thumbnail studio1908 bron youtube

Transfers

Studio 1908 • Wanneer komen Timber en Gnonto? En: Is Kökçü onderweg naar Leicester?

FeyenoordTM

In Studio 1908 bespreken we deze zomer alle transfergeruchten omtrent de selectie van Feyenoord. Met deze week onder andere het vertrek van Malacia, de interesse in Timber, Castellanos en Gnonto èn bespreken we het nieuwe uitshirt.

Bekijk hieronder de aflevering:

Delen

Reacties

nog een linkeraanvaller met een aflopend contract (medio 2023) bij Monaco met Nederlands en Frans bloed Willem Geubels, €4,0 miljoen

is daar al iemand naar wezen kijken?
Rutger gaf op twitter aan tot er totaal niks aan het gebeuren is vanuit Feyenoord, baart me wel zorfen ..
Ja , het begint sneue vormen aan te nemen.
Er zal toch wel wat gaande zijn.. Misschien voorlopige geheimhouding..
Ik werk in het buitenland (vrachtwagenchauffeur) en dan is streamen lastig ivm de data die er dan als een malle doorheen gaat. Willen jullie aub overwegen om ook podcasts te maken van de uitzendingen?
Radio Rijnmond is dan meestal een goeie uitkomst, al weet ik niet of ze ook oefenwedstrijden verslaan.
http://twitter.com/JandeKnecht1970/status/1548039051009150979

Iemand enig idee of dit ‘m echt wordt? Vind ‘m persoonlijk prachtig!
Dat is veel te mooi voor Adidas zijn doen
Lijkt idd te mooi om waar te zijn.
Ben ik nou de enige die deze echt spuuglelijk vind
Volgens mij had hij een tijdje terug aangegeven dat ze niet zo fan meer van ‘m zijn
Begon goed aan afgelopen seizoen, maar is enorm afgezakt en hij lijkt ook niet op een Feyenoordspeler
Heerlijke video duidelijk en oprecht.
Zirkzee is de fysiek sterke spits. 100%
Vertel, waarom zou zirkzee Feyenoord nu wel zien zitten?
Feyenoord is voor iedere (nog niet gearriveerde) voetballer weer interessant. Hij komt net bij Anderlecht vandaan, enigszins teleurgesteld en komt niet in de toekomstplannen voor bij Bayern. Wij spelen gegarandeerd groepsfase Europa League én bewijzen deze zomer dat je vanaf Feyenoord wel degelijk droomtransfers kan maken.

Het wordt Zirkzee deze zomer!
Kunnen we niet betalen maar wellicht lukt het je op FIFA!
Hij is misschien lang, maar hij is helemaal niet fysiek sterk. Is een matige kopper, niet goed in de duels, maar moet het juist van zijn techniek en meevoetballende vermogen hebben. Bovendien moet hij zeker 10 miljoen kosten. Lijkt me niet dat hij het is.
Wilfried bony is de fysiek sterke spits.....
Bijlow, Geertruida, Trauner, Senesi, Hancka, Timber, Aursnes, Aouchiche, Dilrosun, Danilo, Gnonto

Jansen, Pedersen, Valk, ?, Kleijn, Wieffer, ? Toornstra, Jahanbaksh, ?, Wålemark

Als je dit als team krijgt ben je sterker dan vorig seizoen, meer creativiteit meer voetbal, in het reserve team nog 3 vraagtekens, cv, nummer 8, spits.. eventuele nieuwe spits basis ipv Danilo. Met een paar aankopen ben je ook in de breedte sterker dan vorig seizoen.
Senesi weg, kokcu waarschijnlijk weg en pedersen zie ik ook nog weg gaan
Oneens. Qua voetbal lever je heel veel in met het vertrek van Kokcu, Sinisterra en ook Malacia. Timber tov Kokcu vind ik persoonlijk echt wel een niveau of twee omlaag, en met Gnonto is dat ook nog maar de vraag natuurlijk, ook al heeft hij alle potentie van de wereld. De bank achterin is echt te matig. Valk is niet een supertalent, en Kleijn is totaal geen linksback.
@FTM heeft Feyenoord interesse in
Adolfo Gaich, Gyrano Kerk en Andraz Sporar?

Gaan Hall, Balde, Diemers en Bannis nog weg?

