakt hebben .
Maar de balance is gewoon uitstekend .
Dat zegt een fan die ook al tientallen jaren in de kuip zit .
Vergeet Arnesen niet die de basis heeft gelegd voor het huidige succes door de club grondig te reorganiseren.
Als arne blijft vindt ik geen probleem heeft het vorig jaar fantastisch gedaan alleen vindt ik dat we de salarissen hebben overschreden. En dat te kloese technisch directeur blijft en ik vindt dat slot gewoon moet focussen op het team hij neemt te veel hooi op zijn vork. Als de scouting ook weer betrokken wordt bij transfers dan kan het weer een mooi seizoen worden heeft ons vorig jaar ook mooie herinneringen gebracht.
Het jonge Feyenoord supporters grut zie voetbal alleen zoals het in een computer spelletje wordt gespeeld, vermakelijk met rare uitslagen en veel tegen doelpunten. Prijzen winnen is niet nodig blijkbaar. In die doelgroep is slot dan ook met zijn circus voetbal populair. Je zou toch liever wat meer prijzen hebben zoals bij psv....5 prijzen gewonnen in 3 seizoenen, 6e in aantocht. Maar ja bij deze club wil men "vermaak"
Dan support jij de verkeerde club vriend👋🏽
Ben je weer losgelaten? Met je domme reacties elke keer
Enige domme geit ben jij 0 club geschiedenis besef, gemakkelijk tevreden easy om gehersenspoeld te worden door de slot cult. Feyenoord heeft minimaal 5 trainers gehad die beter zijn dan slot en ook nog eens betere prestaties hebben lees meerdere prijzen en betere eind standen in de competitie
Je bent een beetje overprikkeld geloof ik Baardmans. De kwaliteit van een trainer-coach louter bepalen aan de hand van gewonnen prijzen is wel heel simplistisch. Maar goed Jezus van Nazareth zei als “Zalig de armen van geest”. In dat geval is het aardig om te kijken hoe de verhoudingen liggen. Ik heb me daarbij beperkt tot de betaald voetbal-jaren.

1 trainer heeft in totaal 5 prijzen gewonnen: Giovanni van Bronckhorst: 1 landstitel + 2 KNVB bekers + 2 x Johan Cruijffschaal.

2 trainers hebben elk 3 prijzen gewonnen: Ernst Happel: 1 landstitel, 1 Europacup I, 1 wereldcup
en Willem van Hanegem: 1 landstitel + 2 KNVB bekers

7 trainers wonnen 2 prijzen met Feyenoord: Willy Kment: 1 landstitel + 1 KNVB beker, Ben Peeters: 1 landstitel + 1 KNVB beker, Wiel Coerver: 1 landstitel + 1 Uefacup, Thijs Librechts: 1 landstitel + 1 KNVB beker, Wim Jansen: 2 KNVB bekers, Leo Beenhakker: 1 landstitel + Johan Cruijff-schaal en Bert van Marwijk: 1 Uefacup + 1 KNVB-bekers

5 trainers wonnen 1 prijs met Feyenoord: Franz Fuchs: 1 landstitel, Jiri Sobotka: 1 landstitel,
Vaclav Jezek: 1 KNVB beker, Hans Dorjee: 1 Supercup en Arne Slot: 1 landstitel

Dit zou dus betekenen dat er 10 trainer-coaches beter zijn dan Arne Slot.

