ueda

VK Sportphoto

Nieuws

Slot tevreden over Ueda: "Je kon zien dat het een spits is waar wij veel plezier aan gaan beleven"

Van de redactie

Ayase Ueda maakte woensdagavond zijn debuut in de basiself van Feyenoord in Madrid. De Japanner was belangrijk bij de eerste goal van de Rotterdammers. Na zestig minuten was de spits leeg gespeeld en werd Ueda naar de kant gehaald voor Minteh. Slot was tevreden over het spel van de 25-jarige aanvaller. 

De oefenmeester van Feyenoord zag dat Ueda deed wat hij moest doen. "Hij maakt een goal, daar stel je een spits voor op. Ik denk dat we allemaal wel hebben kunnen zien dat het voor hem de eerste meerdere minuten waren, dus op het einde moest hij eruit. Volgens mij moesten we hem na de wedstrijd naar binnen tillen, zoveel spierpijn en klachten had hij", glimlacht Slot.

"Het is niet alleen omdat hij voor het eerst meer ging spelen, maar ook de intensiteit. Je kon denk ik wel aan de eerste goal zien dat het een spits is waar wij nog veel plezier aan gaan beleven", vervolgt de trainer van Feyenoord. Ook over de rest van het team is Slot te spreken na het duel tegen de Madrilenen. "Jazeker, ik denk dat als je ons analyseert over de afgelopen twee jaar, waar wij behoorlijk goed voetbal speelde, maar ook hoog druk zette en ook dit jaar veel druk zetten op de tegenstander, dan zijn we dit jaar beter geworden aan de bal en dan vooral in de opbouw. Dat heeft dan vooral weer te maken met dat het elftal al langer met elkaar speelt, met name de spelers achterin, maar ik val wel in herhaling nu dat je, wanneer je een resultaat kan halen, het wel moet pakken."

Delen

Reacties

3 a 4 Goals van Gimenez in de CL. Overwinteren en we praten over 50 - 60 miljoen lijkt me zo.
Lees weer eens dat een stel zgn feyenoord supporters zich bij Atletico weer eens hebben misdragen en een vipgedeelte in het stadion hebben bestormd.. wat een ongelooflijke eikels. Wordt het bij deze eencellige kl.#####. nooit eens duidelijk dat je onze club schadeberokkent met dit soort stupidegedrag.Een aantal opgepakt. Geef deze klojoos meteen een levenslang stadionverbod a.u.b.
Antwoord: nee. Dat leren die idioten nooit.
Tot nu toe, heb ik in de minuten die hij gekregen heeft, nog niet iets van een potentiële topspits gezien. Ik vind het allemaal behoorlijk matig in alle disciplines.
Komt niet, Zagreb houdt z’n poot stijf.

Oh wacht
Zou eventueel minuten kunnen maken tegen PEC Zwolle, maar lijkt op kunstgras niet te gaan gebeuren
Hebben al een aantal jaar geen kunstgras meer, dus daar hoeft het niet aan te liggen.
Lol, nu je het zegt :'-) even niet bij stilgestaan.
Ach, ik zeg ook alleen maar wat ik hoor.
Maar in principe 'zou het dus kunnen' maar ik verwacht het niet.
We hebben dan wel verloren maar de transferwaarden van de meeste spelers is gisteren behoorlijk gestegen!
Zijn eerste aanname is juist zijn sterke punt. Helaas, alleen gisteren niet.
Goede loopacties.
Dramatische eerste aannames.
Weet iemand wanneer er update is van transfermarkt waardes?
Laatste is van juni dit jaar.

Gimenez nog op 25 miljoen, daar krijg je op dit moment enkel zijn rechterbeen voor.
Gimenez gaat waarschijnlijk naar zo'n 40 miljoen. 45 is ongeveer de max voor een feyenoord speler, transfermarkt kennende
Hopelijk wordt hij niet in delen verkocht dan.
Ik vond zijn loopacties wel goed.dat is ook waar hij die goal uit maakte en aantal keer kreeg hij de bal helaas niet.

Maar voetballend daarintegen vindt ik het wel matig,en daar kan en moet hij nog aardig in verbeteren.
Elke bal die hij ingespeeld kreeg met een man in de rug die sprong te ver van zijn voeten en raakte hij kwijt
Ik denk dat Ueda voor de eredivisie gewoon een topspits is, die gaat heus zijn goals wel maken. Europees is, zeker tegen een Atletico, gewoon lastig. Als je dan ook nog eens nauwelijks minuten in de benen hebt, kun je niet meer vragen dan dit.
Ik heb Santiago ook nog niet zien schitteren in Europa. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat deze beide mannen stappen gaan maken in Europa.
Eerst zien en dan pas geloven... blijft maar klein figuurtje die nog geen bal fatsoenlijk kan vast houden. Momenteel kom hij niet eens in de buurt van Santi.
Hij is exact even lang als Santi hè.
Dus geen idee wat je precies met 'klein figuurtje' bedoelde (?)
Hij oogt klein idd, maar hij is het niet..
Hij oogt ook niet klein. Hoe oog je klein als je 1,82 bent?