yv2023521yv2023521a1b06485

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Kasanwirjo: "In de kleedkamer zag ik al weer een smile op zijn gezicht"

Ference

Aan het einde van de wedstrijd zagen we Feyenoord-speler Kasanwirjo op de grasmat liggen. Volgens de berichten had hij last van zijn ademhaling. Voor de camera's bij ESPN kon Slot de grootste zorgen wegnemen. 

Slot: "Goed, hij is gewoon bij kennis. Dat is hij altijd geweest overigens. Maar de dokter en medische staf waren er heel snel bij om hem in zijligging te leggen. Dat schijnt al te moeten. Hij had wat moeite om adem te krijgen, maar hij is constant bij kennis geweest. Maar net in de kleedkamer zag ik al weer een smile op zijn gezicht zitten en was hij gewoon aanspreekbaar voor alles en iedereen."

Het zorgde voor schrik bij Slot: "Ja natuurlijk, omdat je veels te vaak helaas dit soort beelden ziet met een verschrikkelijke afloop, dus als je de jongens eromheen ziet staan, dan zit de schrik er wel even in. Het was een geruststellend gevoel dat hij steeds bij kennis was, maar het beste is om hem lachend in de kleedkamer te zien zitten. 

Ook Feyenoord zelf kon een positief signaal de wereld insturen, aangezien er een kiekje gedeeld werd op de socials van een lachende Kasanwirjo voor de camera. 

Delen

Reacties

Hij speelde vandaag wel lekker! Gelukkig niks aan de hand met hem.