Wat aan een dergelijke ranking ontbreekt is echter de onvergelijkbaarheid van het voetbal en de (internationale) voetbalverhoudingen van pak weg een halve eeuw geleden met die van tegenwoordig en het prestatieniveau van Feyenoord op het moment dat een trainer-coach aan de slag ging bij Feyenoord. En dan zijn er ook nog de specifieke omstandigheden die mede (!) het verschil maken.
Ernst Happel heeft, niet onlogisch, een iconische status maar nam het over van Ben Peeters die direct daarvoor de dubbel had gewonnen in een seizoen dat Ajax de Europacup 1-finale haalde. Kortom, de kwaliteiten om heel goed te presteren waren volop aanwezig. Dat zeg ik niet om iets af te dingen op de kwaliteiten van Happel maar om prestaties in perspectief te plaatsen.
Met Willem van Hanegem won Feyenoord evenveel prijzen als onder Happel, maar ook bij Van Hanegem was de erfenis die hij kreeg een cruciale factor: Wim Jansen had met minimale middelen een maximaal renderend elftal gecomponeerd uit de 'HCS-selectie' en dat was mede de basis voor het succes in de jaren 93-95. De finales van de KNVB-beker in 94 en 95 werden weliswaar gewonnen maar waren niet om aan te gluren tegen relatief zwakke tegenstanders als NEC en Volendam.
Ander voorbeeld: Thijs Librechts won met Feyenoord de dubbel, maar zou dat ook zijn gelukt zonder de op revanche uit zijnde Johan Cruijff? Het seizoen ervoor speelde Cruijff bij Ajax en won die club de dubbel.
Aan de hand van het aantal prijzen is Giovanni van Bronckhorst de meest succesvolle trainer-coach ooit bij Feyenoord. Dan is het toch gek dat de man die in die periode Technisch Directeur was en dus ook een forse bijdrage leverde aan het prestatievermogen van de Feyenoordselectie, Martin van Geel, zo ongeveer door iedereen werd uitgekotst. Ik vind dat overigens ook nogal onterecht.

Kortom een ‘ranking the stars’ onder Feyenoordtrainers louter op basis van prijzen is bijna per definitie een vertekende werkelijkheid creëren. Dat is misschien leuk als je de stoere jongen wilt uithangen en als een soort van treitertrol anderen op de kast wil jagen maar of dat de armoe van geest is waarmee men zaligheid verwerft, is zeer de vraag......

Mijn eigen oordeel? Gezien het feit dat Happel de man was achter de eerste Europacupwinst (+ die van de wereldbeker) van een Nederlandse club ooit heeft hij zijn mythische status verdiend. al maakt de kreet 'Kein geloel, Fussbal spielen' een karikatuur van een zeer intelligente man.
En gezien het instapmoment in winter/voorjaar 91 de directe impact die dat had op het prestatievermogen (inclusief de prijzen onder Dorjee en Van Hanegem) van Feyenoord, blijft Wim Jansen de beste trainer-coach die Feyenoord heeft gehad. Maar een ander oordeel kan en mag.
Het is inderdaad simplistisch beredeneerd, omdat andere (belangrijke) factoren niet in beschouwing zijn genomen:
1. de tijdsduur dat een trainer actief was;
2. de sterkte/zwakte van de concurrentie;
3. de kwaliteit van de selectie en het aan/verkoopbeleid;
4. het aantal behaalde punten door een trainer; en
5. het vertoonde spel.

Gio zal altijd een held blijven, maar hij deed het aanzienlijk minder dan Arne Slot op veel van deze factoren. Ik heb liever een trainer die qua gemiddelde puntenaantal, ontwikkeling van het spel en de spelers meer kans maakt op een tweede landstitel. Die bekers zijn leuk, maar het draait uiteindelijk om landskampioenschappen en ver komen in het Europese (CL/EL) voetbal. Slot is ontegenzeggelijk van meer belang voor Feyenoord geweest dan Gio, alleen al door het opkrikken van de marktwaarde van de spelers waardoor we weer uit een diep dal (overigens mede gecreëerd door laatste twee jaren onder Gio) zijn gekomen.
Ik ben het eigenlijk helemaal met je eens. Van Bronckhorst kan een prima staat overleggen als trainer-coach van Feyenoord en dat zal nooit anders worden. Hij heeft de status van beste trainer ooit idd laten liggen in de twee jaren na de landstitel.
Met Boëtius voor Elia, Amrabat als 'opvolger op termijn' voor El Ahmadi, Haps voor Kongolo en St. Juste als versterking (snelheid!) erbij voor de defensie, was het transferbeleid in de zomer na de titel helemaal niet zo gek.
Alleen jammer dat Van Persie niet direct kwam als opvolger voor Kuijt. Blessures waren ook spelbreker (Jørgensen!) en de multifunctionele en meer strijdbare Linssen was toen al een betere optie geweest dan Larsson, maar toch de terugval van 2019-2021 was niet nodig geweest.
Mooi geschreven!

Voor mij is Arne Slot nu al de beste trainer aller tijden. Hij werd trainer tijdens de coronacrisis met (half)lege tribunes en een club in financieel zwaar weer. Hij begon met een elftal dat een waarde van nog geen 50 miljoen euro vertegenwoordigde en nu is de waarde meer dan 300 miljoen euro. Hij beheerst alles. Happel wist zijn ploeg niet te motiveren voor UT Arad. Zoiets gebeurt niet onder Slot.

