slot

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Interesse in Aursnes is er, maar nog niet concreet genoeg op dit moment"

Van de redactie

Feyenoord speelt op dit moment zijn eerste competitieduel in Arnhem tegen Vitesse. Trainer Arne Slot gaf voor de camera’s van ESPN onder andere aan dat er geen concrete interesse is voor Fredrik Aursnes. Ook wil Justin Bijlow liever geen vaste aanvoerder van Feyenoord zijn.

“Ik ben heel blij dat Fredrik erbij is. Niet in de laatste plaats dat hij ook een hele goede voetballer is en die staan nog wel eens in de belangstelling,” geeft Slot aan. Aursnes is professioneel genoeg om zijn volle focus op deze wedstrijd te hebben. “Ja ja, maar het is ook nog niet heel concreet op dit moment, dus er kan wel interesse zijn maar ik denk dat dit voor meer jongens geldt. Dan vindt ik het logisch dat je gewoon speelt. Bij Marcos zit het in de afrondende fase. Dan vind ik het niet verstandig om een speler op het veld te zetten als hij al met anderhalf been bij een andere club zit. Dat geldt voor Fredrik niet, dus hij speelt gewoon.”

Ook gaf Slot aan dat Justin Bijlow in een gesprek met hem heeft aangegeven liever geen vaste aanvoerder van Feyenoord te willen zijn. “Justin is open en eerlijk geweest tegenover mij. Je weet nooit wat een aanvoerdersband met een speler doet. Als iemand dat niet prettig vindt dan is dat oké.”

Delen

Reacties

Slot doet er alles aan om hem te behouden forse salarisverhoging en/of hogere transfersom.
Gewoon 20 mil plus. Geen euro minder.
Als Benfica slim is tikken ze meteen af, geweldige speler. Vandaag ook weer erg goed.
Had echt gehoopt dat hij wilde bijtekenen. Die gaan we echt missen.
Vind trauner die aanvoerdersband ook veel beter staan. Hij heeft ermee ervaring en is onze rots