Fijne vakantie 👊
@ftm je ogen glunderde en je moest even je big smile onderdrukken toen je het over de spits had😎
Nou ..volgens mij gebeurt er geen reet
Gebeurt genoeg zie nu ook wel graag spelers komen die met voorbereiding mee doen, maar komen zeker spelers bij rustig afwachten vorige jaar ook 3 goeie spelers binnengehaald voor niks
Goed dat nu eindelijk eens de mond wordt gehouden over een potentiële aanwinst, zodat onderhandelingen tenminste geen schade kunnen oplopen. Natuurlijk zijn wij als supporters allemaal razend nieuwsgierig en super ongeduldig, maar het ongegeneerd "lekken" ter meerdere eer en glorie van zichzelf vind ik bijzonder verwerpelijk. Zeker als het Feyenoord schade berokkend.
Haha. Dit is maar bij één club over de hele wereld ineens een ‘probleem’, kennelijk. En dat is Feyenoord. :’-)
Gewoon alles posten joh. Als ze willen komen ze en als ze niet willen komen ze niet .
'Tuurlijk hebben andere clubs daar ook last van, maar "who cares"? Het gaat mij uitsluitend om het belang van Feyenoord! Blijkbaar ben je op de vingers getikt, anders had je allang en breed de mogelijke spits genoemd.
Aouchiche laat me niet los.. hoop dat ze met hem snel gaan doorpakken en rap presenteren. We hebben echt te kort aan creativiteit en deze jongen bulkt er van.
Ik wil deze ook heel graag in het shirt van Feyenoord zien.
Weet je een beetje wat ze voor hem verlangen?
Zou ik ook echt een heerlijke transfer vinden. Kan me wel voorstellen dat Feyenoord eert Hancko gaat proberen vast te leggen.
Zojuist de opname geluisterd. Erg vermakelijk en kijkt lekker weg. Ik zou het leuk vinden en waarderen als deze opnames zeer regelmatig langs komen. Good job!
Ik denk dat de fysiek sterke spits al in de eredivisie speelt! Joegen Strand Larsen denk ik. Is al eerder interesse vanuit ons in geweest en is gewoon een hele goede spits die ook heeft laten weten open te staan voor Feyenoord.
@FTM Is er helemaal niks mogelijk mbt Castellanos?
Lijkt me niet, die is belachelijk duur. Snap ook niet dat die naam nog zo vaak rondgaat.
Wellicht is er wel wat meer te besteden dan die genoemde 15 mil, maar gaan ze dat niet aan de grote klok hangen. Weet het eigenlijk wel zeker, maar we gaan het zien.
Zal vast een paar miljoen bij kunnen eventueel maar we gaan echt niet meer dan 10 miljoen voor een spits neertellen. Wishful thinking.
Fijn deze update’s !

@FTM het lijkt me wel tot ook gnonto toch eerder gehaald word dan eind augustus, slot kennende wil hem toch ook de tijd geven het systeem te leren? Of word het een walemark die we eerst 15/20 minuutjes gaan zien invallen ? Lijkt me toch niet !

Castellanos blijft dan toch wel een verhaal apart, onbetaalbaar maar de speler ziet Feyenoord zelf wel zitten, is er helemaal niks mogelijk ?

We gaan het zien hopelijk snel met nieuwe bevestigde transfers !
Feyenoord zal zo lang mogelijk wachten met Gnonto om de prijs te drukken. Gnonto heeft een 1-jarig contract en wilt graag naar Feyenoord, waarom zou je hem dan voor 8-10 miljoen ophalen als je ook kunt wachten waardoor Gnonto straks misschien voor 5 miljoen is op te halen? Hetzelfde geldt voor Aouchiche met een 1-jarig contract.
Dat begrijp ik volledig, maar goed dat gaat inhouden tot we uit bij vitesse met een half team aankomen ..
Op basis van de informatie wat in de media komt denk ik dat Hancko volgende week definitief naar Feyenoord gaat. Je hebt dan:

Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Hancko; Aursnes, Kökcü, Toornstra; Walemark, Danilo en Dilrosun.