Wim Jansen was te kort om de beste te zijn maar was inderdaad van groot belang om Feyenoord uit het moeras te trekken. Ronald Koeman won niets maar trof met Van Geel ook een bijna failliete club aan en vanaf hem is Feyenoord definitief teruggekeerd in de top 4.

Richard Kohn (Dombi) werd vóór Happel gezien als de beste trainer. Hij moet zijn tijd ver vooruit zijn geweest.
Dit las lekker weg Kees. Mijn complimenten 👍🏻
Kijk waar we vandaan komen. Die ene prachtige prijs in mei vergeten we niet. En Arne zal er alles aan doen om er meer te krijgen. Helaas is 1 club heel goed op dit moment.
Jij moet acteur worden met je dramatiek waar we vandaan komen bla bla alsof de club in de jaren voor slot telkens middenmoot stond. Laatste seizoenen:

3e, 1e, 3e, 4e, 3e comp niet af gemaakt, 5e, 3e, 1e, nu 2e. Gewoon elk jaar in de top 5 en 6 prijzen gewonnen. Maar blijf vooral volhouden alsof het voor slot k*t was allemaal.
onder dick deed het zeer aan de ogen het laatste seizoen, inzakken &opvangen
En nu weer snel naar 020Showtime…..
Hoe zit het met overwinteren in Europa? Jaar 2015 voor het laatst. Slot komt en plots driemaal op rij.
Ben jij ingehuurd om express negatief te zijn? Ben je vergeten dat Slot al 3 jaar lang overwintert in Europa, dat lukt haast geen enkele coach bij feyenoord, dat we ongelooflijk veel waarde op het veld hebben staan, dat onze spelers weer meedoen in het Nederlands elftal, dat we 1 van de meest fitte ploegen zijn sinds tijden bij feyenoord het geval was, dat we 2x achter elkaar winnen in de Arena. Als je dit echt allemaal niet waardeert snap ik niet dat je voetbalsupporter bent. De hele ontwikkeling van de club is fantastisch.
zou mooi zijn als hij langer blijft. dan is er ook meer zekerheid voor de spelers en kun je echt naar vastigheid toegroeien. de samenwerking met kloese is prima, er is enorme waardering van het publiek, de resultaten zijn prima en en de doelstemming (meer waarde creeren) gaat meer dan goed. Dat is natuurlijk ontzettend veel waard, probeer dat ook maar eens bij een andere club te krijgen. Slot kan ook nog 2 jaar blijven en en dat heeft hij nog voldoende jaren die hij in het buitenland kan vertoeven.
Ik zou deze man heel graag nog vijf jaar coach zien zijn bij Feyenoord. Hopelijk durft hij in zijn ontwikkeling -met name in (Europese) topwedstrijden- te kiezen voor lelijk voetbal waarmee wel wordt gewonnen.
Nog 5 jaar? Dat is dan 5 jaar geen prijs. Tegen die tijd heeft psv al 10 prijzen en ajax 8 ofzo. Maar ja je bent "vermaakt".....
Volgens mij zijn we vorig jaar kampioen geworden. Of is dat geen prijs?
1 prijs in 3 seizoenen is wat matig voor een zgn "wereld coach" in het pre slot tijdperk won de club 5 prijzen in 5 seizoenen sinds 2016. 1 prijs per seizoen, allemaal door v bronckhorst. Of is prijzen winnen een bijzaak???
Dat maak jij niet uit zorg eerst maar dat je er ook meer dan 3 decennia zit in de kuip en de club hebt gesteund dan mag je praten. En ik zet gewoon harde feiten neer.
3 decennia maar. Ik zit er al 55 jaar.
Voetbal is ooit uit gevonden als sport spel om PRIJZEN te winnen, niet als entertainment. Dat deze trainer vermaak belangrijker vind dan prijzen winnen zegt genoeg. Zal nooit een internationale top coach worden. En 1 prijs halen in je trainers Carrière is nu niet goed cv materiaal...
Gewoon harde feiten met je doorslaan, als je feiten en realiteit niet aan kan zoek hulp. De man heeft toch echt als trainer hoogste niveau maar 1 prijs gewonnen. Een van nistelrooij heeft er al meer na 1 seizoen trainer. Maar als jij prijzen winnen niet belangrijk vind tsja.....
dat is geen feit, dat is jouw mening. als je niet weet wat feiten zijn moet je niet zo hoog van de toren blazen. doelstelling was lang meedoen voor de prijzen en waarde creeren op het veld. dat zijn de feiten. dat doet slot meer dan uitstekend. dat jij andere doelstellingen wil maakt dat echt niet anders. nistelrode was een wereldsits, maar een zeer matige coach. dat hij toevallig de knvb beker wint, het zal allemaal wel.
Dat is toch een feit hoor dat slot in 4 seizoenen prof coach 1 prijs heeft gewonnen en v nistelrooij na 1 seizoen al 2. Nogmaals als jij informatie niet aan kan is jouw issue
jij noemt als feit dat voetbal is uitgevonden om prijzen te winnen. dat is geen feit. daar reageer ik op. waarom is europees voetbal halen geen prijs? vind je dat minder interessant dat de johan cruyf schaal? bosz heeft dan nog nooit een prijs gewonnen, die kan er niks van toch? ten hag heeft prijzen gewonnen met ajax, maar zijn beste prestatie is toch echt de halve finale cl. maar joh, staar jij je lekker blind op op prijzen. moet je zelf weten, ik vind dat je bazelt.
Jij denkt dat je meedoet aan “Wie is de trol?.”
Verkeerde been uit bed gestapt? Waar haal je het vandaan dat Slot liever entertaint dan een prijs wint?
Uit zijn ere lijst als coach, en de eindstanden. Leg de ere lijst van ten hag, f de boer, v bronckhorst en slot naast elkaar dan snap je dat slot een vermaak coach is ipv prijzen pakket
Kon jij anderen maar wat meer vermaken in plaats van alleen maar trollen.
Ik dacht dat de Kerstvakantie voorbij was. Ga aan je schoolwerk, ventje!
Ga ff snel onder je steen liggen, trollie!
waar staat dat voetbal is uitgevonden om prijzen te winnen? dat verzin je toch echt zelf hoor. prijzen zijn leuk, maar mogen nooit het belangrijkste zijn. zeker niet voor feyenoorders. of moeten we net als die treurmuizen in amsterdam telkens maar weer verwijzen naar die kutsterren op dat shirt. of moeten nec supporters maar stoppen omdat ze nooit wat winnen? Gewoon wedstrijden spelen en strijden met je identiteit. er is zoveel meer om trots op te zijn dan alleen die prijzen. jeugd dat doorbreekt, supporters die er een mooie sfeer van maken, europese campagnes voeren etc.

