Bevestigd
Streuer

Nieuws

Streuer: “Zerrouki gaat weg; meerdere clubs geïnteresseerd"

FeyenoordTM

In Goedemorgen Eredivisie heeft Jan Streuer, technisch directeur FC Twente, zich uitgelaten over de vermeende nieuwe toenadering van Feyenoord voor Ramiz Zerrouki. De Algerijns-international maakte afgelopen zomer en winter geen definitieve transfer naar Rotterdam.

'Een heel vervelend verloop, voornamelijk op de laatste dag van de winterse transferwindow. Maar die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste.'

De technisch directeur van de Tukkers vertelt dat zijn speler toe is aan een transfer. 'Ramiz wil de volgende stap maken. En daar heeft hij de mogelijkheden voor, want er is veel interesse voor hem. Wij kunnen hem niet nóg een jaar houden.' 

Er is tussen beide clubs geen afspraak gemaakt met Feyenoord om Zerrouki aankomende zomer voor een bepaald bedrag naar Rotterdam te transfereren. Clubwatcher Leon ten Voorde kwam zaterdagmiddag met het nieuws dat Feyenoord nieuwe toenadering zou hebben gezocht.

Streuer: 'Leon stuurde mij dat bericht, maar wij zijn duidelijk: Wij gaan nu niets meer zeggen. Wij wachten rustig af wat er verder gaat gebeuren. Er is absoluut interesse voor de speler, maar wij hoeven niet te vertellen wie zich heeft gemeld. Er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn, het wordt tijd dat hij gaat.'

Volgens informatie van 1908.nl heeft Feyenoord vooralsnog geen nieuwe formele toenadering gezocht om Zerrouki te strikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Staan nu zelfs onder Sparta haha... Hoogmoed komt voor de val
8 miljoen was betaald om hem “van een concurrent” te halen in de winterstop op de laatste dag waarin Twente nauwelijks een vervanger kon halen. In die 8 miljoen zaten “last minute” en “we hebben hem nu nodig” premies. Dat is deze zomer niet meer het geval is het is gewoon een speler op de selectie (in de breedte) te versterken. Jans gaf aan deze zomer niet op een miljoentje meer of minder te kijken.. dus max. 7 miljoen lijkt me voor alle partijen een faire deal.
Ik hoop dat ie naar Feyenoord komt, is een goeie speler en als je volgend seizoen weer in de eredivisie mee wilt doen bovenin en in de CL geen modderfiguur wilt slaan heb je op het middenveld alle posities dubbel bezet nodig. Die jongen wil zelf heel graag en laten we vergeten die ie bij twente speelt , is helemaal niet relevant.
Daarbij wil de hele technische staf en scouting hem, dus lijkt mij niet zo moeilijk.
Voor op de bank?