Niet slecht toch voor een paar Eredivisie wedstrijden?
Ja goed als je het zo bekijkt hebt je volledig gelijk maar het fijnste zou zijn als we toch vrij compleet te zijn voor de start
Douvikas van Utrecht? Hebben 2 spitsen gehaald, is verrassende naam en fysiek sterk
Op de een of andere reden is deze speler mij helemaal onbekend. Was hij vorig jaar eerste spits bij Utrecht?
Ja, tot ze veerman haalde, en nadat die geblesseerd raakte weer wel. Ook soms Mahi als 1e spits. Trainer niet heel constant in z’n opstellingen. Zou deze transfer niet echt toejuichen maar past wel in het plaatje: fysiek sterk, verrassend, haalbaar
Die is toch bij lange na niet goed genoeg
Nee komt niet in de buurt van het niveau wat we moeten nastreven. Maar dat het een verrassende naam is bevalt me totaal niet
Waarom niet? Je kan toch positief verrast worden. Dost was bijvoorbeeld totaal geen verrassende naam geweest maar daar was ik niet blij van geworden.
Timber staat niet in zijn opstelling en Köckü wel. Timber komt dus alleen als Köckü verkocht is. Köckü wil blijkbaar niet bijtekenen en daarom oriënterende gesprekken met een potentiële opvolger (Timber). Zo kunnen ze eventueel direct toeslaan indien Köckü wordt verkocht.
Mijn hoop en een kleine gok daarom.

Bijlow

Geertruida
Trauner
Senesi
Hancko

Aursnes
Timber
Aouchiche

Gnonto
Gaich
Dilrosun
@ftm ik zie er vervanger van Orrie veel liever Evander dan Timber. Evander is echt een klasse beter dan Timber.
Hoop het niet, Timber komt qua profiel totaal niet overeen met Orrie.
Lijkt me vrij evident dat Timber alleen komt als Kokcu vertrekt. Dit speler voor een positie waar je niet krap zit.
Ik vind de twijfel over gnonto wel heel typisch want hij is 18? Als je zijn kwaliteiten ziet kan hij zich toch best nog aanpassen aan een rol binnen 4-3-3?

Plus juist goed. Als je straks bijv dilrosun walemark en gnonto om een spits heen heb, heb je drie spelers die LB-CAM-RB kunnen spelen. Dus kan je de tegenstander helemaal gek maken met positiewisselingen.
Bedankt voor al het werk dat jullie erin stoppen om ons 100x per dag te doen kijken of er al een primeurtje is! Aflevering kijkt lekker weg. En wie er allemaal op 1 september op het veld staan blijft toch voor nu alleen koffiedik kijken??? Ga zo door mannen!!!!
Koffie, Dick?
Doe maar een hele Pot, Cor!?
Goede uitzending en mooi Q&A-format. Tempo lekker hoog en luistert goed weg!
Was een prima uitzending dit. Jullie groeien in je rol. Lekker doorgaan zo!
Dat zou een prima opstelling zijn!
Goed om de positieve reacties te lezen! Thanks daarvoor! Hier en daar kunnen we nog wel wat verbeteren, dus de volgende aflevering zal nog beter zijn 💪
Dit is toch gewoon al top joh! Het gaat om de vragen die worden gesteld en dat zat zeker goed.
Erg leuk en interessant om te zien!!
Uiteraard is het geen professionele setting maar who cares… Feyenoord supporters die flink wat meer tijd en energie steken in de club. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

Ga zo door.
Lekker bezig mannen, toffe video!
Niet realistisch ivm ons salarisbudhet. Denk je dat hij voor een appel en een ei voor feyenoord komt spelen?
@FTM is er nog nieuws over Bannis, Balde, Hall en Mark Diemers?
Leuke video, chapeau! Blijf vooral doorgaan, hoe meer Feyenoord hoe beter.
Echter is er voor mij inmiddels geen touw meer aan vast te knopen.