en als alles goed gaat, dan win je soms een prijs. en soms niet. verliezen hoort ook bij sport.
Dat is letterlijk de reden dat prof voetbal is uit gevonden. Prijzen winnen, lees de geschiedenis van het ontstaan van voetbal....maar ey je bent een gehersenspoelde van de cult van slot.....die het voetbal heeft uit gevonden. Je reactie is dus logisch
oh, nou gaat het opeens niet meer om voetbal, maar om profvoetbal. ook dan is het je reinste kolder natuurlijk maar geef mij de vindplaats dan maar. dan kan ik zelf beoordelen of dat er letterlijk staat.

en ik loop al wat langer mee dan dat slot bij ons coach is. ik heb er nooit anders over gedacht. itt bijvoorbeeld de kneuzen uit 020. ik heb intens genoten van de weg naar de conf. leg. finale. en de festiviteiten bij de finale zelf. een herinnering voor het leven. dat was niet anders geweest als we die prijs wel gewonnen hadden. zoals ook de uefa-cup een herinnering voor het leven is, ook als we die pot tegen dortmund verloren hadden. sport is winnen en verliezen.
Feyenoord speelt toch profvoetbal? Dus natuurlijk gaat het daar om.
Beardguy is nog nat achter de oortjes…
1 prijs is dat een kampioenschap in bijna 3 jaar. Enig idee hoeveel andere coaches dat ook hebben behaald bij de club?
Beardguy weer. Verschrikkelijk. 1 prijs in 3 jaar noemen, terwijl het 3e seizoen geeneens is afgerond.

Verder, hij heeft met zo goed als nul budget een heel elftal opgebouwd die de finale van de conference heeft gehaald. Daarop doorgebouwd en het jaar erna kampioen geworden.

