rijen-de-kuip-gele-zijde-az

Nieuws

Supporters beklagen zich over lange rijen bij De Kuip

Stan

Ondanks dat Feyenoord gisteren een belangrijke 1-0 overwinning boekte op concurrent AZ, was er voor menig supporter toch reden tot klagen na de wedstijd. Die onvrede kwam niet door het duel dat ze zondag in De Kuip kregen voorgeschoteld. Wel door de lange rijen die zich, voorafgaand het treffen met de Alkmaarders, vormden buiten het stadion.

Het probleem rondom de opstopping van supporters is niet nieuw. Dit jaar moesten supporters al tijdens meerdere wedstrijden langer buiten wachten dan hen lief was. Zondag, vlak voor dat Feyenoord - AZ werd afgetrapt, leken er meer mensen dan ooit lange tijd afwachtend te zijn, totdat ze het stadion mochten betreden. Meerdere supporters misten daardoor het begin van de wedstrijd. Vooral de bij de ingangen aan de kant van de gele zijde vormden zich enorme rijen. Het zorgde voor veel chagrijn, waarbij een deel zich via sociale media beklaagde over de slechte doorloop en de verdeling van stewards bij de toegangspoorten van De Kuip.

Via WhatsApp heeft de klantenservice van Feyenoord aan een van de beklagers aangegeven dat de klachten uiterst serieus worden genomen door de club en bij de 'juiste afdeling' terecht komen. Of daarmee de situatie voor supporters in de toekomst verbetert, zal moet blijken. 

Delen

Reacties

Schandalig weer. Blauwe zone ook vaak lange rijen ondanks dat daar nagenoeg niet gefouilleerd wordt.
Tijd voor scan apparatuur, zonder suppoosten. Zoiets waar je s ochtends je bedrijf mee binnenkomt.

Wat denk je van ret trouwens.... randweg/Bree, tijdens wedstrijden van Feyenoord om de 20 min een tram die overvol zit. Niet iedereen kan na de wedstrijd mee. Terwijl aan Pathe zijde extra trams worden ingezet. Wereld sponsor.
Misschien is de fouillering beter geworden. Dat is dan weer het gevolg van het vele vuurwerk in het verleden.
Dit is een actie van Ingrid Coenradie. Zij is de leider van Leefbaar Rotterdam sinds net na de zomer van dit jaar. Zij had op X een vette discussie met Feyenoorders over een flesje Jagermeister en legde een link met een onveilig stadion Feyenoord en slecht fouilleren. Feyenoord gaf aan te weinig suppoosten te hebben.

Kijk even naar het artikel in AD: https://www.ad.nl/rotterdam/leefbaar-fractieleider-gaat-van-twitter-na-feyenoord-post-ik-ben-publiek-figuur-geen-publiek-bezit~a396b3cb/
nee dat zal niet de rede zijn aangezien die fles jager tegen vitesse was binnengesmokkeld, bij die wedstrijd waren de rijen ook al niet normaal
Ja, zal ff lekker wezen als deze terechte klachten ook nog eens naar de onjuiste afdeling gestuurd zouden worden...
De rij om binnen te komen bij de hele zijde is inderdaad een drama dit seizoen. Voorheen was het alleen bij de grotere wedstrijden, maar nu ook al vaak tegen de kleinere clubs...
Zou fijn zijn als er een oplossing voor komt, maar ik zou niet weten wat...

Voor nu is voor mij dus de enige optie maar telkens wat vroeger naar t stadion.
Tja... toen kreeg iedereen hetzelfde idee..
Slechte resultaten haha. Dan zit er weer 25k

Zou niet weten wat?
Ik wel meer poortjes en/of zelfscan en/of beter zone voor fouilleren. Roep het nog maar 20jaar
Kom vanaf de stadionszijde en daar stonden we gisteren tot aan de kraampjes. Volkomen belachelijk.
En dan nog klagen waarom er zo weinig gekocht wordt.

Of aparte zone bij dit soort wedstrijden dat 2e ring apart naar binnen kan. Maar die lijkt me lastiger.
Jaja ik zal 2,5 uur doelloos in het stadion gaan zitten. Daardoor honger en dorst hebben en dus voor 25 eur een patatje en een cola halen...ben je gek ofzo
Een nieuw modern stadion bijvoorbeeld. Waar je gewoon naar de wc kan en drinken halen
Jaa en je mag tegenwoordig ook al niks meer mee naar binnen nemen ook. Overal worden problemen om gemaakt. Als je een pak sigaretten heb zitten ze tussen je sigaretten te kijken. Geen wonder dat het eeuwen duurt.
Anno 2023 verwacht je toch gewoon zelfscan poortjes, kunnen die scanners die er nu zitten omgetoverd worden tot fouilleerders en kunnen er ook gelijk meer poortjes bij. Wat een aanfluiting is het ook zeg.
Inderdaad. Zelfs bij het armetierige PEC Zwolle (waar ik in de buurt woon) hebben ze zelfscan poortjes. Waarom bij Feyenoord niet?
Dit zei ik gisteravond toen ik me dood aan het ergeren was in de rij… zelfscanpoortjes en meer fouilleerders