slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: “Onacceptabel moment van de arbitrage”

Fer1908

Enigszins afgekoeld kwam trainer Arne Slot voor de camera’s bij ESPN. Duidelijk was dat Slot absoluut niet te spreken was over de arbitrage. Wel gaf hij daarbij de complimenten aan FC Twente, aangezien hij vond dat zij slim omgingen met de arbitrage.

“Ik denk dat het begrijpelijk is dat ik vanuit mijn perspectief teleurgesteld ben over het resultaat.” Uiteraard was daar de scheidsrechtelijke beslissing van Lindhout onderdeel van: “Ik vond het een onacceptabel moment van de arbitrage”, zo is Slot duidelijk. “Het is ook gewoon lastig voor de spelers zelf, ik vind dat we vandaag een hele goede prestatie hebben geleverd.”

Slot gaf daarbij wel de complimenten aan de geslepenheid van FC Twente, omdat zij slim omgingen met duwtjes, overtredingen, waar de scheidsrechter niet voor fluit. “Dan verwacht je dat spelers door gaan hebben ‘hé dit mag vandaag, je mag duwtjes geven’, dan is het natuurlijk heel teleurstellend om te zien als het zo’n licht duwtje is, waarbij mijn telefoon op exploderen staat, waarbij mensen ook nog zeggen dat het eerste duwtje door Brenet gegeven wordt. De arbitrage speelt een cruciale rol in topwedstrijden. Ik vind dit een onacceptabele beslissing van de arbitrage. Dit is overduidelijk een strafschop.”

Slot werd gevraagd wat hij anders wil zien in de topper tegen PSV die voor volgende week op het programma staat: “Wat dacht je van drie punten?” is Slot duidelijk. “Een keer recht doen aan hetgeen wat wij verdienen.” Slot was tevreden met hoe zijn team voor de dag kwam vandaag, maar baalde er toch van dat dit niet is uitgedrukt in een overwinning.

Tot slot werd de Feyenoord-trainer gevraagd hoe het ervoor stond met mogelijke versterkingen. Daarover liet Slot weinig anders los dan: “Ik had het net over mijn telefoon, maar dat gaat niet over transfernieuws.”

Delen

Reacties

Zo belangrijke wedstrijd moet je ook een ervare arbiter aanstellen niet die pannenkoek
Sterker nog

Als je wat wil dan zal je MOETEN winnen aangezien anders alles weer open ligt en ik vrees met grote vrezen
Ja typisch weer, maargoed, als we kampioen worden kan niemand zeuren dat we de scheidsrechters hebben omgekocht.
Dit soort wedstrijden een puntje meenemen is prima. Dit jaar wordt je kampioen door te winnen van de kleintjes!
in 2017 was het meest gehoorde excuus vanuit de rest, dat wij altijd op het goede moment een pingel kregen.
Weet je nog hoeveel we er in het hele seizoen hebben gehad toen?
Welgeteld 1
Als Idrissi die bal er met overtuiging tegen de touwen had gepoeierd hadden we *********** gewoon 3 punten meegenomen ! Schijtziek van
Erger me vanaf dag 1 al dood aan die gozer. Vertraagt elke aanval en geen voorzet komt voorbij de eerste paal. Dat halftamme inschieten vanmiddag ook tot twee keer toe. Feyenoord-onwaardig die gozer.
Schandalige scheidsrechter. Levenslang schorsen die idioot. Zoveelste keer genaaid dit seizoen. Twee goals Gimenez onterecht afgekeurd dit seizoen en nu dit. Ongelooflijk. Mag Feyenoord geen kampioen worden? Walgelijk gewoon.
PSV duwtje van Sangare en daarna de “corner”… wat dacht je daar van.
Nee, precies....schandalig niet de eerste keer dit!!