yv2021081908619

VK Sportphoto

Europees

SS Lazio - Feyenoord: De vermoedelijke opstellingen

Van de redactie

Aanstaande donderdag speelt Feyenoord de eerste groepswedstrijd in de UEFA Europa League in Rome tegen Lazio. Helaas mogen hier geen Feyenoordsupporters bij aanwezig zijn. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur in Stadio Olimpico. 1908.nl blikt alvast vooruit op de mogelijke basiself van beide ploegen.

Verwacht wordt dat Lazio evenals Feyenoord in een 4-3-3 formatie zal aantreden. De basiself van Feyenoord verandert vermoedelijk alleen op de rechtsback positie. Pedersen viel tegen Go Ahead Eagles geblesseerd uit en lijkt niet fit genoeg voor de wedstrijd in Rome. Geertruida neemt waarschijnlijk zijn positie over.

Lazio: Maximiano; Lazzari, Patric, Romanogli, Marusic; Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Bjørkan; Timber, Kökcü, Szymański; Dilrosun, Danilo, Wålemark.

Delen

Reacties

Het zou geweldig zijn om Paixão aan het werk te kunnen zien.
Zou voor Hancko op links gaan, met Rasmussen naast Trauner.
Bjørkan komt er wel, is niet voor niks international en komt uit de Bundesliga, zijn vertrek daar is niet door onkunde maar ander systeem waar hij slachtoffer van is.
Vind iemand na een paar keer mee trainen al als miskoop bestempelen van de gekke, vond trouwens heel de verdediging niet best tegen GAE.
Dan ga je dus het elftal meteen op twee plaatsen wijzigen voor één positie. Ik ben daar geen voorstander van. Wil je niet met Bjorkan spelen? Zet dan Hartman daar neer. Er zijn al sowieso veel nieuwe spelers. Maak het dan niet onnodig moeilijk door continu te schuiven met spelers.
Helaas is Geertruida ziek. Het is nog maar de vraag of hij donderdag kan spelen. Las maandag ochtend dat de situatie nog niet was verbeterd.
Helaas is Geertruida ziek. Het is nog maar de vraag of hij donderdag kan spelen. Las maandag ochtend dat de situatie nog niet was verbeterd.
Hoop dat je de beste line-up krijgt............
Bjorkan heeft 60 minuten pas gespeeld. Is net een week bij de groep nu. Geef hem op zijn minst het voordeel van de twijfel! Word een beetje ziek van dat spelers al afgeserveerd worden zonder ook maar een kans gekregen te hebben!!! Steun je spelers!!!!
Gaat idd nergens over, stel je voor dat iedereen elke dag een topdag moet hebben en anders kun je doodvallen. raar wereldje krijg je dan.
Rare reactie ook vind je niet doodvallen of niet je beste dag hebben.raar vergelijk maar zal aan mij liggen
Een speler die 60 min gespeeld heeft en niet wedstrijdfit is (voor Feyenoord begrippen) die zou ik persoonlijk niet opstellen in een Europese pot. Dat wordt Hartman ,hoop ik
Ik word een beetje ziek van iedereen maar 100 kansen geven.
Ik heb er een hard hoofd in met bjorkan als linksback.
Ik zou voor Hartman gaan als back, goed voor ze zelfvertrouwen ook.
Dat soort jongens zijn niet bang om voor de leeuwen gegooid te worden.
Gewoon doen!
Laten we reële verwachtingen hebben. Normaal gesproken wint Lazio dik in dit stadium van de competitie van dit Feyenoord. Veel meer kunnen we nu nog niet van Feyenoord verwachten. Daarom zou ik zeggen: een kleine nederlaag is netjes, een gelijkspel is prachtig en de volle winst is een wonder.

