zerrouki-1

VK Sportphoto

Nieuws

Streuer: "Feyenoord heeft meerdere kansen gehad"

Van de redactie

Feyenoord probeerde de laatste dagen van het transferwindow nog een poging om Ramiz Zerrouki naar Rotterdam te halen. FC Twente heeft zojuist aangegeven dat de deur is gesloten. "Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt één van onze beste spelers nog van de hand te doen", aldus technisch directeur Jan Streuer tegenover Tubantia.

"Wat moeten wij dan? Je kunt geen kant meer op en dan zitten wij met een megagroot probleem, terwijl we net op de helft van het seizoen zitten. Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen. Ik snap Feyenoord dat ze gedwongen door blessures er een middenvelder bij willen hebben, maar wij hoeven daar niet de dupe van te worden. Dat standpunt van ons begrepen ze ook," begint Streuer.

Volgens de TD van FC Twente heeft Feyenoord kansen genoeg gehad om door te pakken. "Het ging ons niet meer om het geld. Wel over onze geloofwaardigheid richting de club, het team en de supporters. Hoe zou het overkomen als wij dit nog hadden gedaan, terwijl we constant hebben gezegd dat we niet willen verkopen? Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om door te pakken. In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren," aldus Streuer.

Delen

Reacties

Ik vind het wel een aandachtzoekende oude man, dat zeker. Maar ik snap wel een beetje dat ze op de laatste dag niet meer mee willen werken. Daarbij blijf ik het toch wel een heel hoog bedrag vinden voor zo’n speler in een binnenlandse transfer.
Ik denk ook dat veel spelers een topclubclausule gaan laten opnemen in hun contract, zeker als ze bij herr streuer een vertrag moeten tekenen.
Kent iemand die mop van De Guzman die voor 14 miljoen naar Manchester City ging? Of die van Jørgensen die voor ruim 20 miljoen naar naar Newcastle vertrok?

