dsc09369

1908.nl

Nieuws

Slot: "Toch bijzonder dat er weer zoveel mensen waren om ons te steunen"

Van de redactie

Feyenoord werd gisteren in het stadion van Legia Warschau gesteund door honderden supporters in de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk.   

Officieel waren er geen Feyenoordfans welkom bij de Europe League wedstrijd. De UEFA legde de Rotterdamse club eerder een verbod op om fans mee te nemen. Dit vanwege van eerdere ongeregeldheden met supporters tijdens Europese wedstrijden. 

Arne Slot had ook gemerkt dat er desalniettemin Feyenoordsupporters aanwezig waren in Polen. “Feyenoord heeft overal supporters”, zegt hij met een glimlach tegen RTV Rijnmond. Om daar serieus aan toe te voegen: “Ik weet niet of ik het mooi mag vinden, maar ik vind het toch bijzonder om te ervaren dat er vandaag weer zoveel mensen ons steunen. En zo luidkeels ook.”

Over het feit dat de supporters ondanks het UEFA verbod gewoon in het stadion zaten wilde Slot niet al te veel zeggen. “Of het nou wel of niet mag, als ze op een eerlijke manier aan tickets zijn gekomen is het moeilijk om daar iets over te zeggen. Maar het was duidelijk dat ze weer aanwezig waren, ja.”

Honderden Rotterdamse fans wisten de wedstrijd in de achtste finale op eigen gelegenheid bij te wonen. Feyenoord valt niets te verwijten. Vanuit de club werden er vanwege het UEFA verbod geen kaarten verkocht. Ook deed de club een oproep om de ploeg niet achterna te reizen. 

Delen

Reacties

Zelfs als we op de Noord of Zuidpool zouden spelen, durf ik te wedden dat er Feyenoordsupporters aanwezig zijn. Die gekken zitten overal, en kom je op de meest verre en onverwachte plekken tegen. We laten ook altijd even horen dat we d'r zijn. Daar staan wij bekend om ;-)
Nieuwe opstelling voor de return:

Gimenez
Szymanski Bullaude Paixao
Kökcü Wieffer
Hartman Hancko Trauner Geertruida
Bijlow (is wel weer hersteld 😆)
Nou een feyenoord fan kan je als fifa wel degelijk houden . Hield mijn hart vast toen ik hoorde dat er mensen waren heen gereist. Stel je voor dat er wel ongeregeldheden waren geweest . Ook al was de schuldige de tegen partij ..pff dan was er weer een wedstrijd zonder publiek geweest of erger uitsluiting europees..
Na afloop tijdens het interview met Slot werd ook aangegeven dat er ongeregeldheden zouden zijn geweest. Of het waar is en hoe ernstig durf ik niet te zeggen.
Ik was er persoonlijk bij, een jongen van ons werd onterecht beschuldigd van pyro afsteken en we hebben hem beschermd omdat de stewards hem wouden meenemen. Verder liep t ook beetje uit de klauwen omdat er iemand was met een Ajax shirt boven ons maar die deed n al snel uit…
We're here, we're there.... We're fucking everywhere!!!
YOU CAN"T BAN A FEYENOORD FAN!!!