En natuurlijk hoop ik op het wonder!
Op basis waarvan zou Lazio dik moeten winnen? Gewoon een Italiaanse subtopper met een paar aardige spelers maar die hebben wij ook. Borst vooruit, hoofd omhoog en uitstralen dat wij Feyenoord zijn. Natuurlijk wordt het een lastig potje maar we zijn totaal niet kansloos.
Wanneer gaan we Igor zien spelen?? Is toch al langer bij selectie dan Bjorkan ( ja weet het andere positie en afkomstig uit ander continent en aanpassen en bla bla)

Ben gewoon echt nieuwsgierig naar deze speler
Kan nog geen 90 min spelen zelfs geen 10.min. dan nemen ze liever Idrissi
sorry maar heb (nog) geen vertrouwen in deze pot met Bjorkan als lb
Zie liever Rasmussen met Hancko op lb maar bjorkan afschrijven na 1 pot kan niet Senesi ze start was ook niet best bij ze debuut
Rasmussen veroorzaakte zaterdag in de tien minuten dat hij meedeed bijna 3 tegendoelpunten, maar goed.
'Vermoedelijke Opstelling' -> Het zijn gewoon 2 kopieën van de laatste 2 startopstellingen....
Ik ben wel benieuwd. Er zijn nog genoeg spelers die al moeite hebben met 1x in de week 90 minuten spelen. Het zal dus wellicht ook beetje puzzelen zijn met oog al op zondag. Welke linksback gebruik je nu en welke zondag en zo zullen er wel meerdere posities zijn. Dan zal het mij niet verbazen als er donderdag voor Hartman gekozen word en zondag voor Bjorkan.
...VERTROUW op SLOT en de SPELERS aub...denk eens realistisch én positief, we zijn in opbouw en elke wedstrijd groeit het team..ipv te kijken wat er mis gaat...kijk dan ook dat spelers écht leren van hun fouten...

SS Nazio Roma is ook in de opbouw...maar gaat toch écht 2 anti Nazi goals van Szymanski tegen krijgen...Timber gaat Italiaans hout hakken met 1 goal...Trauner trapt al die Italianen lens omdat ze adolf H hielpen om Oostenrijk in te pikken..Bijlow houdt zn doel schoon omdat hij niet van spagetti houdt..O Köcü breekt Italiaanse muren af omdat Turkse piza ( ja met 1 Zed) beter is dan italiaanse pizza..en Björ-KAN-Het-éch-wel hoor!
Zou me niet verbazen als Rasmussen deze wedstrijd speelt en dan Hancko als back.
Mag toch hopen dat Bjorkan niet op de lb start
Oeps, ondanks een verschil in ervaring geloof ik dat ik toch liever Hartman links achterin zie dan Bjørkan. En dan ook liever een rechtspoot (Jahanbakhsh) op links voorin.
Alireza speelt steeds sterker en is ook rustiger aan de bal geworden. We gaan heus nog wel wat aan hebben.
Zou me niet verbazen als Geertruida op het middenveld staat tegen relatief sterke tegenstanders als Lazio.
Dan moet Benita tegen Felipe Anderson spelen. Weet niet of dat nou zo verstandig is
Kan prima. Mimi vliegt gewoon een paar keer op ooghoogte langs met een tackle en die man is direct dusdanig van slag dat hij geen bal meer goed raakt.
Op zich zou me dat ook niet verbazen. Meestal gaat Slot natuurlijk uit van eigen kracht. Maar hij heeft wel eens gezegd dat Joey Veerman de enige speler is in de Eredivisie waarvoor hij specifiek zijn tactiek aanpast. Bij Lazio draait veel om Milinkovic Savic. Als je Geertruida als een soort mandekker op milinkovic savic zet kun je de angel uit het spel van Lazio halen. Probleem is alleen dat Pedersen geblesseerd is. Ik weet niet of hij het aandurft om benita voor de leeuwen te gooien...Zeker niet vlak bij het Colosseum ;-)
Heerlijk, 1-2 1x Kökcu 1x Gimenez

Ps: Het valt me op dat de (werkwoord)spelling erg vaak niet klopt, klein puntje van kritiek 😅
Ik had ook al mooie gedachtes aan invaller Giménez die de winnende maakt. Dat gun ik die grappige vriendin van hem ook wel en mezelf ook natuurlijk. ;-)
Waar zie jij dan fouten in de werkwoordspelling? Deze tekst is prima in orde hoor..