Maar niet voor 8 miljoen.
Uiterlijk 5 voor betalen nog anders niks.
Laat ze maar verotten in Twente
Nog nooit een andere club concreet voor hem geweest buiten Feyenoord. We hebben nu Wieffer timber en van de belt. Laat aub de interesse in zerrouki maar varen. 8 miljoen is waanzin.
Idd net even gekeken in 3 jaar 4 doelpunten. Dit jaar al 3 assists dat voor een middenvelder die niet heel erg lekker meeverdedigd. En vergeet Bullaude en Szymanski niet die meer te vergelijken zijn dan Wieffer en Kokcu.
Zerrouki wilt dolgraag weg. En hem is tweemaal een transfer naar Feyenoord door zijn neus geboort. De laatste keer zijn er toezeggingen gedaan dat hij deze zomer mag vertrekken. Dat veranderd de onderhandelingspositie van FC Twente enigszins. Hoog in de boom zitten en poot stijf houden gaat een stuk lastiger zijn voor hen. Zerrouki heeft zich altijd correct opgesteld en zijn spel heeft er niet onder geleden. Daarnaast zat tijdens de winterse transferperiode kort van Feyenoord af op de ranglijst. De kaarten zijn inmiddels helemaal anders geschud. Feyenoord gaat kampioen worden en CL spelen. Dus, voor Zerrouki is er een aanzienlijke verbetering zowel financieel als sportief. Ik vind Zerrouki een goede voetballer en hij komt op mij kver als een slimme gozer, die het beste voor heeft met zijn carrière. De overstap naar Feyenoord zou voor hem een perfecte vervolgstap zijn in zijn carrière. Wat mij betreft is hij van harte welkom!
Neem aan dat die Tukkers vasthouden aan de neergelegde 8M - onderhandelingspositie van Feyenoord is echt zoek in deze (mogelijke) transfer. Houd m'n hart vast.
Zijn er nog serieuze, realistische alternatieven voor hem? Want ik kan mij zo voorstellen dat er aan de andere kant van de oceaan ook nog wel wat middenvelders lopen die voor 8mil gehaald kunnen worden.
Jij gaat ervan uit dat Van d n Belt gehaald is voor de 8 positie. Is dat je eigen inschatting of zeggen ze dat binnen de club? Ik zou het nogal een gok vinden als komend seizoen Timber en Van den Belt de opties voor de 8 positie worden. Kokcu is jong, maar wel echt een leider en aanjager van het elftal. Timber moet dat nog maar bewijzen, en van Van den Belt kun je dat in eerste instantie helemaal niet verwachten. Het is logischer als ze op zoek gaan naar een wat meer ervaren spelbepaler op 8 en dat Van den Belt allereerst back up is van Wieffer, met als extra optie dat hij ingezet kan worden op 8 of zelfs op 10.
Timber zien ze ook als rechtsback. Dat gaat later nog wel uitkomen.
Die wilde niet naar Ajax omdat hij anders gebruikt zou worden als Rechtsback en bij Feyenoord word hij misschien dan de nieuwe rechtsback. Die is weg binnenkort dan
Opvallend nieuwtje! Aanvallend kan hij dat zeker, vraag me af of hij verdedigend genoeg een killer is
Dan zou Geertruida wel weg moeten gaan. Het staat me ook bij dat Timber niet echt zin had om bij Ajax back te spelen, maar misschien heb ik het mis.
Oei daar zeg je me wat Ik denk namelijk ook, dat hij tekort komt op het middenveld. Hij is niet slecht, maar het gaat beter zonder hem. Maar natuurlijk zou ik het liefste zien, dat hij sterk terugkomt, en mijn ongelijk bewijst. Een rechtsback zie ik niet in hem, maar als die mannen het zien, dan zal het wel waar zijn.
Zien ze in Mannsverk iemand voor de basis? Want Zerrouki zal natuurlijk moeten spelen als hij 8mil blijkt te kosten.
Van den Belt is al gehaald. Die speelt op 6 bij Zwolle. Lijkt me logisch dat hij allereerst als back up van Wieffer is gehaald hoewel hij ook op 8 kan spelen. Ik neem aan dat de focus bij de opvolging van Kokcu en de invulling van de 10 positie ligt. Alleen als wordt overwogen om Wieffer samen met Zerrouki op het middenveld te laten spelen wordt het een logischer aankoop. Verdedigend is dat een heel sterk blok, maar dan lever je wel scorend vermogen in.
Tenzij er helemaal geen andere clubs zijn natuurlijk. Of als zerrouki duidelijk aangeeft dat hij alleen naar Feynoord wil.
Minstens 8 miljoen voor een bankzitter is echt te veel, tal van goedkopere opties in het buitenland te vinden met meer restwaarde en doorgroeipotentie. Feyenoord lijkt wel een soort tunnelvisie te hebben ten aanzien van deze speler.
Oneens... onderhandelingspositie is er uiteraard alleen maar beter op geworden. Kortere contractduur, afspraak met hem gemaakt dat hij weg mag. Dus zal zeker lager dan 8 miljoen zijn.
Ze willen hem kwijt voor een hoog bedrag. Dan gooi je gewoon zo een bericht de wereld in.