Bevestigd
yv2023420yv2023420a1a07894

VK Sportphoto

Europees

Smalling verlaat training vroegtijdig in aanloop naar duel tegen Feyenoord

FeyenoordTM

Een mogelijke domper voor AS Roma in aanloop naar het treffen met Feyenoord in de tussenronde van de UEFA Europa League. De Romeinen zagen sterkhouder Chris Smalling zondagmorgen vroegtijdig naar binnen gaan op de training. De Engelsman kampt met een ogenschijnlijk lichte blessure.

Smalling speelde de in de voorbije anderhalf jaar alle drie de duels tegen Feyenoord. Het is vooralsnog onduidelijk of de centrale verdediger het volgende treffen met Feyenoord haalt en of hij ook inzetbaar zal zijn voor de return in Rome. 

Feyenoord en Rome trappen donderdagavond om 18:45 in Rotterdam af voor leg 1 in de tussenronde van de UEFA Europa League. De return staat een week later om 21:00 op het programma in Rome. De winnaar belandt in de achtste finales van het Europese toernooi.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou wat zijn, scheelt toch weer een slok op de borrel!
psssst....niet doorvertellen...Trauner en Timber zijn al weer fit ;P
@FeyenoordTM
Heb jij toevvallig in de wandelgangen al iets vernomen over het polsen van Eenhoorn? Zodat DtK echt technisch beleid uit kan stippelen?
Ik heb nooit met hem gewerkt, maar hij komt nogal rechtlijnig en star op mij over. Slot kon gelijk vertrekken toen zijn gesprekken met Feyenoord naar buiten kwamen. Dat komt over als op de pik getrapt zijn (ego). “My way or the highway” types is Feyenoord niet mee gebaat. Ik moet nog wel lachen om hoe hij vertelde dat Ajax was gestopt om hun beoogde direkteur eerder te laten beginnen en toen er een Ajax delegatie kwam om te praten Eenhoorn er de stekker uit trok. Eenhoorn heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op AZ en bijgedragen aan hun successen, daarvoor respekt. Maar ik denk dat hij als Algemeen Direkteur het teveel voor het zeggen wil hebben
Zou @FeyenoordTM een nevenfunctie hebben als clubarts bij AS Roma? 😁
Lijkt me niet nee😅. Maar mogelijk dat hij weet wat voor blessure het is.
Ik schat onze kansen niheel in🥲