schermafbeelding-2023-09-24-om-193749

Beelden via X.com: @jaapjandevries

Nieuws

Spelersbus Feyenoord toegejuicht door honderden supporters bij terugkomst op 1908

Van de redactie

De spelersbus van Feyenoord is veilig teruggekeerd in Rotterdam. Rondom trainingscomplex 1908 verzamelde honderden supporters van de Rotterdamse club zich om de technische staf en de spelers toe te zingen. Door de ongeregeldheden rondom de Johan Cruijff Arena moesten de spelers van Feyenoord langer in de kleedkamer blijven.

Het duel in de hoofdstad werd zondagmiddag definitief gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor Feyenoord. Het duel werd definitief gestaakt nadat ongeveer tien minuten in de tweede helft voor de tweede keer vuurwerk op het veld werd gegooid door Ajax-aanhangers. Hoe en of het duel op een later moment nog wordt uitgespeeld is nog niet bekend.

Bekijk hieronder diverse beelden van het ontvangst door de Feyenoordaanhang van de spelersbus bij trainingscomplex 1908.

Delen

Reacties

Hulde voor ons team, maar komaan we zijn toch geen AZ of Utrecht die dit groot moeten vieren? Dit moet de standaard worden/zijn.
Als je dit al groot vind, moet je hier is komen kijken als d'r echt wat te vieren is joh.
Ik snap de reacties met ‘een beetje triest’ niet. Onze mannen hebben net gehakt gemaakt van de neuzen en zijn getuigen geweest van de ****** bende die het daar is. Niets is mooier dan ze dan op deze wijze te ontvangen💪💪💪
Klein beetje sneu eigenlijk! Je hebt nog niks gewonnen, let maar eens op deze pot zal in zijn geheel worden overgespeeld zonder publiek
Neem aan van niet. Uitgespeeld wel misschien. Maar overspelen zou echt ene vieze naaistreek zijn.
Want dat is bij gelijke incidenten ook gebeurd? Denk dat niemand het zal accepteren als iets dergelijks word besloten😂 denk dat Feyenoord dan voorbeeld staat en zegt mij niet bellen als het zo moet, snap dat het kutter is dan gewenst maar volgens mij hebben onze mannen daar geschiedenis geschreven door voor t eerst ooit na 37 minuten 3-0 voor te staan daar mogen we trots op zijn toch?
Hoe kom je daar nou bij? Dat is bij Groningen vorig seizoen ook niet zo gegaan. Resterende minuten werden nog gespeeld kort erna. Deze wedstrijd wordt never compleet over gespeeld, let maar op.
Vorige keer werden we kampioen. Dit is toch een beetje sneu tegen plekkie 12 op de ranglijst als ik eerlijk ben.