- Slot is overtuigd, alle seinen staan op groen voor Gnonto, vandaag hoor/lees ik dat er nog altijd twijfels zijn?
- Castellanos is meermaals als onhaalbaar beschreven, maar toch heeft Feyenoord nog contact met deze jongen?
- Naar verluid 15 miljoen te besteden en daar willen ze Gnonto, Hancko, Timber, Aouchiche en ook nog een spits voor halen (liefst dus die Castellanos)? Is Dennis in de war of ken ie niet rekenen?
2 dingen. Ik denk dat Timber alleen komt als Kokcu weggaat, maar dat weet ik niet zeker.
Ook word er gezegd 15M direct te besteden, dan zou het dus kunnen zijn dat als wij in termijnen werken/of met bonussen, dat er wel meer mogelijk zou zijn. Of dit klopt weet ik niet, maar zo schat ik t in.
ik wordt 9 van de 10x met termijnen gewerkt, dat is eerder regel dan uitzondering.
Feyenoord zou zeer concreet zijn voor Timber, dan moeten ze toch al zeker weten dat Orrie gaat vertrekken.
2 dingen. Ik denk dat Timber alleen komt als Kokcu weggaat, maar dat weet ik niet zeker.
Ook word er gezegd 15M direct te besteden, dan zou het dus kunnen zijn dat als wij in termijnen werken/of met bonussen, dat er wel meer mogelijk zou zijn. Of dit klopt weet ik niet, maar zo schat ik t in.
Feyenoord had al een transferbudget van 5 miljoen . Neem aan dat er wel 15 bij is gekomen na de transfers en geen 10 .
Presentator niet heel erg goed. Presenteren is een vak. Hij beheerst het niet.
Lijkt soms net een vrijwilliger, hè!
Niks van aantrekken van al die commentaar. Jij probeert je best te doen om ons zo goed mogelijk te informeren over spelers enz.
@elastiek meldt je aan en laat zien hoe het wel moet... Iets met beste stuurlui?
Wat een domme opmerking, van supporters voor de supporters. Het is geen Feyenoord TV. Ga jij anders je vrije tijd opofferen en kan je het beter?!
@ftm Is die fysiek sterke spits een naam waar je enthousiast van wordt ? Is hij jong en kunnen we hem weer voor meer geld doorverkopen of wordt hij gehuurd ?
Zürich hoopt natuurlijk dat Gnonto zich tijdens de CL duels nog in de kijker speelt bij clubs die met miljoenen willen strooien. Hopelijk wil hij echt zo graag naar ons, levert ons op termijn echt wel de nodige miljoenen op!
Geef Rutger volgende keer ook ff zo'n profi microfoon. Net of ie in de badkamer zit.
Denk dat als Rutger in zijn eigen huis is en niet op zijn hotelkamer dat dat wel in orde komt.
Senesi moet je echt verkopen dit jaar
Altijd wel spannend wat dan precies een fysiek sterke spits is. Ik denk dan eerder aan types als Haller, Altidore, Pelle, Lukaku.. vraag is of Dessers, Strand Larson, Dost ook als fysiek sterk gelden?

Zolang we Veerman niet uit z’n lijden verlossen bij Utrecht is het prima!
Hahaha dat zou de grap van deze window zijn. Dat Te Kloesse niet voor Timber maar voor Veerman met Utrecht in gesprek is!
Breng hem nou niet op ideeën!
Nee dus..... dessers niet, dost niet.,strand ook niet.
Fysiek sterk is bijv altidore
Leuke video, de spits wordt de grootse verrassing. Een die wij niet aan zagen komen
Hoe kijkt Feyenoord eigenlijk naar de situatie van Bassett? Gaat die koopoptie gelicht worden, of valt het achteraf toch tegen?
Hij moet het dit seizoen gaan laten zien. Ik vond hem tegen Basel niet slecht
Goeie video. Hoop dat Hacko zo snel mogelijk tekent. Hebben nu geen Lb. Ben erg benieuwd welke spits het gaat worden
Toffe video! Merk dat ik erg enthousiast word van Castellanos, wat zou dat een fantastische spits voor ons zijn! Ben ook erg benieuwd naar die andere optie, waarvan de naam nog niet bekend gemaakt is.

Ik vind de linksback, linksbuiten en spitspositie nu wel de belangrijksten. Timber zou, ondanks dat ik geen fan van hem ben door zn vorige overstap, een goede voetballer voor ons zijn. Toch zou ik het zonde vinden als er veel geld voor hem betaald wordt, omdat die andere posities meer prioriteit zouden moeten hebben.

Zou toch fantastisch zijn als we Gnonto, Castellanos en Hacko halen? 😍
Of het realistisch is, is weer een ander verhaal haha.
Castellanos kun je op je buik schrijven, zo veel knaken hebben we niet...
  • 1
  • 2