Nieuws

Supporters kunnen alsnog op losse kaart Graz-uit bijwonen

FeyenoordTM

Afgelopen weekend kwam er vervelend nieuws naar buiten voor Feyenoordsupporters die losse kaarten bemachtigd hadden voor het Europese uitduel van aanstaande donderdag.

Op aanbeveling van de Nederlandse autoriteiten (de voetbaleenheid Rotterdam, red.) had Sturm Graz besloten om alle (vanuit Nederland) bestelde kaarten voor de wedstrijd Sturm Graz - Feyenoord te blokkeren. Met het besluit hielden de Oostenrijkers rekening met de veiligheidsrichtlijnen van de UEFA en de recentelijke schermutselingen bij FC Midtjylland-uit.

Vandaag komt er goed nieuws naar buiten. Verschillende Feyenoordsupporters hebben naar aanleiding van het besluit contact gezocht met de ticket- en service afdeling van Sturm Graz, mét succes.

Uit onderstaande mailwisseling blijkt: Voor alle gedupeerden kunnen door Sturm Graz nieuwe wedstrijdtickets op (een deel van) de thuisvakken gereserveerd worden. Feyenoordsupporters die van deze regeling gebruik van willen maken, zullen een foto van hun paspoort of identiteitsbewijs moeten overleggen aan de Oostenrijkse club. 

mail: ticket@sksturm.at 

a29c7d6d-8151-4274-8c15-e3661a799db9

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ohnee toch niet
BrabantseGezellighejd
Én zo sta je in een internationale database :)…….