gernot-trauner-captain-feyenoord-rood-wit-shirt

VK Sportphoto

Nieuws

Slot rekent dit seizoen niet meer op Trauner

Van de redactie

Arne Slot rekent dit seizoen niet meer op de inzetbaarheid van Gernot Trauner. Tegenover ESPN vertelt de trainer dat de Oostenrijker nog een lange weg heeft te gaan.

“Die zal er maanden uit zijn”, zegt Slot over de revalidatietijd. “Er is echt nog wel een mogelijkheid dat hij in april of mei beschikbaar is, maar de ervaring leert ook dat het even duurt voordat je beschikbaar bent en echt fit om een wedstrijd te spelen. Komt bij dat we geen oefenwedstrijden kunnen inplannen.”

Slot is gereserveerd over de kansen dat Trauner nog een bijdrage gaat leveren. “Het is helemaal niet zo eenvoudig om midden in het seizoen een speler weer lekker mee te laten doen. Zeker niet zonder dat hij weer geblesseerd raakt. We zullen er alles aan doen – en de verwachting is dat hij aan het einde van het seizoen weer inzetbaar is – maar het zou niet de eerste speler zijn die tijdens de revalidatie te maken krijgt met een tegenvallertje”.

De trainer focust zich ondertussen op een elftal zonder Trauner. “Ik houdt er zo min mogelijk rekening mee dat hij erbij is. Dat moeten wij als club ook doen. En dan is het alleen maar een bonus wanneer hij op tijd er weer bij is”.  

Delen

Reacties

Had gehoopt dat het 1 tot max 2 maanden zou zijn maar dit is niet veelbelovend 🫤
Zwaar klote, want een directe vervanger heb je niet één twee drie klaarstaan.