Jan Streuer blijkbaar niet. Als je het onderste uit de kan wil krijg je vaak het deksel op de neus. In de zomer van 2020 was Twente nog zo skeer, ze konden nog geen elftal van volwaardige eigen contractspelers opstellen. Ontzettend knap wat Ron Jans intussen heeft gepresteerd maar daarmee is er de Twentse nuchterheid verruild voor een hosanna stemming die ik eigenlijk alleen van Ajacieden ken. Afijn, het seizoen is nog lang en het is aannemelijk dat het puntenverschil groter wordt dan die 6 punten die we nu al op Twente voorstaan.
Die Streuer slaat nu wel een beetje door,bieden ze elke keer geld en hij vind het nog niet genoeg.Of vult hij zijn eigen zakken er mee,het is een schande voor het Nederlandse voetbal.Streuer gebruik jou verstand eens,en gun deze jongen zijn stransfeur.
Feijenoord kansen zat gehad?
Al ze komen wordt er geen bedrag genoemd.. als Feijenoord biedt willen ze niet verkopen..
Eind van het liedje is heeft Feijenoord kansen zat gehad... Jan Steuer grote flapdrol ben je..... Met je verschillende verhalen
*** niet man, jij hebt alle kansen getorpedeerd voor zerrouki.
Op alle biedingen die feyenoord deed vroeg jij gewoon 2 miljoen meer.
Ik hoop dat zerrouki komende zomer opstapt voor pakweg 4 a 5 miljoen, wat zal je dan spijt hebben
Ja dat zou ik ook zeggen als ik Streuer was, ik geloof dit niet echt
@FTM wie was nou die speler met die hoge marktwaarde?
Streuer heeft volledig gelijk op de voorlaatste dag van de transferwindow een bod doen. Geen mogelijkheid voor Twente een vervanger te kopen terwijl je nog meedoet om plaats 1 tm. 3. Wat een amateurisme van Feyenoord. Waar blijft een technisch verantwoordelijk manager / directeur.?
Feyenoord heeft 3 of 4 keer een bod gedaan. Streuer heeft altijd de boot afgehouden. Kan je toch niet van amateurisme spreken.
Maar gied, laten we vooral lwkker stemminggaan maken en er voor zorgen dat iedereen weer gillend weglopt bij de club.
Steuer heeft zeker gelijk. Alleen “meedoet om plek 1-3” is wat overdreven. Ontzettend smalle selectie waar iedereen tot nu tot fit is geweest. Twente speelt onderaan de streep gewoon voor plek 3-5, waarbij ze onderaan de streep gewoon 5e worden.
Streuer wist ook allang dat ze nog een keer gingen komen en had daar dan allang op in kunnen spelen. Hij is gewoon een droeftoeter die een schande is voor het Nederlandse voetbal. Slaat elke keer de plank mis met zijn verhaaltjes. Het zal je technisch directeur maar zijn. Heel veel succes met hem. Zerrouki loopt straks gratis weg en hebben ze helemaal niks. Net als aan het eind van de competitie.
Ik hoop gewoon dat dit Twente gewoon van az ajax en psv punten van kan snoepen en dat ze volgend seizoen een klote jaar gaan krijgen. Alleen al om het feit dat deze man rare praatjes heeft met ze hebben de kans gehad. Helaas maar blijf erbij wiefer is echt de betere voetballer. En kan gewoon uit de voeten als een 6
Ik hoop gewoon dat dit Twente gewoon van az ajax en psv punten van kan snoepen en dat ze volgend seizoen een klote jaar gaan krijgen. Alleen al om het feit dat deze man rare praatjes heeft met ze hebben de kans gehad. Helaas maar blijf erbij wiefer is echt de betere voetballer. En kan gewoon uit de voeten als een 6
Ik wou dat Feyenoord een TD had die zo goed weet wat hij wel en niet wil. Geen kritiek op de komst van Kasanwirjo: Hij biedt nu al meer keuze in de achterhoede en als het echt nodig zou zijn ook nog inzetbaar op het middenveld. Daarnaast heeft hij zijn top in principe nog niet bereikt.
De jacht op Zerrouki is echter lachwekkend en uiterst amateuristisch. Zeker na afgelopen zondag, toen duidelijk werd dat er helemaal geen behoefte is aan Zerrouki. Ik vraag me oprecht af of als Zerrouki en Te Kloese niet de zelfde zaakwaarnemer hadden gehad of we dit ook hadden meegemaakt.
Hahahaha wat een ***** zeg die Streuer... Feyenoord heeft alle kansen gehad elke kans die er ondernomen werd... Werd door deze knuppel afgewezen, geld maakte niet uit zegt ie dan maakte niet uit hoe hoog Feyenoord ingezet heeft maar tot een deal kwam meneertje Streuer nooit
Je frustraties aan het afreageren zeker. De man is gewoon consistent en weet wat hij wil. Daar is niks mis mee.
Consistent? Dat vraag ik mij af, al weten wij niet de details van de onderhandelingen. Maar Streuer heeft het over een bod wat je niet kan weigeren….. dat geldt voor vandaag toch ook? Anders noem je het een bod dat je kan weigeren. Dus heeft het alles met geld te maken,, want als Feyenoord vandaag 20 miljoen biedt zegt Twente ja. En. Dan zou Streuer niet conSEQuent zin.
Consistent? De hele tijd zegt hij niet te willen verkopen en nu vertelt hij dat hij wel had willen verkopen... dit is gewoon een knap staaltje onrust stoken bij een andere club. Zijn goed recht natuurlijk maar niet consistent.
Het gaat toch niet om het geld zeg hij
Maar een vervanger van 5a6 miljoen kan hij niet betalen dat zijn zijn eigen woorden
Dus het gaat niet om het geld hoor
Die streuer wil gewoon interessant doen en denk dat hij voor een speler die hoogstens 6 miljoen waard is hij er 20 kan vragen
Maar volgend jaar gaan ze allemaal weg hilgers zerouki en brenet en voor max 8 miljoen als ze dat ervoor krijgen
En dan hoef streuer niet dwars te gaan liggen zoals nou want dat pikken ze dan niet meer de spelers
Geen dry januari voor Schreuer, zoveel is wel duidelijk….
En Alfred Steuder is vorige week door Ajax ontslagen.
@ @ FTM de grote namen die je hebt horen vallen en de mysterieuze donkeren jongen, verwacht je dat Feyenoord daar van de zomer concreet voor gaat worden? En wat is de reden dat ze daar nu niet op doorpakken?
Zullen we eerst maar gewoon weer eens gaan voetballen voor we over de volgende transferwindow beginnen. Ik heb voorlopig wel even genoeg gebakken lucht gehad, eerlijk gezegd. Al is Kasanwirjo geen verkeerde aankoop.
Volgens mij had Mittadino het niet tegen jou Kees....
@kees jij denk dat je interresant ben zeker met al die domme en nutteloze reacties van je
Als je niks beter te doen heb ga dan ergens anders lopen klieren
Want ik wordt moe van je domme gekwek