Er zijn nu nog 18 wedstrijden te gaan, zitten nog in Europa en de beker, maar hey… hij pakt maar 1 prijs in 3 jaar 🤡
Jij snapt er helemaal niks van. Als je niet het verschil ziet wat er voor slot gebeurde erna dan kan je beter hockey kijken. Dankzij slot hebben we eindelijk weer waarde op het veld, doen we mee met de prijzen en stellen we Europees weer wat voor. Als je deze lijn doorzet kan je zomaar een stabiele Europese subtopper worden. Gasten zoals jij moeten lekker 020 gaan supporten
Soms is het makkelijk om voor lief te nemen wat Arne allemaal gepresteerd heeft bij onze club. En als er dan een paar keer verloren word kan het sentiment anders worden. Mocht dat zo zijn kijk dan aub 1 wedstrijd terug in het tijdperk Dick Advocaat. Dan schuif je Arne meteen een contract voor het leven onder zijn neus. Voor het eerst dat ik me kan herinneren is het zo ontzettend leuk om Feyenoord te zien spelen(en ja tuurlijk tegen ploegen die zich met 11 ingraven is het niet altijd mooi, maar dat is bij Real Madrid idem dito).
Mocht er een speler komen die de intensiteit van Arne niet meer zo leuk vind verkoop die speler dan. Arne moet zolang dit haalbaar is altijd blijven! Held!
Precies dit. Ik heb zo ontzettend gebaald van de onnodige verliespartijen in de CL. En het feit dat we nu ''slechts'' 2e staan. Dan moet ik mezelf nog wel eens influisteren waar we vandaan komen en hoe snel dat allemaal veranderd is.
Wa heeft arne dan gepresteerd? Een prijs gewonnen tot nu toe in drie seizoenen. Beetje weinig qua prestatie
Want er is geen andere trainer geweest bij Feyenoord dan advocaat? Ik ken er een die won 5 prijzen in vier seizoenen, een die de uefa cup en beker won recentelijk maar ja club geschiedenis is moeilijk blijkbaar.
Als je niet ziet hoeveel Slot (en Arnesen / Te Kloese) onze club hebben gebracht en hoe we daar de komende jaren van gaan profiteren ipv de sporadische opleving die we in het verleden af en toe zagen, dan mag je lekker in je club geschiedenis blijven wonen.
Structureel beleid vs Lurling kopen.
Slot, arnesen, te kloese hebben de club geen steek verder gebracht dan in het pre slot tijdperk. 1 prijs, nog steeds een klein ev, klein transfer budget, 20+ aandelen bij de vvf, en een verplichte reserve opbouw om de stadion nv te helpen

Er is dus geen steek veranderd sinds advocaat, stam, en v bronckhorst. Allemaal feiten en realiteit
Heeft mama je nu nog steeds niet naar school gestuurd?
Gozer er is maar een kind nu, ik ben aan het werk en jij?
Beardguy is nog aan het werk, hij moet nablijven….
Ga gauw naar je eigen kluppie ipv hier de sfeer verpesten.
Maar volgens de media wil hij zo snel mogelijk weg en staan de koffers 24/7 klaar.
Pas nu op : u gelooft fake nieuws en reageert daarop .Troost u bent de enige niet.
Ik geloof het niet direct, ik wordt er alleen moe van dat iedereen maar wil dat ie weggaat. Fijn om ook eens tegengeluiden te horen.
Nee, maar elke keer als het over z'n toekomst gaat, wordt er aangestuurd/aangepraat op een vertrek. ESPN, Rijnmond etc.
oh ja, zeggen 'de media' dat? waar staat dat dan? (ik zal alvast het antwoord geven: dat staat helemaal nergens).
Letterlijk elk praatprogramma/podcast praat over z'n toekomst en altijd is de conclusie dat ie zo snel mogelijk weg (moet) gaan. Als je dat zelf ook eens luistert en kijkt, zal je het vanzelf zien.
sommige mensen zeggen dat, andere mensen zeggen weer wat anders (dat hoor je kennelijk niet). de conclusie dat 'de media dat zeggen' slaat gewoon nergens op. laat iedereen lekker zn mening geven en doe niet zo hysterisch.
Als jij 90% beschouwt als 'sommigen', heb je gelijk.

En als iedereen zijn mening mag geven van jouw, mag ik dat ook doen en vinden dat de media hem wel degelijk wegpraat.
ik zeg toch nergens dat je je mening niet mag geven? geen enkel probleem. ik reageer daar op. en ik vind het stom gelul en daar geef ik argumenten voor.